|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
4.7.2012 15:11:40   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: HHH
Ja itak, na Kleku, ne?

user posted image

Kje ali kaj je to? Slika mi liči na nek čarovniški zbor user posted image
Kaj v Tivoli pa lahko prideš? Saj si ti iz Lj, a ne? Pa iz službe malo skočiš... laufaš do nas in nazaj... (aja, pa nam usput iz McDonaldsa nekaj prineseš user posted image )

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.7.2012 19:36:55   
RAKICA1
Ojla no meni je tudi tamali dobil vročino in upam, da bo do jutri kaj bolš, da bomo lahko prišli

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.7.2012 20:08:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Ojla no meni je tudi tamali dobil vročino in upam, da bo do jutri kaj bolš, da bomo lahko prišli

Pa hudimana! Kot, da veni ni dovolj vroče, nam še deca dobivajo vročino. Upam, da bo ok, sicer pa itak ne bo zadnje srečanje. 
Imaš pa mojo tel., pa javi kaj bo. Jo še imaš?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.7.2012 20:16:52   
Najaa
Joj ampak res! Bogi otroci... Rakica upam, da ni nič hujšega in da se jutri vidimo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.7.2012 22:12:19   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Pa hudimana! Kot, da veni ni dovolj vroče, nam še deca dobivajo vročino. Upam, da bo ok, sicer pa itak ne bo zadnje srečanje. 
Imaš pa mojo tel., pa javi kaj bo. Jo še imaš?

Ja veš da mam tvojo tel če je še vedno enaka pa ti bom sporočila.Jaz upam da bo bolš če prav sedaj slabo kaže je čist vroč

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.7.2012 7:07:01   
HHH

Ja itak, na Kleku, ne?

user posted image

Kje ali kaj je to? Slika mi liči na nek čarovniški zbor user posted image   Čarovnice se tradicionalno zbirajo na Kleku. Sem bila prepričana, da ti je to domačeuser posted image
Kaj v Tivoli pa lahko prideš? Saj si ti iz Lj, a ne? Pa iz službe malo skočiš... laufaš do nas in nazaj... (aja, pa nam usput iz McDonaldsa nekaj prineseš user posted image )

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.7.2012 8:02:42   
LuLu

Ja itak, na Kleku, ne?

user posted image

Kje ali kaj je to? Slika mi liči na nek čarovniški zbor user posted image   Čarovnice se tradicionalno zbirajo na Kleku. Sem bila prepričana, da ti je to domačeuser posted image

Ok, tebi je... to vidim. Čuj ti witchica, pridi enkrat na naše zborovanje, čeprav se meni zdi, da se nam nočeš pokazati v vsej svoji lepoti. Ampak te bomo že našle HAHAHA HAHAHA HAHAHA (to je oni čarovniški smeh... user posted image )

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.7.2012 9:34:42   
HHH

Ja itak, na Kleku, ne?

Ok, tebi je... to vidim. Čuj ti witchica, pridi enkrat na naše zborovanje, čeprav se meni zdi, da se nam nočeš pokazati v vsej svoji lepoti. Ampak te bomo že našle HAHAHA HAHAHA HAHAHA (to je oni čarovniški smeh... user posted image )

Bi, pa ne morem. Delam. Se bom pa poskusila za kakšen moment prežarčit med vas. Sam tolk, da se pohvalim z novo metlo user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.7.2012 12:45:19   
danyy
Lep pozdrav, kako ste kaj? Uh, ta vročina mi sploh ne paše, ni mi za jest, spat ne morem kot bi bilo treba, še za telovadit mi prav ni- čeprav se potrudim, da vsak dan nekaj naredim.user posted image . Popoldneve z malim večinoma preživima na bazenu, tako da se vsaj malo shladima.
Je pa tole vreme za vzdrževanje teže kar fajn, ker apetita nimam, pa še kuham večinoma zelenjavne stvari, ker jo pač imam na vrtu, občasno si privoščim sladoled, prevečkrat ga vseeno ne upamuser posted image .
Uživajte!!!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.7.2012 17:03:53   
LuLu

Se bom pa poskusila za kakšen moment prežarčit med vas. Sam tolk, da se pohvalim z novo metlo user posted image

Ej, lahko bi nas prišla obiskat v človeški obliki, ne pa da se hvališ, da si lahko dež in toča. Tvoje metle se sploh ni vidlo.
Hvala za obisk, drugič raje bodi sonce user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
5.7.2012 20:59:22   
Najaa
Ojla punce... Super dan je za mano. Že zjutri zarad oddaje diplome user posted image pol pa super klepet, kavica, otroci so se lepo igrali, me smo čvekale... ma ful dobro sam ta dež no... LuLu hvala še 1x za prevoz! Upam, da se kmalu spet kaj vidimo.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
5.7.2012 21:37:59   
LuLu
Najaa,
Prosim. user posted image
Fajn je bilo. Prav vesela sem, zdaj ko sem doma, na suhem, da sem lahko enkrat od tak blizu doživela točo. Nepozabno...
(mislim, da nam je to HHH poslala user posted image , čarovnica jedna...)

RAKICA1, kako kaj doma z malim?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
5.7.2012 21:49:08   
ronja
Hehe, mi smo ji pa za las ušli - smo ravno prišle domov, ko se je ulilo:). Tako da se lahko zahvalita svojim malim, da so pojedli ves njun kruh, sicer bi se jima pustila prepričat, da gremo še ne drugo igrišče, tako pa mi je zmanjaklo municije (beri: hrane) in si ju nisem upala vlečt še tja, kjer bi takoj zginila še ena ura in bi bili lačni (beri: sitni) in smo šli direkt domov (in ostali suhi:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
5.7.2012 21:53:39   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Tako da se lahko zahvalita svojim malim, da so pojedli ves njun kruh,

Ti se zahvali user posted image
Vidiš, naši pa siti in gremo še dalje. Če ne bi dala kruha, bi naši bili lačni in bi morali domov jesti, tak kot vi. Bilo je usojeno, da je nekdo od nas hodil po lužah danes user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
5.7.2012 21:56:38   
ronja
Ja, saj, zahvalita v mojem imenu, sem mislila:). Sicer moram pa zdaj še 1x tja, še na 2. igrišče... No, malidve skrbita za mojo kondicijo in kilogramčke, hahauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
5.7.2012 21:59:19   
LuLu

Ja, saj, zahvalita v mojem imenu, sem mislila:). Sicer moram pa zdaj še 1x tja, še na 2. igrišče... No, malidve skrbita za mojo kondicijo in kilogramčke, hahauser posted image

Ko sem poslala post, mi je kliknilo, da si tak napisala zahvalo. Sori.
Zdaj na igrišče? Ob tej uri? Ali sem spet kaj narobe prebrala? user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
5.7.2012 22:02:50   
ronja
Haha, ne zdaj trenutno. Ampak zdaj, ko nismo šli še na 2. igrišče, sta seveda od mene izsilili obljubo, da gremo pa drugič še na uno drugo "igrišče s krogci"user posted image . Ne, zdaj pa že vsi 3je spijouser posted image . Bravo midva, hehe

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
5.7.2012 22:06:02   
LuLu

Haha, ne zdaj trenutno.

Zdaj mi je pa vse jasno. Hvala za razlage in potrpežljivost user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.7.2012 7:11:54   
HHH

Najaa,
Prosim. user posted image
Fajn je bilo. Prav vesela sem, zdaj ko sem doma, na suhem, da sem lahko enkrat od tak blizu doživela točo. Nepozabno...
(mislim, da nam je to HHH poslala user posted image , čarovnica jedna...)

RAKICA1, kako kaj doma z malim?

Ha-ha-ha-buuuuu!!!!user posted image
Vsak dobi tisto kar si zasluži!!!

user posted image

user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.7.2012 8:35:32   
Najaa
user posted image user posted image HHH ja sigurno si ti poslala tole točo. Saj nič takega, sam tak je bobnelo, da se tudi pogovarjat nisva mogli z LuLu normalno... to je bil tvoj point HHH a ne, da naju mal utišaš? user posted image
Vaga je danes pokazala pol kile manj. user posted image Sej vem, da smo NEhujšarice pa vseeno... sam povem,,, sam tak ko je ravno tak forum. user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.7.2012 9:41:26   
HHH
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image HHH ja sigurno si ti poslala tole točo. Saj nič takega, sam tak je bobnelo, da se tudi pogovarjat nisva mogli z LuLu normalno... to je bil tvoj point HHH a ne, da naju mal utišaš? user posted image
Vaga je danes pokazala pol kile manj. user posted image Sej vem, da smo NEhujšarice pa vseeno... sam povem,,, sam tak ko je ravno tak forum. user posted image

Ja veš, dokler ve tako po forumu malo sikate, je vse ok. Vas imam pod kontrolo. Vse vidim / berem. Ampak, da se za mojim hrbtom, po gostilnah shajate in me obirate - to je pa tumač!!!! Sem morala ukrepat. Namesto da bi hujšale, se z radlerjem nalivate in dež kličete, kriva sem pa jaz!!

Drugič pridem zraven.
Mi radler kar sede.user posted image

vagala se pa danes nisem in se tudi ne mislim!!!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.7.2012 9:46:18   
LuLu

Drugič pridem zraven.

Samo kopiram, da bo 2x napisano... user posted image
Da ne pozabiš, pa to...

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.7.2012 10:50:33   
HHH
Radler kopiraj! Bo več koristi user posted image  

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.7.2012 11:29:10   
Najaa
user posted image HHH res pridi zraven... Upam, da nisi sam na forumu tak glasna! user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.7.2012 12:00:30   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image HHH res pridi zraven... Upam, da nisi sam na forumu tak glasna! user posted image

No, vidim, da sploh več nič ne rabim pisat. Že ti namesto mene to narediš user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?