|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
3.3.2012 13:27:38   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

čaki čaki, Najaa a ti bi rada 8 kil skinula? pa sej nisi debela user posted image

user posted image Faca si! Pa mal je prišlo do tipkarske napake, ker bi jaz rada skinla 5 kil, sam naj bo... naj piše 8 za večjo motivacijo. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.3.2012 13:29:21   
Najaa
rdečačebela, jaz pa če mam kaj takega zamenjam dan. Jutr gremo recimo tudi mi na RD in itak, da ne bom mogla bit na sadju, bom pa zato v pondelek. Ali pa ga bom sploh preskočila... Si jemljem ful na izi to dieto. user posted image

Me smo pravkar pojedle makarončke z morskimi sadeži in solato. Popoldan pa... SLADICA!!! user posted image

(odgovor članu rdečebela)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.3.2012 13:31:56   
LuLu

čaki čaki, Najaa a ti bi rada 8 kil skinula? pa sej nisi debela user posted image

Ja, ja, saj počasi bodo resnice prišle na dan...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.3.2012 13:33:11   
LuLu
Tak... zmazala obilno kosilo, kos in pol torte... zdaj mi pa lahko čestitate. Rojstni dan imam user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.3.2012 13:54:48   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ja, ja, saj počasi bodo resnice prišle na dan...

Kakšne resnice? user posted image user posted image Pa saj mam čez 70 kil, ne pa 50... Velika sem pa toliko, da mi manjka še ene 5 kil pa bo super.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.3.2012 13:55:18   
Najaa
LULU VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.3.2012 13:57:38   
rdečebela
woohoo, vse najboljše LuLu, čestitke ob prazniku, naj se ti uresniči vsaj ta želja, da se znebiš par kilc user posted image če ti ostane kak kos torte ga pa le pošlji user posted image se ga ne bomo branile.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.3.2012 13:57:38   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

LULU VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to sem čakala user posted image
HVAAAAAAAAAAAAALLAAAAAAAAAAAAAA! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.3.2012 13:59:32   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela

woohoo, vse najboljše LuLu, čestitke ob prazniku, naj se ti uresniči vsaj ta želja, da se znebiš par kilc user posted image če ti ostane kak kos torte ga pa le pošlji user posted image se ga ne bomo branile.

Hvala! Imam skromne želje in se bodo ziher uresničle... user posted image
Na, kar celo user posted image   Take virtualne ne redijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
3.3.2012 14:01:05   
rdečebela
mmmm, njamsi, damsi, bila je OOOODLIČNA user posted image user posted image boš kaj praznovala LuLu?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.3.2012 14:19:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: rdečebela

mmmm, njamsi, damsi, bila je OOOODLIČNA user posted image user posted image boš kaj praznovala LuLu?

Ja, sem že...user posted image
Nič ni bilo udarnega. Deca, jaz in starši. Ni mi zaenkrat kaj več. Naslednji teden mogoče kaka pijača s kolegicami.

Neposredna povezava do sporočila: 911
3.3.2012 14:20:54   
Najaa
LuLu, sej zvečer lahk pa tule nazdravimo. user posted image Imam še ravno en radler v hladilniku...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.3.2012 14:23:23   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

LuLu, sej zvečer lahk pa tule nazdravimo. user posted image Imam še ravno en radler v hladilniku...

Jaz bom zvečer tu. Mati gre domu s fotrom. Je bila pri meni par dni. Tak da... vračam se nazaj na osamljene večere z RR user posted image
Radler? Bom ja... hvala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.3.2012 14:54:52   
Najaa
user posted image Te pa zmenjeno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.3.2012 15:27:23   
RAKICA1
LULU VSE NAJBOLŠEuser posted image user posted image PA NE PREVEČuser posted image user posted image  PUSTI ŠE MALO ZAMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA1 -- 3.3.2012 15:28:09 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.3.2012 15:30:43   
RAKICA1

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

vojna AMPAK POŠTENAuser posted image user posted image user posted image user posted image  ZATO SE POTRUDI DA NEBO VEČ JOKA IN ŽALOSTNIH NASMEŠKUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa naj nepošteno shujšam? A misliš, da bom šla na skrivaj na operacijo želodca in liposukcijo? user posted image

Ne ne tako se pa ne greva , pošteni morva bit do vseh tako da do petka se kar potrudi, da shujšaš da bo smeško bil, za sedaj pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja jaz sem se pa danes odpovedala jagančka pa tko me je vlekl da še jaz se pregrešim za enkrat sem zdržala upam samo da bom do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image lahko zdržala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.3.2012 15:53:00   
LuLu

LULU VSE NAJBOLŠEuser posted image user posted image PA NE PREVEČuser posted image user posted image  PUSTI ŠE MALO ZAMEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti samo ploskaj... pa le znaš user posted image
(Hvala... user posted image )
Deca nočeta torte jesti user posted image , vse mene čaka... huh, naslednji teden bo dalje akcija s hujšanjem. Vikend bo pač tak kot je.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.3.2012 19:01:52   
RAKICA1

Ti samo ploskaj... pa le znaš user posted image
(Hvala... user posted image )
Deca nočeta torte jesti user posted image , vse mene čaka... huh, naslednji teden bo dalje akcija s hujšanjem. Vikend bo pač tak kot je.

Ja sej sej sam izgovori so da deca nočejouser posted image user posted image user posted image user posted image  ker to je tudi sedaj pri meni bilo tko da sem se oreng napokala jutri bo kuj pol kile večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 918
3.3.2012 19:26:22   
LuLu

Ja sej sej sam izgovori so da deca nočejouser posted image user posted image user posted image user posted image  ker to je tudi sedaj pri meni bilo tko da sem se oreng napokala jutri bo kuj pol kile večuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mah, saj se ne čudim, da je ne jesta. Je na hitro kupljena in ni glih najboljša. Jaz bi boljše naredila, samo se mi ni dalo. Jutri bom res imela mogoče kaj več zjutraj, pa tudi mislim, da bom danes še kaj jedla user posted image
Pa se ne sekiram, ker če sem se odločila, da bom shujšala je čisto nepomembno ali jem dva dni skup malo več, a ne? Vse bo šlo dol... pač par dni kasneje. To pa mi je itak vseeno ...

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.3.2012 19:43:26   
RAKICA1
Ja saj bom tudi jaz imela več ker sem grešilauser posted image user posted image user posted image user posted image nažalost, ker pri meni so vedno vikend problem ko smo vsi domauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa vsak bi kaj posebnega jedu tko da za vikend kaj pridelamo pa od pondelka bomo spet pridni bili user posted image user posted image user posted image in lepo hujšali

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 920
3.3.2012 20:30:08   
rdečebela
eh, moj se je ravno danes pritožil, da kako že spet ni mesa, pa že včeraj ga ni blo (ker je bil petek in je postni čas), zgleda je to za njega že ena majhna katastrofa, da 2 dni ne je mesa. no, bom ju3 nardila pečenice, sladko zelje in krompir. jst sm pa itak na sadju, ampak si bom ju3 privoščila brokoli-cvetačno solatko user posted image njamsi. drugače ni neki zahteven, ampak zdej ko imam jst dieto, bi pa kar neki ekstra jedel user posted image pa mi dela same gušte. zdej na začetku sem še vsa zagnana, me zanima kako bo čez kak mesec (če ga bom sploh dočakala, da ne bom obupala tudi tokrat). drugače se pa postim sedaj 40 dni tudi od alkohola in od facebook-a. potem pa tle na RR čvekam user posted image haha, ne morem brez interneta

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
3.3.2012 20:39:24   
RAKICA1
Rdečebela mi je znano tole za mesouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudi ko kaj naredim brez mesa je takoj v hladilniku pa zraven salamo si narežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda da boš zdržala, vsi bomo zdržali in prišli do teže kot želimouser posted image user posted image user posted image user posted image nesmemo obupati saj smo močneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
3.3.2012 21:01:55   
Barik@
hej
delala cel dan (psihično in fizično), zbolela, spucala pol stanovanja in pojedla polovico pekoče pice ... zdej grem pa likat
aja, kile, nič manj kot prejšnjič .. pa nič več tudi.user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.3.2012 21:28:59   
rdečebela
sicer sem tudi sama zaprisežena mesojedka, sploh ob vseh domačih dobrotah, koline so vedno največji praznik v letu. ampak zadnje čase opažam, da mi ni tako težko brez mesa zdržat kak teden... sploh so mi postale testenine zakon, čeprav vem da tudi OH niso tako nedolžni user posted image aja, pa za rojstni dan sem dobila knjigo Ljubezen skozi želodec in zdej mal preizkušam recepte. dokler sem živela s starši je blo treba je bolj standardne jedi pripravljat, sedaj pa imam v kuhinji več svobode user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.3.2012 21:38:21   
ronja
Lubi is back! In je prinesel kilo Lindt čokolade za vse... In pok kile samo zameuser posted image . Pa kilo pa pol za sladoled... A je treba kaj dodat?user posted image (kot nalašč za NE hujšanje, hehe:).
Jaz pa sem za večerjo (poleg ostalega in ko ga še ni bilo tu) naredila vročo čokolado - očitno sva na isti valovni.user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.