Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: amyZ Uf...hvala za mnenja za stolčke. Ja, baje so ti leseni navadni precej fajn, ampak verjetno šele potem. Kmalu ga tudi ne moreš dati kar v tega a ne? Ko je še dobro, da ima oporo in to? Kasneje pa so priročni ja, ker gre lahko sam gor in dol, kar je seveda za malega super fajn. Hehe... Baje je to fajn vzeti, in v Ikei niti nimajo dragih, sem že gledala. Ja v bistvu sem gledala to Tatamio predvsem zaradi tega, da ne bi potem rabila ležalnika. Vem da je malega fajn imeti na čisto ravni podlagi, vendar ga ne moreš puščati brez nadzora na določenih površinah, razen na tleh, ker pa imamo psa, pa zaenkrat na začetku to ne bo prišlo v poštev, čeprav je kuža mali. Spet je potreben nadzor. Zato pride potem v poštev ležalnik ali pa ta stolček. Ja, cena cena, če bi bil cenejši bi bilo fajn. Sicer je za 180€ sedaj na prodaji Siesta, ki pa nima gugalnika (ki se mi ne zdi tako pomemben) in ima podoben funkcije. Še zmeraj drago ampak malo ceneje. Dokler ni sam stabilno sedel, sem ga nahranila kar v lupinici (čisto na začetku pa kar v naročju), potem pa je dobil Trip Trap. Posebej lahko dokupiš tudi varovalo, pride tak lesen obroč (mislim, da je zdaj že plastičen in nekoliko širši, vsaj na sliki na spl. strani BC je tako videti) in pa plastično naslonjalo, ki daje višjo oporo hrbtu in otrok popolnoma stabilno sedi. Dokler mu nisem odstranila varovala, ni bilo šans, da bi sam ven splezal, notri ja (ko je bil že večji), ven pa ne. Za k babicam pa smo kupili Antilopa - ta stolček mi pa ni praktičen, (razen če hkrati uporabljaš tudi plastično mizico) ker otrok je otrok preveč oddaljen od mize. poleg tega se stalno kdo zaleti v tiste široke noge. Je pa fajn, če greš na dopust, ker samo snameš noge in ga vzameš s sabo brez da bi ti zavzel veliko prostora.
|