miševi
|
Pozdravljene!!! za vse otročičke, ki so napredovali v gibanju, teži, se pozdravili, pojedli ali odkrili kaj novega!!! Jaz tudi dajem surovo, kar je lahko surovo. Potem sem v tisti bedasti knjigi o alergijah prebrala, da naj bi se vse kuhalo in sem se en čas sekirala. Sedaj pa vidim, da pediatri zopet surovo priporočajo, tako da sem se odločila, da bo tako, kot bom jaz rekla, seveda, če bo Juretu ustrezalo. Naš si je že 2 noči ob 2:30 uri omislil šesti obrok, zato mu danes popoldan ne uide riževa kašica. Danes sicer sprva samo za poskusit + mleko čez, od jutri naprej pa kar bo pojedel. po izkušnjah verjetno to ne bo veliko, pa vseeno. Bo pa še kakšno žličko v večerno mleko dobil, če bo tako. Me je pa včeraj za kosilo presenetil. Je bilo: cvetača, korenček in bučka. Meni zanič za bruhat, on se je pa kar tresel zraven. In ker sem mislila, da je grenko (mam en čuden okus sedaj, ko sem spet prehlajena), mu nisem upala dajat do konca, tako da je potem spet mleko dobil za čez. Pa še presenečenje od danes zjutraj - ob sedmih je jedel, pa sem ga dala nazaj spat, ker ponavadi spi do osmih. Nekaj je še bla,bla,bla, potem je zaspal. Midve z Niko, ki je prilezla k meni, pa tudi. Ko Nika pove, da je treba vstat, ker je že dan , poslušno vstanem in vidim malega spat na trebuhu. Prvič odkar se je rodil. No, sedaj pa tudi nas verjetno že vse sorte čaka. Tko, zdaj pa "bando" nahranit, napravit, umit,... potem pa zopet nas sončka, kjer je ob 12-ih že prav pošteno toplo . Jupi!!!
|