|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
12.4.2012 17:07:34   
LuLu
Pa kaj jutri je spet petek?
Ne grem se vagat, ker bo več. Še tisto malo volje mi bo vzelo. Že danes iz zdravstvenih razlogov opravičujem svojo odsotnost pri vaganju.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
12.4.2012 17:25:07   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Pa kaj jutri je spet petek?
Ne grem se vagat, ker bo več. Še tisto malo volje mi bo vzelo. Že danes iz zdravstvenih razlogov opravičujem svojo odsotnost pri vaganju.

Nič ni odsotnosti kar vagamo se vse in sporočimo vse svoje stanje, saj nisi edina ki je kaj pridelalauser posted image nažalost jaz varjamem, da sem jaz tudi kaj pridelala ker se ta teden nisem merkala kaj preveč ampak od ponedelja pa začnem jovo na novo za res spetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
12.4.2012 17:30:19   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Nič ni odsotnosti kar vagamo se vse in sporočimo vse svoje stanje, saj nisi edina ki je kaj pridelalauser posted image nažalost jaz varjamem, da sem jaz tudi kaj pridelala ker se ta teden nisem merkala kaj preveč ampak od ponedelja pa začnem jovo na novo za res spetuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi od ponedeljka, še ne vem katerega...
A na oni drugi temi, kjer sodeluješ (izdajalka! user posted image ) tudi tečnariš z vaganjem?
Ih, ko sem aktivno hujšala sem vsak dan z veseljem stopla gor, zdaj pa res samo ob petkih user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
12.4.2012 17:38:53   
LuLu
POZOR! POMEMBNO OBVESTILO:

Na forumu Čvek v 3 dni... ena za nalepke Dinozavri podarja TAVELIKE čokolade...
Izjemna priložnost... navali narode!

Ups... napačna tema user posted image
Sem mislila, da sem na Dobrodelnosti...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.4.2012 17:43:23   
Barik@
Evo me
user posted image

Jutri grem zvečer na pojedino v eno gostilno s kolegicami, tako,da hujšanja bo ne. user posted image

Eh, tale vrtec in država ... me zanima, če bo potem, ko bo treba za drugega plačat, če bodo kaj čarali s temi razredi, tako kot so zdej ... 3 dol, 6 gor. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.4.2012 17:53:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Evo me
user posted image  

Lepo... user posted image
To sem našla na netu:
če kaj pomaga. Jaz sem tudi danes s "strahom" šla na bankomat. Tudi nisem vedla ali bo kaj ali ne. Po vseh mojih inf. bi morala dobiti, ker imam veljavno odločbo, kaj bo pa CSD poslal, pa se mi ne sanja.

[color=#272525 size=1][color=#272525 size=1][color=#272525 size=1]
• ukine se brezplačni vrtec za drugega otroka; za starejšega otroka starši plačajo
za en razred nižjo ceno
• pravica do brezplačnega vrtca preneha 1. julija 2012

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.4.2012 18:12:49   
Barik@

Evo me
user posted image  

To sem našla na netu:
če kaj pomaga. Jaz sem tudi danes s "strahom" šla na bankomat. Tudi nisem vedla ali bo kaj ali ne. Po vseh mojih inf. bi morala dobiti, ker imam veljavno odločbo, kaj bo pa CSD poslal, pa se mi ne sanja.

• ukine se brezplačni vrtec za drugega otroka; za starejšega otroka starši plačajo
za en razred nižjo ceno

No, če za starejšega plačamo en razred manj (npr. iz 3 razreda 2), potem za drugega ostane 3 razred?user posted image

me zanima, kaj bojo nadmudrili.
jutri mam namen it na CSd delat gužvo, ker npr. letos nimam nobenih prihodkov, razed OD, žiivmo od ene plače, lani pa sem nekaj malega imela in gledajo za nazaj, namesto za trenutno situacijo.user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.4.2012 18:15:46   
RAKICA1

Jaz tudi od ponedeljka, še ne vem katerega...
A na oni drugi temi, kjer sodeluješ (izdajalka! user posted image ) tudi tečnariš z vaganjem?
Ih, ko sem aktivno hujšala sem vsak dan z veseljem stopla gor, zdaj pa res samo ob petkih user posted image

Ja od tega sedaj ponedeljka začnem zares hujšatuser posted image user posted image user posted image user posted image dost je heca a veš sam veš 23,4 ima najstarejša rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da nevem potem kako bo sedaj vsak mesec ima en od otrok rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nevem kako mi bo vse zneslo to sam upam da bo do poletjauser posted image user posted image user posted image
Ja jaz pa vseeno vsak dan stopim na vago da vem na čem semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da me potem ni kap ko bi stopila enkrat na tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.4.2012 18:20:35   
RAKICA1
Barik@ lahko greš pogledat pa gor težit samo ti nebo nič pomagalo, ker jaz sem lansko leto tudi šla gor ker nisem imela več porodniške in sem ostala doma samo so mi odgovorili da to šele začne veljati ko vložim prošnjo za otroške in da je to drugo leto no sedaj bo že letosuser posted image user posted image tako da komaj čakam odločbo za vrtec in otroške ker me prov zanima kaj bo

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.4.2012 18:25:11   
pebs

Evo me
user posted image  

To sem našla na netu:

za en razred nižjo ceno

No, če za starejšega plačamo en razred manj (npr. iz 3 razreda 2), potem za drugega ostane 3 razred?user posted image

jutri mam namen it na CSd delat gužvo, ker npr. letos nimam nobenih prihodkov, razed OD, žiivmo od ene plače, lani pa sem nekaj malega imela in gledajo za nazaj, namesto za trenutno situacijo.user posted image

Jest sm tud hotla it jutr na csd,ker nism mela dons OD nakazanih,sam sm že na netu dobila odgovore. Bom pa saj poklicala,da se 100 % prepričamuser posted image
Drgač pa mi dons lih nisi najljubšauser posted image . Se mi je dons sanjal,da mi je moj z Bariko pobegnu, pa mi ful ni blo jasn, od kod ta ime, dokler nism te teme odprlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.4.2012 18:31:03   
Barik@

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Evo me
user posted image  

To sem našla na netu:

za en razred nižjo ceno

Jest sm tud hotla it jutr na csd,ker nism mela dons OD nakazanih,sam sm že na netu dobila odgovore. Bom pa saj poklicala,da se 100 % prepričamuser posted image
Drgač pa mi dons lih nisi najljubšauser posted image . Se mi je dons sanjal,da mi je moj z Bariko pobegnu, pa mi ful ni blo jasn, od kod ta ime, dokler nism te teme odprlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni za bat, verjemi. ŠE za svojga nimam časa, ne da bi si še dodatno prtljago namislilauser posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.4.2012 18:35:37   
LuLu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni za bat, verjemi. ŠE za svojga nimam časa, ne da bi si še dodatno prtljago namislilauser posted image

Kake teme user posted image
To pa je že grdo ... Barik@, daj ne seri okoli user posted image
Pa eno resno:
Kako kaj zdravje v družini?

(odgovor članu Barik@)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.4.2012 18:50:02   
pebs
Lu Lu - a tist že veljla za vrtec,da je treba za druzga spet plačat?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.4.2012 18:52:38   
pebs

Kake teme user posted image
To pa je že grdo ... Barik@, daj ne seri okoli user posted image
Pa eno resno:
Kako kaj zdravje v družini?

Ja, o tebi se mi je pa že zadnjič sanjal, da si mi z rok kos kruha z nutelo sunla, to so ble šele moreuser posted image user posted image user posted image Hec,nouser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.4.2012 18:54:42   
LuLu

Lu Lu - a tist že veljla za vrtec,da je treba za druzga spet plačat?

Kolko jaz vem ne ali bo prej kaj ali pa s 1.6. To so ti ukrepi, ki jih vlada dala naprej danes.

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.4.2012 19:00:29   
LuLu

Ja, o tebi se mi je pa že zadnjič sanjal, da si mi z rok kos kruha z nutelo sunla, to so ble šele moreuser posted image user posted image user posted image Hec,nouser posted image

Zdaj sem komaj vidla... ti ga šele sereš user posted image
Priznam, pa da je to možno tudi v realnosti user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.4.2012 19:03:17   
LuLu
No, zdaj na tv-ju:
Varčevalni zakon naj bi bil potrjen v začetku maja...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.4.2012 19:03:27   
RAKICA1

Zdaj sem komaj vidla... ti ga šele sereš user posted image
Priznam, pa da je to možno tudi v realnosti user posted image

Jooooooojjjjjjj punce ja nutela je bolša na žlico mmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.4.2012 19:10:13   
LuLu

Jooooooojjjjjjj punce ja nutela je bolša na žlico mmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

Pri meni so izgleda starši dosegli, da jo na žlico več ne jem. So mi 15 let možgane prali, da se to ne dela user posted image
Zdaj pa jo na kruh mažem... no, hvala jim! user posted image
Kruh pojem, žlice pa ziher ne bi.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.4.2012 19:11:34   
LuLu
Eno iz Twitterja bom delila z vami... ni moja:

"your mother should have swallowed you "

user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
12.4.2012 19:20:46   
Najaa
pebs zakaj nisi dobila nakazan OD? Jaz ga tudi nisem dobila. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
12.4.2012 19:22:41   
RAKICA1

Pri meni so izgleda starši dosegli, da jo na žlico več ne jem. So mi 15 let možgane prali, da se to ne dela user posted image
Zdaj pa jo na kruh mažem... no, hvala jim! user posted image
Kruh pojem, žlice pa ziher ne bi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj pri meni tudi ostane žlica samo nutelo pa pojem mmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se vidi da sem že od majhnega bila vedno nora na čokoladne stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.4.2012 19:25:45   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sedaj sta me pa tko prestrašile da sem šla takoj gledat na banko če sem ga jaz dobila user posted image user posted image no jaz sem ga isto kot do sedaj dobila pomeni da še moje odločbe niso pogledaliuser posted image user posted image pa tko sem ferbčna kaj bo bilo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.4.2012 19:26:51   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja, verjetn zato,ker mi je stara odločba veljala do februarja, vlogo sm dala decembra, sam odločbe še nism dobila. Se pravi ne bo OD dokler ni nove odločbe, saj kokr sm jest to razumela. Sej jutr vseen pokličem na csd. Do kdaj pa tebi velja stara odločba

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.4.2012 19:29:12   
Najaa
Isto kot pri tebi. Do konca feb sem imela. Ja šit no, pa tole lahko packajo do junija. user posted image A to je prav rečeno, da če ti poteče, ne nakažejo? ker jaz sem slišala, da naj bi še naprej nakazovali po starem potem pa za nazaj naredili obračun. user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?