nusi -> RE: lasersko odstranjevanje dlak (21.2.2012 18:53:27)
|
sem hodila na lasersko odstranjevanje, ampak ni bilo nobenega efekta, vsaj na dolgi rok ne. Torej bila sem kao idealen kandidat - svetla koža in temne dlake [sm=smiley36.gif], hodila sem za bikini predel. Mislim, da sem imela okol 8 al 9 ponovitev, bilo je noro drago. Po ene treh ponovitvah so mi res začele ven padat dlake, kr tko, same od sebe in tut blazno počasi so rastle - ampak rastle so še zmeraj. No in potem sem po kolkr končanih tretmajih (mislim, da jih je blo še par več) nehala hodit, kozmetičarka je rekla, da se pač normalno brijem kadar kej zraste imela nej bi imela par let mir - pa ja de [sm=hudicek1.gif], po par mesecih je blo vse po starem isto močne dlake, isto hitro ratsejo... skratka zelo drag nateg stoletja. Z mano je hodila klegica pa ji isto ni prijelo, pol pa še ena k je hodila drugam in je blo isto kot pri nama. Pejd samo pod pogojrm, da ti vrnejo denar, ker ti ga bodo morali,ker ne pozan nikogar, ki bi imel obljubljene rezultate. Po forumih ja, ker si pomoje sami reklamo delajo, v živo pa ne.
|
|
|
|