coala -> RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI (30.4.2012 7:16:18)
|
Ja Latka hvala ti za informacije,jaz tudi mislim da mam endometriozo sicer mi je ginekolog,ki je gledal rekel da nič ne vidi ampak vem da jo mam ker mam vse te težave z mehurjem črevesjem in bolečine v križu in spoodnjem delu trebuha,boleče spolne odnose in po kapljicah kri iz črevesja pred m. pa kri v urinu pa take,ker urološko je vse vredu,na koloskopiji sem bila in je črevo tudi super je pa tam videl neke zarastline znotraj od zunaj črevesja.Pa tud tista tekočina iz jajčnikov me malo skrbi,ker zaj v zadnjih dveh postopkih,predzadnji je bil pozitiven pol pa negativen,pa tud zadnji sem bila prepričana da je,pa ni bilo,sem imela tako čudno bolečino v jajčnikah kot ene hude krče.In pol ko sem dobila m sem sem imela prvi dan na vložku je prišel ven samo en tak precej velik mehurček,mislim da je to bil zarodek.Je pa zanimivo,ker jaz nikoli nisem bolana zaj že ene par let,nič prehladov pa tega,vsi okol mene bolani jaz pa nič,celo zimo nič.Za tole alkalno vodo sem pa čula,da zelo pomaga sam ne vem a pol si morš tist aparat kupit al kaj,jaz bi poskusla da se rešim teh bolečin ki so skoraj vsak dan prisotne.Sem si pa zaj eno knjigo iz anglije naročila Endometriosis diet ki si je ženska čist odpravila endometriozo,tak da jaz zaj s tem začnem,pa glina menda tud pomaga sem si jo naročila,vse bom poskusila pa dr Rešu bom na pesvetu rekla za tele Medrol,da mi telo ne bo zavrnilo zarodka ker vem da se vgnezdi in je par dni vse super ampak tik pred testom pa krči v jajčnikih in adijo.Uh madona sem se razpisala[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|