|
RE: Avgustovke, kje ste 1.1.2006 17:51:49
|
|
|
|
violinski
|
Drage avgustovke, želim vam veliko zdravja, sreče, veselja, otroškega smeha, prespanih noči, nič smrkavih noskov, solze samo od sreče, veliko sladoleda, malce nagajivosti, čokolade, dobre volje, popra in soli, dobre internetne povezave, veliko potrpljenja in vsega, kar redi!!!! SREČNO 2006!!! Kety, kako prav imaš, na Vrhniki je bilo veliko manj pokanja kot prejšnje leto, tudi moja sestra je imela manj artilerije kot lani, čeprav je bila ena baterija presneto glasna in sta se naša Lana in moj nečak kar umaknila v hišo na stopnice, od koder sta potem opazovala ostalo 'raketanje'. Oba (fantek ima tri leta) sta ostala budna do polnoči in pol, potem sta pa v trenutku zaspala - niti odkašljat se nista imela časa . Aljoša se niti premaknil ni, čeprav bi po mojih izračunih v urah točno ob 24:00 moral biti lačen, je pa potegnil do 2:00. Imeli smo se fino, sestrina družina (dva otroka), moja družina (dva otroka), od kolega žena in njuna 3 mesece stara punčka pa še en kolega in njegova partnerica s 3 tedne staro deklico smo skupaj nazdravili - pred tem smo po TV gledali posnetek koncerta Terra folk. Vam rečem, tile tako nažigajo, da je vredno. Eden od naših dojenčkov je bil rojen dan po tem, ko je prejšnji večer mamica bila na njihovem koncertu (septembra) in je kar obujala spomine . Jessy, ne maraš znanstvene fantastike? Jaz jo imam precej rada. Kaj pa je gledal tvoj mož, da ti ni sedlo? O, a veste, kako smo mulčke dobro na foro, da jim je Dedek Mraz prinesel darila? Moja sestra ima to navado, da še odkar je bila njena osemletnica majhna, dobi vedno eno darilo od staršev in eno, ki ga je kao prinesel Dedek Mraz. Pol smo jo pa vsako leto tako obračali, da še danes verjame, da DM res obstaja, in tudi včeraj nam je uspelo - tako da zdaj vsi ti trije verjamejo, da so dobili tudi darila od DM. Ampak si moramo vsako leto izmisliti nov štos. Lani je sredi dneva na vhodnih vratih kar pozvonilo in so pred vrati čakala darila (se je svak potuhnil, pa niso niti opazili, da ga ni bilo v dnevni sobi, ko je pozvonilo), letos sva šli pa medve s sestro pospravljati postelje in potem pustili prižgano luč in radio v otroški sobi, tako da smo se potem spraševali, od kod prihaja muzika.... (joj, a katera med vami še verjame v Dedka Mraza? Se opravičujem, če sem vam povedala resnico.... ) /aja, pri toliko dojenčkih in malčkih se je pred vrati po včerajšnjem večeru nabral en pošten kup plenic / Tia, sem si kar odahnila, ko sem prebrala, da se je dobro izteklo. Drugič se pa raje igrajte z raketami so manj nevarne . Tudi jaz ne morem uporabljati vaših prekrasnih smajlijev, ker imam Opero, vendar je tako še bolje, ker si lahko izključim nalaganje slikic in je RR tako hitrejša. Tako tudi marsikdaj ne razumem, kaj vse pišete, ker nimam vidnih slikic (potem si jih vključim, preberem in nazaj izključim ). Tudi mi smo dobro kuhali in jedli, jaz se svinjine bolj kot ne izogibam, zato smo imeli govejo juho, piščanca in riž in veliko zelenjave. Zvečer smo pa mazali namazke, sirčke in podobne zadeve. Pa en pršut smo postavili v 'kašetin' (predal), ker nimamo 'kavalete' (stojala za pršut). Aljoša je danes star 5 mesecev in se mu že kar pozna. Te dni se je začel obračat s hrbta na trebuh (skrajni čas je že bil, vem), včeraj pa smo ga posedli na kavč in je nekaj časa precej stabilno sedel. Midva z možem sva samo blendala, saj tega sploh nisva pričakovala. Poliva pa še vedno. To je pravzaprav še edina stvar, ki me nervira. Si kar mislim, če ne bi polival, bi sigurno imel že 9 kil . Imam še vedno občutek, da polije več, kot pojé . Zoya, jaz pa sem ravno v petek nehala s M, je bila ta prva uradna (prejšnji mesec je bila bolj tako tako) in sem ugotovila, da sem se popolnoma odvadila vložkov (saj sem bila zadnje tri leta skoraj durh noseča ali doječa , oz. sem jo imela le 4 mesece) in sem pristala kar na tamponih. So čisto zalegli. Mislim, da sem spet preveč napisala , saj se bomo še veliko brale v naslednjem letu....
|
|
|