ronja -> RE: pogrešana (28.2.2012 14:41:02)
|
Tudi jaz pogrešam Gino, fajn punca. čeprav se tudi nisva vedno strinjali, ker sem jaz tak bolj softi mami, ampak imam zaenkrat tudi take otroke, da si to (kaos) lahko privoščim, ona ma pa vse bolj urejeno. Ampak mi jo je bilo vedno fajn brat. Če se res ločuje, ji želim veliko moči in dobre volje in da bi se ločila tako kot moja starša. Tak da frodica, prosim, prenesi ji lepe želje, če lahko. Jaz pa sem vseeno mnenja, da se pač vsi, ki pravijo , da se dobro razumejo s partnerjem tudi ne lažejo...mogoče sem zadnji naivac... Nisi zadnja, poznam še eno[sm=smiley36.gif]. Samo jaz navadno vse verjamem, dokler se ne izkaže, da ni res, redkokdaj kar tako dvomim, tako virtualno sploh težko, ker ne vidiš človeka - lahko samo iz strukture stavkov sklepaš, kdaj kdo sebi malo laže... Se mi zdi, da navadno lažemo sebi in posledično še drugim, ne da bi lagali drugim namenoma... Uškinamama, sem se pa kr mal zasekirala: lubija vedno hvalim, torej se bova po tvojih napovedih kmalu razšla... Ajajaj... upam, da se ne bo uresničilo, ker to pa ful ne bi bilo praktično[sm=jezicek.gif]... Sicer sem bila pa konec nosečnosti res tečna oz. žalostna in jezna (sicer z zelo dobrim razlogom, vendar on ni mel nič pri tem, me je moral samo prenašat;) tako da mi to kupi še par let, a?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|