|
RE: Za tiste, ki še... 21.2.2012 9:45:12
|
|
|
|
LuLu
|
Ojla... diana 28 , to da je zajtrk pomemben mi filajo v glavo že od malega. Enkrat sem celo prebrala, da so ugotovili, da pa le ni toliko v zajtrku, kot se je pisalo. Mene to itak ne gane Zajtrkovati ne morem... no, lahko se prisilim, ampak že itak čez dan tolikokrat jem, ko nisem lačna, da mi res ni še zjutraj tega za delat. Mi gre kar "gor", ko pomislim, da bi zdaj jedla. Sem pa že kavo spila, kot vsako jutro na tešče, sladkano seveda. To bo ostalo, ne glede na kile in diete. Moj mali užitek... Pa legMagic sem narazen dala, ker ga potem nonstop vidim, in me prej potegne na njega, pa sobno kolo sem tudi nastavla tak, da se ob njega spotikam HHH danes je novi dan... danes bodo vsi jedli, tolaži se s tem Krofi bodo padali iz neba tudi tistim največjim suhicam in onim hujšarkam na dolgi rok (BTW... tam lažejo, mi bomo tukaj iskrene ) pebs... jaz se ne bom maskirala... ni mi. Preveč sem se zresnila .................. Ne grem nikamor pustovati, pa mi je brezveze, da bi doma sama skakala namaskirana... Lahko pa se danes maskiramo v vrhunske športnice... damo drese gor, gamaše in teniske, znojnike in šilt kape... pa športamo na veliko, ker smo najboljše
|
|
|