|
RE: Avgustovke, kje ste 7.10.2005 15:21:10
|
|
|
|
Tiamo
|
hy, evo nas doma? Še vedno smo važni, ker spimo celo noč, okoli 22 zaspimo in do 5 ali 6, enkrat nam je uspelo tudi do 7 zjutraj. Bile sve na UZ kolkov vse uredu, samo imave čez en mesec spet kontrolo. Vprašali so me če daje AD kapljice, pa sem rekla, da ne ker jo dajejo ful močni krči. Pol sem jih pa slišala, "a bi rada videla, da bo imela vaša hčerka krive noge", "a je to modna muha mamic, nobena ne daje kapljic"...nisem mogla bit tiho, pa sem jim kar povedala, da jaz nisem dobila nikoli kapljic in nimam krivih nog, zakaj v tujini ne predpisujejo teh kapljic in da sva itak na adaptiranem mleku in da je že v tem mleku dosti tega vitamina in nazazadnje so kolki uredu, zakaj bi potem matrala otroka, če mi ni potrebno. Bom kapljice začela dajati, ko bodo krčki minili. Pa so se umirile. Pol me je še ena mamica razkurla, se pogovarjave in ji povem za našo gavnarko, da cel dan ne spi, itd..ona pa meni, moj fantek pa čist nič ne joka, ko ga dajejo krči mane rokice in nič ne joka????? Sem se kar hitro pobrala, ker sem imela na koncu jezika, da bi ji rekla, da naj preveri, če ni slučajno nem?? sem se zadržala. Drugače je naša mala spoznala, da ima rokice in si jih veselo v usta tlači, vsak dan kakšen nov zvok odkrije, prav smešna je. Najbolj smešna mi je, ko dela šobice predno začne jokat-točno vem, da izsiljuje. Midva sva samo enkrat hopacupa, zdaj spet krvavim, če se mi ne bo čez vikend ustavilo grem k G, ker krvavim od 29.10. Prvo sem imela čiščo, zdaj naj bi bila pa M..nič mi ni več jasno. se tipkamo...
|
|
|