ronja -> RE: Za tiste, ki še... (7.7.2012 18:28:42)
|
To imaš prav ja... zato imaš ti tako atletsko postavo? Bravo! Hehe, od sosedov že ne[sm=jezicek.gif]. Ma, daj, zdaj mam najslabšo postavo, kar sem jih kdaj mela (z izjemo nosečnosti in ponosečniškega obdobja - čeprav verjetno še spadam v ponosečniško obdobje, saj mali nima še niti 6m[sm=smiley36.gif]). Ampak ajde, za moja leta, pa 3 otroke, pa vseeno še ni dolgo od poroda - recimo, da je ok[sm=smiley1.gif]. Mal kože na trebuhu mi je še ostalo, prvih dvakrat se je vse lepo skrčilo, res sta bili pa punci pok kile lažji... Medsosedske odnose pa ne bi glih krhala user posted image Nikoli ne veš, kdaj rabiš cuker in varstvo za deca. Hehe, maš prav, ne se s [sm=hudicek1.gif] zezat... Pri sosedih ti sicer ne morem glih pomagat, pri nas so tudi vsi oddani, pa z malimi otroki, tak da bi prišli v paketu še s pleničarji, tega si pa verjetno ne želiš (tudi če odmisliš razjarjeno ženo:D). Bo še prav prišlo, tak veliko število, ko se bom odločla, da ne bom več samska. Zdaj še ni čas. Preveč mi je fajn. kdo pa pravi, da moraš nehat bit samska?[sm=jezicek.gif] Tudi mi zadnje dni precej praznujemo:).
|
|
|
|