pebs -> RE: Za tiste, ki še... (27.3.2012 13:05:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Razmišljam zelo... Pred tednom izvedela, da ima od kolegice sin tumor na možganih, izvedela danes, da so drugo kolegico peljali urgentno v Lj v klinični center, ker ji je žilica v glavi počla, kar je zelo nevarno in možnost možganske kapi... nimam dovolj informacij trenutno. Je kritično. In ima 2 leti staro punčko. In ob vseh teh novicah... a je meni res tako hudo? da si život jeb** s prekomernim najedanjem, kajenjem, stresom,... da si s časom povečam možnost za vse vrste bolezni. V tri krasne bom vse poslala in začela (spet) drugače. Naenkrat se zgodi nekaj, kar je usodno, ta trenutek pa sem zdrava, deca zdrava, moji najbljižnji zdravi, jaz pa si dneve uničujem s hrano. Totalna bedarija. Sem že pred nekaj časa ugotovila, da je život sestavljen iz trenutkov, ki so predvsem zelo lepi, pa vsake toliko to pozabim, in si sama naredim stresne situacije... in potem me taki dogodki spet nazaj na pravi tir spravijo. Tako, da ženske, dajte največ na sebe, uživajte in se imejte lepo. Pa kile dol, če vas to ovira pri vsakodnevnem pogledovanju v ogledalo in oblačenju. To je še najmanjša stvar, ki jo lahko naredimo, da bomo še bolj zadovoljne. Marsikaj pa ni v naših rokah. Tisto, kar pa je, pa zrihtajmo v nulo. Saj, če smo zdrave, deca zdrava, vaši partnerji... ostale je vse nepomembno. Morala sem, preveč razmišljam, pa je treba vsaj sem napisat. Hvala za razumevanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ubogi revček, res smo lahko vesele da mamo zdrave otroke.
|
|
|
|