Poka -> RE: Za tiste, ki še... (28.6.2012 8:25:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Eno vprašanje... Tiste, ki laufate in imate kaj pojma o človeškem telesu... včeraj in danes, ko sem laufala so me kar hitro začeli boleti gležnji, kar se mi je že včasih zgodilo, če sem laufala kam. Zdaj me še malo bolita, ko hodim, pa kakih 15 cm višje od njih sprednji del nog. Zdaj pa... Ali so to pač bolečine v mišicah, ker niso ti deli nič delali, ali se kateri kaj sanja, da bi bilo kaj drugega. Nikjer drugje me ne boli, ne noge, ne rita, ... samo ta del mi postane težki med tekom in začne boleti. Napačni teniski? Napačen korak med tekom,...? Po kakšni podlagi pa tečeš? Mislim, da je tudi mene to bolelo - sam je toooliko nazaj kar sem jaz redno tekla, da se ne spomnim, kaj bi to bilo. Na kakem tekaškem forumu boš mogla vprašat. Mislim pa, da je dokaj normalno, če bi te pa nevzdržno, pol pa to ni OK... Jaz sem imela kar nekaj takih težav, kot ti praviš... Sam največ s kolenom, tako da sem v bistvu mogla nehat tečt... Si je pa stric, ki je tekel maratone, pozdravil koleno s kolesom in spet teče. Sam on je fuuuuul pretiraval, boste itak videle, kako je to - on se je vsedel doma za pol ure, pa bi hotel spet, ker postaneš odvisen. Meni se to ni dogajalo, sam se mi je pa, da sem mogla nujno zjutraj it tečt, drugače sem bila kar živčna.
|
|
|
|