|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vprašanje glede opreme za dojenčka - otroka
25.2.2012 11:02:56   
malaMravljica
Jaz sem ga kupila prek bolhe za verjetn cca 100 eur in je original Stokke. Ker te Stokke stolcke delajo v Sloveniji. In pri dobrem 2 letu je ze neuporaben, mali ze dolgo sedi na normalni stolici kot mi.
Ampak ne glede na original, otroka ne smes pustiti brez nadzora notri, ker moj ko je imel tisto leseno varovalo spredaj je plezal sam ven in notri, je pa res da imam izjemnega plezalca doma no. In uporabljal ga je za doseganje visokih mest.


(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Vprašanje glede opreme za dojenčka - otroka
26.2.2012 11:00:32   
amyZ
Sem se odločila, da bom počakala z nabavo stolčka in še razmislila. Itak imam še čas. Zaenkrat naj počaka, če mi bo pa kaj v uč padlo v Ikei ko bom gor bom pa vzela. Saj so tele spletne strani ampak v živo zna bit vse drugače. Ne bi pa res rada imela 2 ali celo 3 stolčke pri bajti in jih menjala, ker stvari res niso tako poceni, da bi se še s tem zajebavali :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Vprašanje glede opreme za dojenčka - otroka
26.2.2012 11:04:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ
Ne bi pa res rada imela 2 ali celo 3 stolčke pri bajti in jih menjala, ker stvari res niso tako poceni, da bi se še s tem zajebavali :)

Ne boš verjela, ampak navaden ležalniček + antilop iz Ikee + trip-trap original Stokke iz BC te pride ceneje kot ena Tatamia. Če pa trip-trapa kupiš prek bolhe ali vzameš kak njegov "ponaredek" prideš pa še toliko ceneje skozi user posted image

(odgovor članu amyZ)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Vprašanje glede opreme za dojenčka - otroka
26.2.2012 18:00:31   
zaspancek1

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ

Ker je v tem sklopu več mamic z različno starimi otročki upam, da sem temo odprla na pravilni strani.

Najprej imam vprašanje glede avtosedežev. S partnerjem kupujeva avtosedež, ker imava voziček MC bova seveda tudi lupinico vzela MC. Nisva se še odločila ali bi vzela Cabrio ali Pebble in sicer ker ne opaziva razlik razen v dizajnu. Tako da bi nama prišel nasvet glede tega katerega od njiju kupiti. Cabrio mi mogoče zgleda malce večji, to je pa tudi vse. Potem je tukaj še podstavek, zadnjič nama je prodajalka v BC predstavila Familyfix, na katerega gre lahko kasneje še sedež Pearl. Všeč nama je, da se da lupinico na tem podstavku malce zapeljati nazaj in tako pridobiti nekaj prostora še za noge ( v slučaju če se mali vrže po očetu user posted image ). Kako pa je glede tega Pearla? Je tukaj kakšna uporabnica tega sedeža? Zgleda mi malo majhen, ne tako za višino otroka ampak širino. Do kdaj se otroci dejansko lahko vozijo v tem sedežu oz. sedijo v njem?


Glede lupinic - jaz bi od teh dveh raje izbrala Cabrio, ki je, če nič drugega, malo lažja in cenejša. Isofix podstavek vsekakor priporočam - je super praktična in seveda varna zadeva. Kar se pa tiče sedeža Pearl - sem si ga ogledala (praktičnih izkušenj res nimam), pa moram reči, da se mi zdi kar malo majhen.user posted image Ampak to je res samo ocena na pogled.

IZVIRNO SPOROČILO: amyZ
Potem pa bi imela vprašanje še glede stolčka za hranjenje. Nekako mi je všeč Tatamia ali nekaj v tem stilu, ker je uporaben od rojstva dalje (nekaj je sicer že opisano na forumu), vendar pa je veliko mamic, ki zagovarjajo čimbolj navadne stolčke, ki vzamejo veliko manj prostora in otroci v njih sedijo dlje časa. Tatamia je precej drag, zato bi prosila mnenja če se ga res splača kupit. Glede na to, da sva v večjem stanovanju in bi bilo možno premikanje stolčka po stanovanju (nekako si predstavljam, da bi malega imela notri, pa ga zapeljala v kuhinjo, če bi recimo kuhala pa potem v dnevne, če bi tam kaj počela,... da bi me imel na vidiku). Pač namesto ležalnika. Kasneje pa kot stolček za hranjenje. Ali naj potem ko bo star preko enega leta samo upam, da bo še želel sedeti v njem? Ker baje dosti otrok noče več sedeti v takem stolčku?

No, tole sem res želela vprašati, da bi dobila konkretne odgovore od čim več uporabnic.

Hvala!

Lp

Glede stolčkov pa lahko rečem le, da tistega Recinkovega stola ne priporočam. Imamo dva, ki sta v uporabi slabo leto, pa sta precej slabe kvalitete. Dokler je otrok še bolj pri miru, še gre, potem, ko pa je stolček v uporabi kot lestev, pa vidiš, da se police hitro razmajajo (precej obrabijo ob robovih), da bi se pa npr. jaz vsedla nanj, pa ni šans (bi ga najbrž polomila, pa nisem neka težkokategornica!). Skratka - če trip trap (ki je mimogrede super stol ko otrok ne potrebuje več varovala), potem rajši kakšnega originalnega z bolhe.
Sicer pa smo imeli pri nas najprej ležalnik (ki je res oddelal svoje, ko sta začela jesti GH), potem pa prima pappa. Slednji je v primerjavi s trip trapom boljši, ker ima pettočkovne varnostne pasove, s katerimi lahko otroka pripneš. Pri trip trapu (tapravem, vendar še z lesenim varovalom) sta naša dva vedno ven lezla. Najbrž je zato novo varovalo plastično in bolj zaprto, možno pa je dokupiti še varnostni pas.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




kolikokrat greste brez partnerja ven
Spark



1x na teden (11%)

1 x na mesec (10%)

2x na mesec (4%)

redko (54%)

nikoli (21%)


Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!