|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se kaj ukvarjate s športom?
17.2.2012 12:02:14   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: minabo

Nehaj se pripravljati in začni :)

Hvala za ta pameten nasvet. user posted image

Ampak zdaj je tak mrzlo, pa neke opravke imam, moram z avtom tja...  Pa tenisk nimam pravih user posted image
Svašta, a ne? Težki primer sem ...user posted image

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.2.2012 12:02:33   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: evangelie

Jaz tečem, ene 3-4x tedensko, odvisno kako mi znese (sin je star 2 leti, hči 2,5 meseca). Tečem tudi pri hudem mrazu in kljub temu, da dojim. Poleg tega še vozičkam, skoraj vsak dan od 5-12km. Se da, samo zoorganizirat se je treba...

To ziher ni v redu. To ima ziher posledice. user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.2.2012 12:03:30   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

No, midve bi bili fajn spodbuda ena drugi.
Za vsak meter bi si lahko čestitali. Kaj bi blo to enega zmagoslavja.

Samo, res počakajva, da se malo segreje. Zdaj ful ni zdravo tekat po tem mrazu. Tud 10 metrov ne. To ziher vsi zdravniki odsvetujejo.

Sem ti glih to mislila napisati, da bi skupaj uspele user posted image
Jaz tebe porinem meter - dva, ti pa mene...

Samo ne v prepad, prav?
To se bova prej zmenili, kam se bova porivali.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.2.2012 12:04:54   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mene je za tek rešla dobra muzka! Priporočam! Drugače je dolg cajt za umret!

Jo imam že celo leto pripravljeno, samo je še nisem poslušala v gibanju user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.2.2012 12:06:06   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: minabo

Vsak tekač je na začetku zadihan :) To je čisto normalno.   Samo nehat ne smeš, ker je potem bolje. Obljubim. Meni je prve dva kilometra vedno težje kot potem, ko je ena ura mimo. Tečt se seveda da tudi, ko je zunaj minus, ampak za začeti pa počakajte na toplejše vreme,drugače bodo vaša dihala doživela šokuser posted image

Okej, resno: kolk časa pa bom zadihana in zaripla? Teden, dva? Ker res ni prijeten občutek, da ti želi srce vršti skozi usta ven, takoj az pljučmi. user posted image

Koliko je za začetek dovolj? Kolk minut, mislim? Kolikokrat tedensko?
Pa najbrž najbolje zjutraj, a ne?

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.2.2012 12:07:27   
LuLu

Samo ne v prepad, prav?

V prepad? A sem ti dolžna kaj, ali ti meni? Ne da bi vedla... če boš dosti hitrejša od mene... mogoče, nikoli ne veš user posted image
daj si za ziher še ščitnike na glavo, komolce, zapestje in kolena.

Aja, pa rolerje sem si lani kupila... 1x bila na njih... sem čisto pozabla, da jih imam.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.2.2012 12:07:31   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mene je za tek rešla dobra muzka! Priporočam! Drugače je dolg cajt za umret!

Sovražila iz dna duše tek v šoli. Pa sem potem hitro noter padla. Ampak zaradi pomanjkanja časa sem tudi hitro padla ven, zato tudi jaz že komaj čakam, da bo malo topleje, da zopet not padem. user posted image

Okej. Se pravi, da rabim kaj? MP3 al je zdaj že 4, 5 ... Kaj nabavim? Nekaj enostavnega, pa poceni.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.2.2012 12:08:54   
Daschi

Samo ne v prepad, prav?

V prepad? A sem ti dolžna kaj, ali ti meni? Ne da bi vedla... če boš dosti hitrejša od mene... mogoče, nikoli ne veš user posted image
daj si za ziher še ščitnike na glavo, komolce, zapestje in kolena.

Aja, pa rolerje sem si lani kupila... 1x bila na njih... sem čisto pozabla, da jih imam.

user posted image

Ne, ne, rolerji pa niso zame.

Okej, a pol začneva? Še datum potrebujeva. Samo ne prehitro, ker najprej se morava prishično pripravit. To je najbrž nujno.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.2.2012 12:09:55   
LuLu

Okej. Se pravi, da rabim kaj? MP3 al je zdaj že 4, 5 ... Kaj nabavim? Nekaj enostavnega, pa poceni.

Pa ne si balade posneti gor user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.2.2012 12:10:48   
sazi
Jaz tudi tečem - no zadnji mesec bolj malo, ker se od ene bolezni še nisme čisto pozdravila, ampak grem tudi na Kraški maraton.
Meni nekoč tudi ni bilo jasno, kako in sploh zakaj teči, čeprav sem imela rada šport in sem počela vsemogoče, ampak tekla pa nisem.
Pa sem enkrat začela - takrat, ko je bilo v Poletu prvič kako začeti teči in so bili opisani "treningi" po sistemu menjava hoje in teka (5 min teka, 2 min hoje) in tako 2 tedna vsak drugi dan. Kako se je vleklo teh 5 minut teka, 2 minuti hoje je pa minilo v trenutkuuser posted image

In sem potem šla po programu - tek vsak drugi dan in stopnjevanje na 1 (ali 2 se ne spomnim) tedna.

5 tekov po 5 minut, vmes po 2 minuti hoje
5 tekov po 5 minut, vmes ena minuta hoje
4 teki po 8 minut, vmes 2 minuti hoje
4 teki po 8 minut, vmes ena minuta hoje
3 teki po 10 minut....

No, potem si znaš že sam naštimat tako, da podaljšujem tek in kmalu ukineš hojo.

Je pa (v komentar spodaj napisanemu) zelo pomembno to, da začneš teči počasi. Naj te ne morijo kilometri in ostali tekači. Jaz sem na začetku tekla tako počasi, da je mož, ki je šel zraven peš bil hitrejši od mene.

Lani sem 1. pretekla 21 km in je bil res dober občutek, ko vidiš, kaj zmoreš - ob vsem tem, seveda, da že ves čas delaš za svoje zdravje.

No, in kako se začne? A je kaj upanja za človeka, ki je zadihan po 10ih metrih? user posted image

Še lahko kaj dodam? Ni potrebe, vse si napisala user posted image

Kot napisano zgoraj - tečeš počasi, pa kar gre.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.2.2012 12:11:59   
LuLu

Okej, a pol začneva? Še datum potrebujeva. Samo ne prehitro, ker najprej se morava prishično pripravit. To je najbrž nujno.

Ko bo bolj toplo, tega ne pozabi... aja, kje pa bova laufali? Mislim kateri kraj ali država user posted image  Sploh ne vem od kje si ...
Lahko pa ti k meni prilaufaš, jaz pa k tebi (samo v primeru, da sva sosedi user posted image )

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.2.2012 12:13:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Lani sem 1. pretekla 21 km in je bil res dober občutek, ko vidiš, kaj zmoreš - ob vsem tem, seveda, da že ves čas delaš za svoje zdravje.

Čestitam!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.2.2012 12:17:00   
sazi

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Čestitam!

hvalauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.2.2012 13:37:32   
juniorka
No, to pa moram pokomentirat.
Jaz sem sovrazila tek, predvsem zaradi sole, ker sem imela par kil prevec.. v srednji soli Cooperjev test..groza. Vedno sem imela bolecine na strani ( stitch).
In pol jaz pri svojih 35, sama z dvema otrokoma( 4 in 2 leti) poslusam o maratonu... in me je nekaj zagrabilo in sem se prijavla, 7 mesecev pred dogodkom. Poslali so mi 6 mesecni trening plan in sem zacela ( http://www.virginlondonmarathon.com/training-centre/training-advice/training-plans/beginner-24-week-training-plan/ )
Zdaj sem  v 14 tednu in moram rect, da sem vsega skupaj spustila mogoce 5 tekov zaradi bolezni ali utrujenosti.  Sem imela mini maraton pred 2 tedni in ga pretekla v 2,5 urah brez problemov.
Moram povedat, da mi ni zal, najboljsa motivacija je bila, da je to cas zame in treningi me veselijo, ce mi bo pa uspelo 42km pretect v dokaj dobrem casu, pa se toliko bolje.
Glede mraza.. do minus 5 je ok zunaj, drugac pa telovadnica. Prehlajena od novembra se nisem bila...
Samo priporocam!
Motivacija je pa najboljsa, da se prijavis na tek, pol pa si prisiljen zacet trenirat.
Meni je blo najtezje z organizacijo, kdo bo cuval otroke ta cas.. sem tudi malo v vozicek nabasala, tavecjega na kolo pa smo sli user posted image
Ne morem verjet, kako se mi je telo spremenilo, prvic v zivlenju imam ,rit, user posted image , misice lepo oblikovane, minico z veseljem dam gor, vsi mi pravijo, kolk sem shujsala ( ne boste verjele, cela 2 kg user posted image ) ampak zgledam pa res dost boljse.. mogoce, ker se pocutim boljse, je res fajn za relaksacijo.
No, zdaj pa poiscite dogodek in zacet!!!!user posted image  Na prilepljeni strani so tudi plani za trening od 5km naprej!
Lp iz Manchestra, pa drzite pesti 29. aprila

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.2.2012 14:11:15   
skuštrana

A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. user posted image

Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa user posted image

Ja, ja, itak, saj jaz tudi čakam pomlad in +10 stopinj. Saj prej se po moje sploh ne sme začet.

Ok, javite še meni user posted image Teniske sem si že kupila... Pa debel plus tudi že imamo, samo dobro voljo še čakamo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.2.2012 14:24:46   
alda
ja športam : vsak dan vsaj 3x nesem žlico v usta, potem vstanem in vsedem se tudi taužent-krat na stol,
da o razgibavanju prstov po tipkovnici sploh ne govorim-zato pa imam suhe  kot smrtuser posted image
s sinom igrava kdaj človek ne jezi se,pa skačemo pred xboxom in kinecktom user posted image
zdaj pa zares: pozimi sobno kolo, hoja,  poleti kolo če se le da vsak dan, hribi, pa badbinton

< Sporočilo je popravil alda -- 17.2.2012 14:25:48 >

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.2.2012 14:29:19   
Daschi

user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.2.2012 14:40:02   
minabo

user posted image

hahaha user posted image
čeprav meni na začetku paše, da je glasba bolj počasna , da ne začnem prehitrouser posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.2.2012 14:47:15   
sanasan
JUNIORKA - svaka ti častuser posted image bom držala pesti, samo malo nas opomni prejuser posted image

moje športanje: s perilom gor in dol po stopnicah, letanje s sesalcem po hiši ipd.user posted image
drugače pa: občasno: smučanje, rolanje, drsanje in kolesarjenje, plavanje ter tenis ....večino vse to s tamalimi, ker je mož bolj 'sedeće' sorte doma oz.pravi, da ima dovolj gibanja že v službi
dokaj redno: qigong in taijiquan
zeeeeeeelo me mika zumba, pa še nisem našla primernega dopoldanskega termina v naši okoliciuser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.2.2012 14:54:33   
Daschi

Ko bo bolj toplo, tega ne pozabi... aja, kje pa bova laufali? Mislim kateri kraj ali država user posted image  Sploh ne vem od kje si ...
Lahko pa ti k meni prilaufaš, jaz pa k tebi (samo v primeru, da sva sosedi user posted image )

To je zdaj lahko problem, ja. user posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.2.2012 14:57:15   
Daschi

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. user posted image

Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa user posted image

Ja, ja, itak, saj jaz tudi čakam pomlad in +10 stopinj. Saj prej se po moje sploh ne sme začet.

Ok, javite še meni user posted image Teniske sem si že kupila... Pa debel plus tudi že imamo, samo dobro voljo še čakamo.

Ne, ne, ne, ko se sneg stopi in blato posuši. Prej se ne sme začet.

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.2.2012 14:59:00   
Daschi
sazi, juniorka, bravo! Vsaka čast!user posted image
A bosta, nas začetnice, spodbujali, ko začnemo?

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.2.2012 15:15:59   
LuLu
juniorka čestitke tudi tebi! user posted image

Na zumbo sem tudi hodla, pa mi ni potegnilo. Same mlade frkle, sem se tam počutila kot stara oma, pa čeprav sem včasih plesala in imam rada take ritme, ampak me je minilo. Zdaj bi mi bila bolj primerna telovadba za nosečnice ali za seniorje. Ne bi izstopala user posted image
Hudiča, jaz še tenisk pravih nimam, a morajo biti take za tek ali so lahko startaske?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.2.2012 15:17:32   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

( http://www.virginlondonmarathon.com/training-centre/training-advice/training-plans/beginner-24-week-training-plan/ )

Sem si že dala stran med priljubljene user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
17.2.2012 15:20:55   
minabo
No, LuLu napreduješ user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otrok na počitnicah
pikpiki

Koliko je bil star vaš otrok, ko ste ga prvič pustile v varstvu preko noči (npr.pri babici)?

manj kot 1 leto (28%)

med 1. in 2. letom (36%)

med 2. in 3. letom (16%)

med 3. in 5. letom (14%)

več kot 5 let (6%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!