|
RE: Avgustovke, kje ste 4.2.2006 11:22:55
|
|
|
|
zoya24
|
Hojla, vidim, da ste se včeraj kar razpisale..... Pri nas danes kaže da bo spet turoben, meglen dan, pa še zgleda mi, kot da bo začelo deževati ali snežiti. kar se dopusta tiče imamo mi skoraj že dogovorjeno nekaj dni v juniju v Termah Olimije, potem bomo šli pa verjetno septembra (mali gre s 1. julijem v vrtec - če ga bomo dobili, tako, da pride le september v poštev) še malo na morje, predvidevam, da Hrvaška, če bo katera kej zanimivga našla, pa naj javi. Mi smo torej začeli z zelenjavo, pa mali ravno ni najolje navdušen nad njo, bom morala še mal vaše recepte za nazaj pogledat, da vidim, kaj ste jim kaj dajale. Mi smo zaenkrat sprobala korenček (tega ima rad) in krompir (nad njim ravno ni navdušen) , kompinacija obojega gre malo bolje. Tiste, ki zadevo popestrite s svojim mlekom imam vprašanja. Ali črpalko vedno prekuhavate ali samo občasno. Jaz sem si včeraj kar na roke nekaj mleka stisnila in ga je bilo seveda malo premalo, danes sem pa črpalko prekuhala in si ga stisnila seveda več. Samo po resnici, vsak dan se mi je pa tudi ne da prekuhavati - ali je to potrebno, ali je zadosti, če jo samo dobro umijem? Jessy mogoče ji pa malo povečaj dozo kašice pred spanjem, jaz mu dam okoli malo manj kot 200 ml kašice ob sedmih, malo čez, potem ga pa še okoli osmih podojim, pa spi tja do 6. ure zjutraj, pol pa dojenje in spanec naprej. Petri pogledala vašega fanta, pravi korenjak je že .
|
|
|