Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
lasersko odstranjevanje dlak 20.2.2012 21:39:38
|
|
|
|
J.L.
|
morda ne spada v čvekanje v tri dni, ker pa vas večina spremllja redno to temo, se bom pozanimala kar tukaj! za odgovore prosim le tiste, ki imate izkušnje z laserskim odstranjevanjem dlak. premišljujem, da bi si dala trajno odstranit dlake na nogah. vem da sem malo pozna, vendar v kolikor bi bilo potrebno le par tretmajev, bi se seveda odločila. sem pa v dilemi! prosim da tiste, ki ste bile na laserskem odstranjevanju, da napišete o izkušnjah, koliko obiskov ste imele, ter kako je z dlakami po končanem tretmanu?
|
|
|
|
RE: lasersko odstranjevanje dlak 20.2.2012 21:52:10
|
|
|
|
sazi
|
Sem pred par urami prišla z 2. tretmaja. Zaenkrat sem tzelo zadovoljna. Sem se pa za to odločala že več let in vedno odlašala, odločila sem se pa po branju ene teme tu (mislim,da na lepota in zdravje, kjer je kar dosti napisanega, ampak tako kontradiktorno, da se moraš na koncu itak sam odločit). Skratka. Dlake mi nikoli niso prizanašale in večletna depilacija mi ni pomagala. V sredini januarja sem bila na 1. tretmaju celih nog. Zelo, sploh, niti slučajno ni bilo prijetno. Potem sem še kaka 2 tedna jamrala, da itak ni učinka, potem so pa začele dlake neopazno odpadat. Sem videla potem, kako na nekaterih področjih sploh niso več zrasle (zdaj 5 tednov po tem) in kako je le sem in tja ostalo nekaj otočkov. AParati so si med seboj različni, prav tako naša poraščenost. Jaz mislim, da sem zase izbrala prav. Bila sem na eni IPL+RF varianti in je za moje temne in močne dlake res ubijalska. V salonu so bili ful prijazni in imam kar slabo vest, ker ne bom šla več k njim - namreč ta 2 obiska sem kupila preko kuponov s popusti, za naprej sem jih kupila pa drugje. Že itak je drago, polne cene so pa . Kar pogumno. Jaz sem res zadovoljna, da sem se odločila za to - pa tudi ne bm 6 obiskov naredila do poletja- - mogoče jih niti ne bom rabila. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: lasersko odstranjevanje dlak 20.2.2012 23:04:58
|
|
|
|
Spark
|
se bom pridružila z vprašanjem, ali mogoče veš ali lahko nastanejo kakšne težave, če imam težave z žilami. Imela sem operacijo pred 2 leti.
|
|
|
|
RE: lasersko odstranjevanje dlak 21.2.2012 10:18:51
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: J.L. morda ne spada v čvekanje v tri dni, ker pa vas večina spremllja redno to temo, se bom pozanimala kar tukaj! za odgovore prosim le tiste, ki imate izkušnje z laserskim odstranjevanjem dlak. premišljujem, da bi si dala trajno odstranit dlake na nogah. vem da sem malo pozna, vendar v kolikor bi bilo potrebno le par tretmajev, bi se seveda odločila. sem pa v dilemi! prosim da tiste, ki ste bile na laserskem odstranjevanju, da napišete o izkušnjah, koliko obiskov ste imele, ter kako je z dlakami po končanem tretmanu? Lahko vprašaš tudi tole super kozmetičarko, ti bo vse razložila. Najdeš jo tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjanca-bozic-kostanjsek_17
|
|
RE: lasersko odstranjevanje dlak 21.2.2012 18:53:27
|
|
|
|
nusi
|
sem hodila na lasersko odstranjevanje, ampak ni bilo nobenega efekta, vsaj na dolgi rok ne. Torej bila sem kao idealen kandidat - svetla koža in temne dlake , hodila sem za bikini predel. Mislim, da sem imela okol 8 al 9 ponovitev, bilo je noro drago. Po ene treh ponovitvah so mi res začele ven padat dlake, kr tko, same od sebe in tut blazno počasi so rastle - ampak rastle so še zmeraj. No in potem sem po kolkr končanih tretmajih (mislim, da jih je blo še par več) nehala hodit, kozmetičarka je rekla, da se pač normalno brijem kadar kej zraste imela nej bi imela par let mir - pa ja de , po par mesecih je blo vse po starem isto močne dlake, isto hitro ratsejo... skratka zelo drag nateg stoletja. Z mano je hodila klegica pa ji isto ni prijelo, pol pa še ena k je hodila drugam in je blo isto kot pri nama. Pejd samo pod pogojrm, da ti vrnejo denar, ker ti ga bodo morali,ker ne pozan nikogar, ki bi imel obljubljene rezultate. Po forumih ja, ker si pomoje sami reklamo delajo, v živo pa ne.
< Sporočilo je popravil nusi -- 21.2.2012 18:57:34 >
|
|
|
|
RE: lasersko odstranjevanje dlak 21.2.2012 21:10:43
|
|
|
|
sazi
|
Nusi, tole imaš pa res slabo izkušnjo. Jaz za nikogar ne delam reklame, jepa res, da lahko poročam samo o trenutnem učinku. Če dela na dolgi rok, bom pa lahko poročala poleti. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. Namreč po depilaciji so mi dlake izrastle po manj kot dveh tednih. Zdaj po petih tednih na cca 70% kože nisem imela niti ene dlake, 30% jih je pa ponovno zrastlo (pač tiste, ki jih laser ni uničil). In zdaj na 2. posegu sem prav čutila, kako me je veliko bolj peklo tam, kjer je bilo več dlak, tam, kjer so od prejšnjič izginile, pa ni bilo neke drame. Kot ečeno, škoda, da imaš slabo izkušnjo, jaz bom pa še naprej poročala o (ne)uspešnosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?