Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 15:23:48
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo No, LuLu napreduješ Hvala
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 15:25:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo No, LuLu napreduješ Daschi Dohiti me, če me lahko
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 18:51:19
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: minabo No, LuLu napreduješ Daschi Dohiti me, če me lahko Phe, jaz imam že trenerke in superge. HA!
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 19:13:55
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Phe, jaz imam že trenerke in superge. HA! Jaz pa samo priljubljeno internetno stran
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 21:21:16
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Phe, jaz imam že trenerke in superge. HA! Jaz pa samo priljubljeno internetno stran Dobr, no, saj mene supergi mal tiščijo, no.
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 22:12:53
|
|
|
|
LuLu
|
Saj se mi je zdelo, da so še iz srednje šole Mene pa startaske ne... spet sem v prednosti
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 22:26:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Ok, vse tisto o 5minutah teka, pa potem 3 minutah hoje je meni čisto jasno...Ampak kaj ko jaz tako ne morem - jaz moram vse takoj, to pomeni vsaj 5km že prvič Potem pa me drug dan vse boli za crknit,ampak jaz spet grem...Po enem mesecu sem pa cool in komot pretečem teh 5km. In potem še kak mesec full delam... Potem se mi pa ne da več In mine pol leta, eno leto in potem vse jovo na novo...
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 22:37:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ok, vse tisto o 5minutah teka, pa potem 3 minutah hoje je meni čisto jasno...Ampak kaj ko jaz tako ne morem - jaz moram vse takoj, to pomeni vsaj 5km že prvič Potem pa me drug dan vse boli za crknit,ampak jaz spet grem...Po enem mesecu sem pa cool in komot pretečem teh 5km. In potem še kak mesec full delam... Potem se mi pa ne da več In mine pol leta, eno leto in potem vse jovo na novo... Joooj, pri tebi pa je to vse tak zakomplicirano Lažje je pri meni, ko se mi NIČ ne da
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 22:52:12
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Ok, vse tisto o 5minutah teka, pa potem 3 minutah hoje je meni čisto jasno...Ampak kaj ko jaz tako ne morem - jaz moram vse takoj, to pomeni vsaj 5km že prvič Potem pa me drug dan vse boli za crknit,ampak jaz spet grem...Po enem mesecu sem pa cool in komot pretečem teh 5km. In potem še kak mesec full delam... Potem se mi pa ne da več In mine pol leta, eno leto in potem vse jovo na novo... Joooj, pri tebi pa je to vse tak zakomplicirano Lažje je pri meni, ko se mi NIČ ne da Eto, vidiš..In od vse te komplikacije potem rajši ne grem Pa zbiram celulit.
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 22:58:43
|
|
|
|
LuLu
|
Lahko gremo na temo "Zbirateljstvo" Jaz ga tud zbiram, nič ne izbiram vse vzamem Joj, kak bi mi bilo smešno, da se taka ekipa nekje blizu najde, športno oblečena, pa druga drugo spodbujamo tekat. Bi crknila od smeha Bi pač samo trebušne mišice delale...
|
|
|
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!