|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
3.2.2006 12:29:20   
tina104
Petri, tudi meni se zdi tvoj user posted image  velik!

Kety, Timon je tudi velik!user posted image

Zdravje pri nas gre na boljšeuser posted image . Tudi včeraj nam je uspelo jesti (samo) 7x! Danes je pojedel kako žličko korenčka. od začetka je čudno faco delal, potem pa je nekaj pojedel. Zgleda je bilo včeraj res pregosto.

Ima katera kak recept proti driski pri user posted image ? V bolnici sem mu dajala linex, za domov mi ga niso dali. Sem ga sicer kupila, ampak vse izpljuvauser posted image .

Napišem še potem kaj, ker se je Aljaž zbudil.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.2.2006 12:45:13   
nanka
Tina, mojim otrokom je pri driski vedno pomagal čaj iz posušenih borovnic. Jih imam vedno doma na zalogi, kupim jih pa v trgovini ali lekarni. Uporabljajo se tudi še pri čisto majhnih dojenčkih. Mojim otrokom so borovnice pomagale.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.2.2006 16:19:29   
petri85
Živjo!

Tina, tudi jaz sem slišala, tako kot je rekla Nanka, čaj iz suhih borovnic.

Joj, kako hvalite mojega cukrčka - je pa res, da sem ponosna nanjga, tako kot ste tudi verjetno ve na svoje!

Jessy, naš fant je modrook!

Midva sva danes 100% izkoristila sonce - sva bila kar 2x na sprehodu!

Prejle sem pripravljala kosilo za naju z možem in sem kuhala tudi polento. Sem dala iz firbca Davidu poskusit in jo je ful z užitkom jedel!

Lp!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.2.2006 19:51:41   
Jessy
Petri, a veš, da se mi je na eni sliki videlo, da je malo na zeleno povleklo, zato sem vprašala. Upam, da nisi zamerila! user posted image

Tia, tebe moram spet pohvaliti! Ful ste lepo naredili pps od Demi, tako da sta mi prav polepšale dan! Pa še ta pravo musko ste izbrali!!! Vse pohvale!!! Že težko čakam za naslednji mesec! user posted image

Jaz sem pa svojo "čebulo" že spravila spat, ker mi je popoldne kar pozno zaspala, tako da se je zbudila šele ob 16h. Seveda je potem nisem več dala spat, pač pa je zdaj šla skoraj 1 uro prej spat. Čez eno uro pa pričakujem prvi jok! Kaj bo čez noč, bomo pa še videli!

A veste, da opažam, da se Neji tudi banana ne dopade več! Zdaj sta že 2 sadeža, ki ji ne gresta po grlu. Skoraj mi ne preostane dosti izbire, če izločim jabolko in banano. user posted image  Saj ji bom še poskušala dajat oboje, tako da upam, da si premisli in ji postane všeč!

Zdaj pa vam nimam kaj več povedati! Lepo se imejte, pa kaj napišite, da bom imela kaj za delat (moj mož je šel pravkar v Sežano, tako da ga še lep čas ne bo nazaj)! user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.2.2006 20:03:28   
nanka
Ja Tia, meni si tudi polepšala večer, prav luškana je , ni kaj. Pa kako hitro čas teče, ne morem verjeti.

Naša tudi že spi, že dobro uro. Moram reči, da meni kar paše, ker hodi že dolgo spat ob 19. Okoli 22 ji dam še flašo mleka in to je to. Vmes vstanem 5x za čaj ali dudo, pa je jutro.

Jessy, naša se je tudi naveličala zmiksane banane in jabolka, zato ji dajem zdaj že par dni Hippove sadne kašice, vsak dan drug okus. Jutri bom pa zopet zmiksala, pa bo. Sem ji pa par dni nazaj ( ko je imela vročino in ni hotela jesti) zmiksala banano in mleko( je bilo bolj tekoče), pa je kar rada pojedla. Kakšne trike si je potrebno izmišljati, da jih prelisičimo.

Jaz sem pa ugotovila, da Zoje že dlje časa nisem slikala (pridno pa snemam s kamero), danes pa hočem slikati, pa so baterije prazne. Pa spet nisem nič naredila. No ja , bomo pa filmčke gledali.

Zdaj ko se je tako lep sonček pokazal, da bi lahko šle ven, je pa naša zopet bolna in na antibiotiku. Pa spet ne morema ven. Ko se bo pa pozdravila, bo pa mraz in bova zopet noter zaprte. KOmaj že čakam pomlad in malo višje temparature.

No, no zdaj ste pa druge na vrsti, da kaj napišete 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.2.2006 20:56:16   
MajaPRO
Jaz pa na netu iščem kraj, kamor bi šli letos na dopust. Prej smo kampirali, ampak so starši prikolico prodali in kupili motorni čoln. Zadnji dve leti sva z user posted image raziskovala zalivčke Jadrana, letos pa se bomo z user posted image morali odpraviti v kakšen apartma. Tudi Vid je šel že ob 19h spat, jaz pa na računalniku iščem apartmaje (seveda blizu plaže, primerne za otroke). Hotelska varianta se nama v poletnem času ne dopade.
Saj vem, da je komaj februar, ampak sem ful not padla. Je tašča prej prinesla Kompasov katalog poletnih počitnic in začela o dopustu... no, pa se je začelo.
Kam pa kaj greste ve na morje?

Lep večer še naprej!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.2.2006 21:08:02   
nanka
Maja, meni se še ne sanja kam bomo šli, pa bi bilo pametno kaj poiskati, ker bodo dopusti hitro tu. Meni pa zelo diši hotel, ampak kaj ko nas pride ful denarja. Nas je zdaj že pet. Moram poiskati dobro in ugodno varianto, ampak kdaj pa bom, je pa druga pesem.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.2.2006 21:38:22   
miševi

Čer!

Danes je pa Jure pojedel prvi samostojni obrok. Za malico je imel jabolko + čisto malo banane, čez je popil še 50 ml mleka. za kosilo sem naredila korenček, krompirček in kolerabo (prvič) in je veliko pojedel, tako da nisem mleka nič delala, pa je normalno zdržal do naslednjega obroka. Ga je pa popoldan nekaj zvijalo. Zdaj ne vem, ali od kolerabeuser posted image  ali pa zato, ker ima težave s kakanjem. Je jokal, noge so mu pa skakale 100 na uro.

Tudi mis mo izkoristili sončka, pa malo šli po trgovinah. Pri najboljšem sosedu imajo nad sadjem obešene balone - naš mali je imel ogromne oči, pa skoz je delal "oooooo"user posted image ...

Pa še ena štorija od danes. Mislim, Murphy je delal 100 na uro. Končno sva se z mojim zmenila, kdaj bo krst, pa kdo bo boter. Na vrat na nos sva šla do župnika. Dobila sva kaplana, se vse zmenimo in on "odredi" datum za to nedeljouser posted image . OK, naju malo stisne, pa sva rekla, bo že šlo. Pridem domov in ob osmih zvečer preklicarim vso žlahto. Ko odložim telefon po zadnjem pogovoru, kliče župnik in reče, da kaplan ni vedel, da imajo krst samo vsako tretjo nedeljo v mesecuuser posted image . No, to pa pride ravno 19., kot smo planirali. In potem spet vso žlahto preklicarit in spremenit datum. So že vsi frizerje klicali, če jih bodo jutri vzeli, da bodo lepi, zdej morajo pa spet preklicatuser posted image . So po moje mislili, da se mi je zmešalo. Še dobro, da nisva letela še gostilne rezerviratuser posted image .

Tako je to...

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.2.2006 21:38:30   
nelči
Pozdrav

David in Demi prava cukerčka sta user posted image . Kako tamali rastejo, ne moreš verjet!!!

Maja sama sem pred kratkim razmišljala o dopustu, pa pojma nimam kam bomo letos šli. Razmišljam tudi ali v hotel ali apartma. Ko sva bila sama, sva vedno hodila v apartma in mi je to bilo res najboljše. Sedaj pa kaj pa vem user posted image  po moje hotel ne pride preveč v poštev, ker verjetno moraš tamalemu več ali manj kuhat posebej. Tako, da bo verjetno apartma tudi letos v igri.
Nanka, Miševi, Violinski iz izkušenj - varianta dopusta v hotelu in npr. polpenzion - kako se tak način obnese pri eno leto starem otroku oz. po vaše, kaj je najbolje?

Aja Tia (sem že pred časom želela vprašat, pa vedno pozabim), na slikah vidim, da ima Demi doma oblečene tiste klasične rebraste štrampelčke. Sama jih sicer še nisem konkretno iskala pa vseeno, kje si jih kupila? Se mi zdijo boljše, kot te, ki jih imam - iz blaga. Štrampelčke se le čisto ob nogico primejo in so po moje toplejše!

Pa še to, včeraj sem  po pošti dobila stolček za hranjenje. Sem kupila rabljenega preko bolhe Prima Pappa star 6 mesecev in sem zelo zadovoljna z njim, res je lepo ohranjen. Pa zdi se mi precej praktičen tudi zato, ker ga lahko voziš okoli in bom lahko Jana imela zraven, ko npr. kuham in bo lepo zraven opazoval (ker vedno tako gleda, ko z njim v rokah kaj mešam). V trgovini stane 30.000 SIT, jaz sem pa dala 17.500 tak, da se res splača. Jana sem danes za foro noter posadila pa mu je bilo tako všeč. Prava faca je bil user posted image  kako sva se mu nasmejala. No upam, da bo tudi rad jedel v njem.

LP

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.2.2006 21:40:04   
miševi

Ja, najbolj pomembno pa pozabim - Petri, res maš fejst fanta, Tia, za tvoje mesečne predstavitve sem pa že itak zdavnaj ugotovila, da so zakon. Bravo!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.2.2006 21:44:43   
nelči
user posted image  Juretu za lepo papcanje. Kako gre "projekt - odvajanje od palčka"? user posted image  

No, jaz bom pa Janu jutri prvič postopoma uvajala zelenjavo. Verjetno bom kar pričela z krompirjem in korenčkom.

Joj, ja krst!!!!! Kar muka mi je, ko se spomnim kaj nas še čaka!!! Miševi, zdaj pa še samo SIT-e pripravita user posted image  A vas bo veliko?

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.2.2006 21:48:48   
miševi

Ja, pa kako sem mogla na morje pozabituser posted image ?! Skleroza dela svojeuser posted image ...

Jaz imam izkušnje s hotelom, ko je bila Nika stara malo manj kot 2 leti - pa še v tujini je bilo, kjer ni govejih juhic in naše hrane..., pa je kar šlo. Lansko leto pa sploh. Moram pa rečt, da kar se naših hotelov tiče, da bi tudi kar šlo. Smo bili lansko leto, ko sem bila noseča v Simonovem zalivu in imajo vse samopostrežno, tako da bi se dalo skombinirat tudi za tako malega otročka.
Drugače gremo pa mi letos maja (in upam, da tudi konec junija in del julija) k prijateljem, ki imajo vikend, tako da tam kuhamo sami. Je zelo lepo. Za 1 teden pa peljemo moje starše malo počit in gremo v apartma na Pag - v Casko. Je super apartma - 3 velike sobe, kopalnica z wc-jem, ogromen hodnik, kuhinja, spredaj pa velika miza in ogromna pokrita terasa. Do morja je ene 50 m, plaža tudi v redu, itak se pa vsak dan še kam zapeljemo kopat.

Tako da mogoče za prvo leto res bolj apartma varianta (ni pa nujno) za vsa leta naprej pa tudi hoteli niso več problematični.

Zdej sem pa res že dovolj flancalauser posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.2.2006 21:53:53   
miševi

Zgleda, da še nisem, danes imam dar govorauser posted image user posted image ...

Nelči - palec je še vedno zakon. Zdaj sem kupila že četrto dudo, pa ni šans. Bom počakala do posvetovalnice, da vidim, kaj poreče pediatrinja.

Ja, za krst bo šlo kar nekaj soldkov, čeprav ne mislim komplicirat. Ampak ljudi je pa vseeno treba nafutrat, pa mami se mora vsaj pobarvat, pa Juretu kaj pametnega za oblečt kupit. Če bo po sreči, nas bo "samo" tam okoli 24. Otroci niso všteti. Ampak sem vesela, da bo to za nami, ker me žre že od decembra.

Voila.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.2.2006 22:21:02   
Jessy
Dopust je tudi pri nas že kar nekaj časa v zraku. Ipčemo najboljšo rešitev. Verjetno bomo pristali nekje na Hrvaški obali. gledam pa apartmaje in hotele, s tem da bi raje šla v apartma. Vse je še v zraku!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.2.2006 9:03:35   
Jessy
Očitno bom jaz otvorila jutro!
Naša noč je bila spet podobna včerajšnji. Jedla je ob 23h pa malo pred 5. uro. Zgleda,da je ponoči res lačna, saj je obakrat na debelo požirala, tako da se je skoraj "goltala" od mleka. Res ne vem, zakaj se je kar naenkrat začela spet zbujat ponoči in zahtevati hrano in to zdaj, ko že imave 2 gosta obroka + zvečer dobi mlečno kašico pred dojenjem. user posted image

Danes pa slabo kaže, da bi imeli kaj sončka. Če bo tako megleno, kot je zdaj, vprašanje, če bom sploh kaj šla ven. Bomo vidli!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.2.2006 11:22:55   
zoya24
Hojla,

vidim, da ste se včeraj kar razpisale.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas danes kaže da bo spet turoben, meglen dan, pa še zgleda mi, kot da bo začelo deževati ali snežiti. kar se dopusta tiče imamo mi skoraj že dogovorjeno nekaj dni v juniju v Termah Olimije, potem bomo šli pa verjetno septembra (mali gre s 1. julijem v vrtec - če ga bomo dobili, tako, da pride le september v poštev) še malo na morje, predvidevam, da Hrvaška, če bo katera kej zanimivga našla, pa naj javi.

Mi smo torej začeli z zelenjavo, pa mali ravno ni najolje navdušen nad njo, bom morala še mal vaše recepte za nazaj pogledat, da vidim, kaj ste jim kaj dajale. Mi smo zaenkrat sprobala korenček (tega ima rad) in krompir (nad njim ravno ni navdušen) , kompinacija obojega gre malo bolje. Tiste, ki zadevo popestrite s svojim mlekom imam vprašanja. Ali črpalko vedno prekuhavate ali samo občasno. Jaz sem si včeraj kar na roke nekaj mleka stisnila in ga je bilo seveda malo premalo, danes sem pa črpalko prekuhala in si ga stisnila seveda več. Samo po resnici, vsak dan se mi je pa tudi ne da prekuhavati - ali je to potrebno, ali je zadosti, če jo samo dobro umijem?

Jessy mogoče ji pa malo povečaj dozo kašice pred spanjem, jaz mu dam okoli malo manj kot 200 ml kašice ob sedmih, malo čez, potem ga pa še okoli osmih podojim, pa spi tja do 6. ure zjutraj, pol pa dojenje in spanec naprej.

Petri pogledala vašega fanta, pravi korenjak je že user posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.2.2006 12:58:18   
Jessy
Zoya, morda imaš prav glede kašice, ker do zdaj sem ji dajala cca 100 ml, morda kakih 10 ml več, ampak sem imela občutek, da ji je tista količina kar zadosti. Mogoče bom probala, da ji bom dala en del kapice ob 19h, drugi del pa ob 20h, čez pa še podojila.

Glede črpalke...jaz sem jo prekuhavala samo na začetku, pa še to le 2x na teden, zdaj je pa nisem prekuhala že ulllallla časa...Jaz jo samo dobro umijem z detergentom za pomivanje posode in dobro splaknem...in to je to

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.2.2006 14:35:50   
Tiamo
Evo, da se še jaz javim v tem turobnem dnevu. Smo bili zmenjeni, da se gremo sankat, vednar je na Rakitni megla...tako da bomo imeli obiske. Nelči, meni to že žabice, štrampelčki kot jih ti imenuješ, bolj priročni..lažje rokujem z Demi, če ima hlačke in štumpfke, ima hlačke skoz gor potegnjene, ali je pa brez štumfkov, ker si jih dol vleče. Drugače sem vse žabice dobila, edino 2 sem kupila v H&M, za 1100 SIT...včeraj sem pa videla, da imajo nekatere znižane za 70%. Demi je danes skoz tečna, evo se že dere....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.2.2006 17:27:27   
nanka
Danes sem se pa potrudila in dodala par fotk naše Zoje kako sedi sama. Ni pod geslom.

Daens sem šla v Ariel-a in kupila športni voziček Hauck sprint, ki je bil v akciji. Je super lahek in bo ravno pravšnji za sprehode, zdaj ko je že malo večja.

MIdva sva bila prvič v hotelu, ko je bil Matic star 1,5 let in je bilo super. Je pa res da je jedel vse, tako da s hrano ni bilo problemov. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.2.2006 21:02:16   
Kety
Dober večer!

Končno še malo glasu od mene! Sem bila cel dan čist zasedena, zdele je šel pa Timon že spat in mam mal časa!

Bravo Zoja za sedenje...med najbolj drobčkanimi pa že tako sedi! Zakon!

Petri, David je res korenjak, sploh zaradi frizure izgleda še starejši! Fuuul ima lask pa tako lepe modre okice!

Naš Timon pa tudi že poskuša sedet in sicer mu uspe tako, da se z eno roko naslanja na stran. Pa tudi kravice je začel fuuul past in zdej ga imam kar na tleh na tistih sestavljivih blazinah pa ful igrač okol in kar zdrži, da ni tečen. Prej je hotel bit pa samo na rokah. Mogoče se res ful pozna, ko je začel jest kašice in sadje in je zato tako napredoval. Ali pa je samo njegov čas! Vseeno user posted image user posted image user posted image  moj Timonček! Petri res je tako, da je vsaka mama najbolj ponosna na svojega otroka!user posted image user posted image

Zdej me pa nekaj zanima,...kako grejo potem obroki, ko se uvaja drugi gosti obrok user posted image  pri nas je sedaj tako; zajtrk-mleko, malica-mleko, kosilo-sadna kašica+mleko, malica-mleko, večerja-žitna kašica+mleko...+ponoči še 1xmleko. Namesto katerega obroka je potem zelenjava?

Se še tipkamo!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.2.2006 23:28:40   
miševi

Kety, sadno kašico premakni na dop. malico in za kosilo ponudi zelenjavo.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.2.2006 23:34:49   
Jessy
Nanka, Zoja je pa prava frajerka! Kako lepo že sedi!!! Hrbtenica je res lepo ravna (naša je še senca proti Zoji)! user posted image user posted image user posted image  Luštna je, ni kaj!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa danes šli potepat v Ljubljano. Neja je spet imela ogroooomno stvari za občudovati, tako da je bila ves čas pridna, ko smo bili v trgovini. No, je pa po poti vse nadoknadila, saj nama je kar pol ure kričala na ves glas. user posted image
Danes nisem uspela prakticirati mlečne kašice tako kot sem se namenila, saj je od utrujenosti pila le mleko. Sem se že pripravila, da bom ponoči ene parkat vstala, saj mi je danes jedla le kosilo. Popoldanske Hipp marelične kašice ni hotela jesti. Jaz ne vem, a bo res treba vse s sabo nosit od doma pripravljeno?!?!? Do sedaj mi je pojedla le enkrat Frutek z okusom hruške, vse ostale pa mi je zavračala! user posted image  Obup!

Kety, midve imava obroke takole naštimane:
- zjutraj (okrog 8h): dojenje
- kosilo (okrog 11.30): zelenjavna kašica
- malica (okrog 15h): dojenje
- malica/večerja (okrog 18h): sadna kašica
- večerja: mlečna kašica Hipp + dojenje

Dokler ne bomo papcali mlečnih izdelkov (okrog 8. meseca), bova najbrž imeli kar dojenje za popoldansko malico. Malce sem že razmišljala, če bi imela 2x sadje in 1x zelenjavo, pa se še nisem odločila, zato bom do takrat kar dojila vmes. Sem pa hotela za mnenje o tem povprašati izkušene mamice! Pa še to me zanima...kolk časa se pa zjutraj samo mleko papca? Jaz bi tudi za zajtrk še kaj drugega ponudila, pa ne vem, če je smiselno in tudi ne vem, kaj bi dala za jesti. user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.2.2006 9:06:25   
nanka
Dobro jutro,

no naše hranjenje izgleda takole:
8  - Hippova mlečna kašica
11- Sadje (polovica 190 ml sadne kašice)
14- zelenjava (200 ml krompir in zelenjava,pa tudi že mesek)
16,30- ostanek sadne kašice( to bom kasneje zamenjala z jogurti in skutami)
18,30- mlečna kašica Hipp
22- 130 ml mleka

Mleko sem ji poskušala dati tudi namesto zajtrka, pa ga ne mara, tako da tale jedilnik drži. So jo pa v četrek tehtali in ima 5250g. 

Jessy, naša tudi ne mara marelične kašice, ostale ima pa rada. Jaz ji kombiniram en dan naredim sama sadje, drugi dan ji pa dam pa Hippove sadne kašice. Zaenkrat jih ima rada.

Pri nas je zopet mrzlo kot user posted image .
Počasi bom začela razmišljati o kuhi kosila. 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.2.2006 9:33:39   
Tiamo
Jutro, sami novi avatarji user posted image  Končno nanka, da vidimo Zojo user posted image  Kok je srček user posted image  Demi že dva dni spet prakticira zbujanje ob 1 in potem ob 5, vedno popije celo dozo 190ml mleka in zaspi nazaj???? Mi pa je te dva dni ful slabo jedla sadje ali  zelenjavo ali kaše. Sploh nevem kaj naj naredim, da bo začela jest...poje mogoče par žličk, potem pa vik in krik in čakat na flaško z mlekom???? Včeraj so bili pri nas prijatelji, ki imajo 9,5 mesečnika...bom objavila slikice, kakšna je razlika. grem, ker se Demi dolgočasiNanka a ti si takoj začela s tokimi gostimi obroki?  Še nekaj: nanka a ti Zoji daješ kar z navadno žličko jest? A ji daješ v ležečem poiložaju? Kdaj pade kavica?

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.2.2006 9:36:24 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.2.2006 9:45:07   
nanka
Tia, a sem pridna a ne? Končno mi je uspelo z vliko muke naredit avatar.

Ker Zoja ni preveč marala mleka sem kar hitro prešla na žlico. Po flaši ni hotela piti, žlico sem ji pa kar silila in je nekaj pojedla. Mislim, da sva bili na treh obrokih prej kot v enem tednu.

Za hranjenje uporabljam navadno čajno žličko, ker se mi tiste plastične niso obnesle. Ko jo hranim je v polsedečem položaju v ležalniku, vendar bom začela uporabljati kar stolček za hranjenje, ker res lepo sedi.

Kavica pade kmalu, samo da neha jesti antibiotik. Že komaj čakam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......