danyy -> RE: Za tiste, ki še... (18.7.2012 9:08:40)
|
Jaz sem kavo že spila ob pol 6, kaj čem moje dete zgodaj vstaja:). Zdaj počasi si bom že drugo mogla skuhat,ker sem danes čisto povožena :) A na morje greste kaj? Pri nas se je stvar tako obrnila, da so mojemu ponudili teden dni dopusta septembra,ker pa smo najprej bili pepričani da letos ne bo nič (novo delovno mesto) smo že kar precej denarja zmetali za vikend pakete (za drug teden tud že imam plačano) sedaj iščem res ugodno varinato za spetember - hrvaška (najraje dalmacija) - če ima katera mogoče kako pametno ponudbo??? Aja,pa da je primerno za 2 letnega razgrajača in da je kaj naravne sence na plaži .[sm=smiley2.gif] Je že bila katera sredi sept. kdaj na morju? Drugače pa meni vzdrževanje teže kar gre :). skoraj vsak dan si privoščim sladoled, pa ne pusti posledic, prav nasprotno, kile grejo še dol (toliko sem jih imela nazadnje v srednji šoli [sm=smiley36.gif]), tako da Lulu, prav imaš, tudi brez odrekanja pri hrani gre [sm=smiley36.gif]. Tole vreme sicer meni paše, ampak jaz bi rada na bazen, letos sem si prvič kupila letno karto za eno kopališče čez mejo, pa je ne morem nič kaj koristit, ma sem jezna[sm=hudicek1.gif].[sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]. Uživajte, moram pogledat kaj mali dela v kopalnici, je nekam sumljivo tiho.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|