|
RE: Za tiste, ki še... 24.2.2012 11:09:19
|
|
|
|
Poka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123 Poka, prosim, malo pomoči rabim...gledam krispije, no, lažem, jih že jem , piše 51,7g OH, od tega sladkorji 7g. Je to veliko ali malo, se da shujšat s tem? Se mi zdi, da ni to tako hudo. Piše kaj koliko je vlaknin? Če so polnozrnati je fajn. Po mojem je kr OK, ker jaz imam Corn Flakes, koruzni, sicer bolj kto ne to je moj, ker ti navadni koruzni kornsi naj ne bi bili OK, sam imajo čez 80 OH na 100 g , tako da ti tvoji so po mojem v redu. Najhujši so pa tisti sladkani praženi žitni, ki so še s čokolado in suhim sadjem, ki so sicer meni tako njami, da jih kr same jem :))) Jaz sem se navadila na ovsene kosmiče za zajtrk, sicer včasih kr teka nimam, ko se spomnim... Sam ko jih naredim, so mi pa vedno dobri, sam komaj se prisilim skuhat. Zdaj jih jem samo kuhane v vodi in posoljene. Sem mislila, da mi bo ogabno, pa so mi dobri. So mi pa njami praženi kosmiči - me spominjajo na tiste moje najljubše. Se jih spraži na ponvi kar brez maščobe, najboljše je da so čim manjši po mojem... Potem pa dodaš skuto pomešano s pomarančnim sokom, na ohlajene. Zdaj sem jih ravno jedla - nisem pravi čas zajtrkovala in sem potem pojedla jogurt z ananasom in mi je padel cuker. In ko se mi to zgodi in ti je že malo slabo, bi najraje en sendvič, hamburger, pico in podobne stvari... Pa sem se nekako spravila naredit to in zdaj se počutim kot da imam ful energije, so se mi pa sicer malo zažgali in ravno ful neki okusno ni bilo, je pa zdaj OK.
|
|
|