tamala86 -> RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI (27.4.2012 10:37:14)
|
Cukica super za srčka, držimo pesti da bo vse ok. coala - jst sm šla 3. dan cikla na test za hormone - FSH, LH, estradiol, prolaktin in anti-mullerjev hormon (AMH). Vse izvide sem dobila isti dan, razen AMH po pošti po treh tednih. Plačala sem pa zelo veliko - samo AMH je bil 40 eurov (je najdražji), vse skup sem dala 80eurov. Sem šla v Adrialab. A mi lahko prosm kera pove - jst mam AMH 0,56 in FSH 12,65. A je to ful slabo. Stara sem 25 let. Drugače je pa mene Reševa takoj dala na hormone, glede na to, da so odkril na laparo agenezo desnega jajcevoda in ovarija, levega jajcevoda nimam - so mi ga odstranil. Je rekla tud, da mam zarad nerazvitosti desne strani maternico mal nagnjeno v levo, da mam srečo da sem donosila našo punčko. Ovarijsko rezervo mam pa najbrž znižano zarad tega, ker je moj levi jajčnik prevzel funkcijo še namest desnga, ki naj bi bil čistmajhen, kot en fižolček. Nevem, zdj čakava 15.5, mava spet pregled, pol bomo pa vidl kako pa kaj. upam da gremo kmal v postopek. Veliko srečk nosečk želim...
|
|
|
|