čipka -> RE: Za tiste, ki še... (22.4.2012 23:20:13)
|
O joj, marička pomaHej [sm=smiley36.gif] Se mi zdi, da še skoraj nikoli nisem bila na temi za "hujšanje", ker je enostavno nisem hotla pogledat. Iz inata [sm=jezicek.gif] Čeprav sem že 4 leta se mi zdi tukaj na RR. Upam, da ne bom več predolga. Že odkar pomnim se borim s kilogrami in to vsakodnevno. Včeraj ponoči sem celo imela ene sanje, da sem se z enim slo "zvezdnikom" pogovarjala in mu jamrala, da si enostavno nisem všeč.[sm=smiley36.gif] Napram mami in očiju, sem manjša od njiju-po moje po babici, in moja konstrukcija je takšna, da če se zredim, se zredim cela pa tudi, če je par kilogramčkov več. Se pravi čisto cela-ogrogel obraz, rame, roke, noge, rit, medtem ko pa v trebuh niti ne-hočem reči, nimam tistega trebuha, ki bi se dejansko videlo čez majco, da mi nekaj dol visi. Recimo moja mati je 12 cm višja, ima 10 kg več od mene, in vsi mislijo, da jih imam jaz več. [sm=jezicek.gif] Me razumete? Dejansko se mi vsak po**kan kg pozna. No, že dolgovezim...uglavnem, v življensju sem shujšala uspešno na željene kilograme 3x. Prvič takoj po šoli-s telovadbo oz. z rolerji, oh ja mi je šlo vse v skoraj 3 tednih. In jaz tudi približno nisem več tip za telovadbo, sem bolj lene sorte. Drugič sem shujšala, ker sem bila nekaj hudo bolana in se mi je upiralo jesti-pol sem bila res bolana, če se men upira jest [sm=smiley36.gif] In tretjič, ko sem imela na tehtnici 69 kilogramov, sem stradala 14 dni, vmes sem si privoščila recimo 2krat kinder bueno, da nisem glih dol padla, ampak mlada in neumna, sem bila po recimo prvih 3 dneh presenečena kako kilogrami dol letijo, če skoraj nič ne ješ. No, takrat sem v 2 ali treh tednih zgubila 12 kilogramov na željenih 57. Kilogrami so se recimo obdržali prvi dve leti s +-3kg, ampak vedno okoli 60. In potem noseča, se spomnim, da ko sem prvič na pregledu stoplila na vago, to je tisti čas(2-4 tedne) ko zveš da si in čakaš prvi pregled. 64kg, ok-Gremo dalje. V nosečnosti sem skos imela občutek, da sem lačna, jedla nonstop nezdravo hrano, da o krofih ne govorim, u glavnem jes sem bila lačna skoooooz. Če ponoč, no in drage moje dame, preen sem šla rodim sem imelatočno 89 kg. Se pravi v nosečnosti sem se zredila točno 25 kil, in ja bila sem kot bomba, tut premikat se nisem mogla zadnji mesec. No po porodu takoj 8 kil je šlo dol, doma pa sem pol počasi zgubljala-nezavedno kilograme na recimo okoli 70. In od tega bo že zdaj 4 leta, jas sem še vedno na 70. In sem jezna sama nase, ker vem, da jih lahko zgubim, ker si nisem všeč in pojma nimam kako, ko imam pa tok rada kruh, krompir, paštete, konzervirane stvari, sladkarije...Stradala spet ne bom, pa ne zato, ker ne bi lahko, ampak, mi pa več pomeni moja hči in moje zdravje, kot pa da se srredi trgovine pred hčero zgrudim. A-A, ne hvala. Razmišljala sem, da bi bilo fino recimo , če si rečem, da pa 1 teden ne bi večerjala. Aja pa...telovadba odpade-definitivno[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|