|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
25.11.2005 16:36:22   
Jessy
Tina, Aljaž je pa res vredu dečko! Tudi velik je zeloooo!!! Kolk velike cunjce nosita??? Saj Neja ga kar dobro dohiteva! Sta glih za skup! user posted image

Zvezdice sem si pa nabrala, ker skoz nekej žlobodram. Pa tud skor eno leto sem dlje na forumu kot ti, kar se najbrž tud pozna. Sicer pa, če mene vprašaš, so te zvezdice čist brez veze...saj nima nobene vloge, kdo kolk piše! kokr komu paše, a ne da?!?! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 901
25.11.2005 17:04:23   
tina104
ma, saj vseeno, koliko zvezdic ima kdo.

Midva nosiva večinoma št 62. in 68. Tu pa tam se najde tudi kaka cunja št. 56 (neki pajaci, ki so res veliki), največ ima 68, bodiji pa so mu večinoma prav 68 ali 74, tri ima celo 80, pa niso nič preveliki. Jaz res ne vem, kako so te cunje tako različne številke (res da je nekaj kupljeno pri nas, nekaj v tujini, ful so različne znamke).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 902
25.11.2005 17:07:51   
nelči
No, da se še jaz malo javim, ko Jan ravno spančka.

Glede starosti in znakov. Jaz sem bila letos 28 (rakinja), moj user posted image  30 (vodnar) in Jan je levček.

Jaz se tudi čudim tistim puncam, ki tako dolgo bedijo. Niti slučajno ne vdržim, me že na kavču ob kakšnih 21.30 pošteno vrže. Potem pa se prestavim v spalnico. Pa zadnjič sem brala, ko je ena ob 19h kopalnico umivala!!! Svaka ji čast!!! Jaz sem zvečer že čist aut.

Da še malo poročam glede najinega uvajanja spanja v posteljici (po vaših nasvetih). Nama gre kar lepo. Se mi res zdi, da vedno hitreje zaspi. Sicer vedno joka, ampak vedno krajši čas. Edino zvečer pred spanjem pa kar dolgo traja preden Jan omaga, cca 30min. Očitno zvečer najbolj pogreša ziziko. Včasih sem z njim ležala in se je na ziziki cartal, dokler ni zaspal.  No, saj je čist razumljivo, saj je bil 3 mesece tako navajen, sedaj pa naenkrat konec lušnega!! Zato ga moram res pohvalit, je priden fantič user posted image .  No, edino ponoči še zaspi na ziziki. Bo že počasi, postopoma. Kako pa ve nahranite tamale? V postelji, sede ..... ali kako? Pa še to me zanima, kje pa vaši sončki spijo. V posteljici v spalnici, ali svoji sobi ali .......? Jan spi v posteljici v spalnici in razmišljava, da bi ga počasi v svojo sobico dala. Sobi sta drug poleg druge in ko se bo zbudil, ga bom itak slišala. Mislim, da bi vsi bolje spali, če bo tako!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 903
25.11.2005 17:09:57   
nelči
Joj, jaz sem čisto nora!!!! Komaj zdaj sem videla, ko sem svoj post prebrala. Moj dragi je RIBI in ne vodnar, kot sem napisala. Ups!!!! Le kaj bi rekel, če bi to videl user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 904
25.11.2005 17:51:24   
Tiamo
Kok je lepa zimska idila user posted image . Midve sva bile na obisku in ko sem videla, kako je začelo padati sva se hitro pobrale domov, ker me je malo strah peljati v snegu. user posted image  Tina, jaz sem mislila še na mlajše od tebe tam okoli 20. Sem videla pri kolegici, ki je rodila pri 19, sploh ni bila nič obremenjena. Res pa je, da se razlikujemo, sploh tiste, ki veliko beremo in poslušamo ljudi okoli sebe.  Glede naših debat, pa upam, da ne bomo RR strežnik napolnile in ga sesule user posted image . Demi kliče

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 905
25.11.2005 21:39:47   
miševi

Tina, imaš pa res korenjakauser posted image . Sem pa mislila, da je naš velikuser posted image ...

Nelči, me veseli, da ti uspeva to z uspavanjem. Samo vztrajna moraš biti, pa bo...

Tudi pri nas že lepo snegec pada. So ga že plužili. Me pa prav veseli, da mi ni treba v službo, drugač je bila vedno panika, kako iz in nato v naš hrib, pa 40 min vožnje do službe, pa potem nazaj... Letos je prav relaksacijauser posted image .

Tia, tvoja Demi je tud prava lepotička in res ima prav luštna usteca. Ali za vsak mesec narediš pregled slik v Powerpointu? Full dobro izpadeuser posted image .

Upam, da je violinski ključ z družino srečno prispela v Koper. Aja - a še kateri pri njej piše samo violinski in brez ključuser posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 906
25.11.2005 22:02:21   
Jessy
Danes je pa našo ta malo v momentu pobralo! Sem čez dan pekla torto, seveda po obrokih. Tašča pa jo je medtem veselo pestovala, prenašala naokrog, se z njo igrala (tokrat vse v mejah normale user posted image ), tako da je bila ob 20.30 tako utrujena, da mi je med dojenjem zaspala. Seveda se je po eni uri zbudila in sva popapcali do konca, zdaj pa spet spi! user posted image

Mi imamo cca 20 cm snega. V naš hrib ni še nihče plužil in tudi nič ne kaže, da bodo. Sneg sicer ne pada več, sam cesta je pa fino bela, moj mož ima pa vsak čas za priti domov! Upam, da mu uspe prit gor, drgač bo treba avto pustit v centru!

Miševi, men piše violinski ključ!

Lepo spančkajte! Jutri se bo luštno zbudit v ta sneg!!! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 907
25.11.2005 22:02:33   
petri85
Dober snežni večer!

Joj, kako pri nas sneg pada...bomo jutri moral kar fejst kidat...

Mi smo pa kjub sneženju okrog hodili. Prvo mal v shoping v BTC, pol pa še na eno praznovanje rojstnega dne.Tamal je skor ves čas spal, kar smo bili od doma...en dan ful spi, srug dan pa kar cel dan bedi...

Natašaxy, jaz sem s Komende (s tem, ko sem rekla, da sva iz istega konca, sem mislila izpod Krvavca). A si ti v Kranju rodila? Kako si bila zadovoljna? Morda sva se pa srečali na šoli za starše? Midva sva hodila junija.

Violinski ključ,brez skrbi, saj sem na Ness cafeju (prave kave sploh ne pijem!), tako, da naj to ne bi vplivalo na Davida. Imam pa ful nizek pritisk (tudi celo nosečnost) 100/60, tako, da mi ga zdravnik kar priporoča.

Tina, ti imaš pa res že dedca in pol.Saj za našega Davida nihče ne verjame, da ima šele tri mesece, kaj bi potlje šele za tvojega rekli..se bom potrudila in tudi jaz dala kakšno slikco v album, da vidite našega fanta.

Lepo se mejte! Jutri se gotovo ne bomo izognili vragolijam na snegu...komaj čakam(kot majhen otrok!!!)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 908
25.11.2005 22:25:32   
Kety
Joj, kaj ste ene klepetulje!user posted image  Komaj pridem na čisto z vami, da potem lahko kaj napišem!!!
Glede starosti: Jaz sem 27-letna bikica, moj je 32-letna tehtnica. Če bi šlo vse po sreči bi mamica postala že pri 26-ih, no, pa nam je pri 27-ih uspelo narest enega levčka. Z možekom sva bila poročena 6 let, ko se je rodil Timon, sva razmišljala, da bi imela prej otroka,ampak jaz sem se poročila pri 21-ih, z user posted image  pa sva se pred poroko poznala samo 10 mesecev, zato sva še malo počakala (no, jaz sem v tem času naredila 2 faksa user posted image user posted image ).

Danes imam god in me je user posted image  peljal na izlet na Gorenjsko. Vmes sva še skočila v BC in sem kupila igralni most! Se mi zdi, da se ga mora mali privadit, ker je kar malo čudno gledal v njega.

Tia, iz katerega konca LJ pa si ti?? Jaz sem iz Zelene jame! Drugače pa naš ne krili več z rokami in danes ponoči je spal od 22ih do 4 zjutraj. Sem bila čist happy. Ma, sem se ful spočila.

Tina, sem videla tvojega korenjaka...za dva moja!!user posted image  Ampak, je pa tudi požrešnež mali, če je skoraj na 1 uro in ni čudno, da tako raste.

No, zdej se bom pa pridružila mojemu sinkotu pri spanju!

Se tipkamo jutri!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.11.2005 7:59:02   
Tiamo
Jutro,  kok je snega user posted image . Upam, da bodo drugi splužili in skidali, predno se mi do konca zbudimo, slišim namreč lopate user posted imageKety, jaz sem kar blizu tebe, Vevče. Kot sem že napisala bom dala Demi v Zeleno jamo v vrtec. Sem mislila, da bosta s Timonom skupaj hodila, ampak si rekla, da ti Timona ne boš dala v vrtec še tako kmalu. Potem stanuješ v hiši? Jaz imam kar veliko poznanih iz zelene jame. Na Ribniški stanuje moja najboljša prijateljica, na Pokopališki ima Demi dedka, babica pa dela v vrcu v zeleni jami user posted image .  Tale M me bo v grob spravila, ponoči mi je dvakrat skoz prišlo in sem se mogla stuširat in preoblečt user posted image . Tina bravo za rambota user posted image  Ja jaz vedno naredim power point prezentacije in jih konec vsakega meseca pošljem. Prvo sem naredila preveliko datoteko in ste verjetno dobile samo besedilo, tako, da sem mogla skrajšati vso zadevo. Jessy kar hitro po digitalca, da bomo na tekočem. Violinski ključ meni piše samo violinski. Tajica, pravljice so pripravljene, ti jih v naslednjih dneh pošljem. grem popit kavico, mi jo je dragi skuhal, sej mi vsako jutro skuha kavico, jaz se pa pritožujem, da nič ne naredi user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.11.2005 9:22:56   
Jessy
Ufff, pr nas ga je namedlo kar precej. Na prvo oko bi rekla, da okrog 40 cm in še kar pada!!! Prav lepo jepogledat skozi okno!!! Plužili so pri nas že 2x, ampak bomo kljub temu šli kar peš v center. Imamo prevelik klanec, da bi se hecali, če ni ravno "mus". Se bomo počasi zrihtali in šli!
Moja mami je malo zapaničarila, ker sem rekla, da bomo šli vsi trije, ker se boji, da bi padli z njo...pa sej nismo vsi tako nerodni, kot ona, al kako!?!?

Spali smo lepo! Ob 3h sva jedli, nato spet ob 7.30, ob 8h pa sva vstali, od takrat naprej pa skoz nekej tečnari, ji kar nič ni prav. Bo res treba čimprej ven!

Ja, Tia, če bo prav, bo digitalec v naših rokah tja do novega leta, potem se pa tudi sama lotim pps prezentacije!!! Ful dobra zadeva!!! POHVALNO!!!
Moja sestra je vredu! user posted image user posted image user posted image

Zdaj se pa gremo počasi naštimat, da jo mahnemo v sneg! ČAU!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.11.2005 9:48:13   
Tiamo
Joj, kok nas je zamedlo, zunaj je že živžav, delajo snežake in kidajo. Smo bili že v trgovini. Sem jo dala v kengurujčka (imam enega sposojenega, starega, **** firme), sem jo tako obrnila, da je naprej gledala in je tok uživala, gledal snežinke, pa tok se ji je dogajalo, gledala je kako kidajo, se vsem smejala k so jo ogovorili. Samo v trgovini je malo potežila, ker je bilo vroče. Še dobro da ni bilo gužve, tako da smo hitro nakupili user posted image . Zdaj bi mogla jest, pa je zaspala k top.  Danes smo pa mi isto spali kot pri vas Jessy, ob isti uri smo jedli. Nevem zakaj se mi zdaj že teden dni zbuja ob 3, sej mi ni težko, ker poje in že spi. user posted image  user posted image  za sestro Jessy. Grem pospravit...se tipkamo  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.11.2005 9:59:17   
tina104
Dobro jutro!

user posted image  Jessy za tvojo sestro.

Sicer pa pri nas je tudi ful snega. Kak to ni fajn. Sploh ne boma mogla it na sprehod. Nimam kengurujčka, cesta je pa tudi čisto zametana. Pa še problem je, ko je mrzlo, potem pa moram aljaža oblečt in mu ne paše in se dere. Imam sicer nek kombinezon, samo je tanki, tak da mu moram spodaj še dat kako jaknico. Moram kupit kaj bolj debelega.
Aljaž pa se mi zdi, da se vedno bolj boji drugih ljudi. Res, da je večino časa z nama, druge ljudi bolj poredko vidi (samo na sprehodu skoraj vsak dan, pa 2x na teden približno gremo k babici, dedku, moji sestri in njeni družini, pa 1x na teden v trgovino. Včeraj npr. je prišla ena moja kolegica in ko se mu je samo približala in mu nekaj rekla, je planil v tak jok, da ga še 5 min nisem mogla pomirit. A se vaši tudi kaj bojijo?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.11.2005 11:49:20   
nanka
Dober dan,
da se na hitro javim. Noč smo preživeli še kar burno, je pa kar fejst prehlajena. Sva morale tudi svečko uporabit.
Samo toliko, da povem, da mi je končno uspelo dodati tri slikice v album.
Se kasneje še oglasim.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.11.2005 13:30:59   
monja
Oj moje drage!

Za nama z malim pa je burna noč. Začelo se je že včeraj zvečer-zamašen nos, kohanje, kašljanje in hropenje v grlu.
Nič nisva spala do 3h, potem sva pol 5h jedla in le malo spala do pol 8h. Sploh ni mogel dihat, se je nonstop zbujal v jok in sva spala ob lučki-pri meni v postelji seveda.

Atija pa ni bilo-nočna, zunaj je metalo sneg kot na severnem polu, avta nisva imela, da bi šla k dežurnemu... vglavnem noč sva nekako preživela.

Ko je zjutraj prišel ati s šihta smo šli k zdravniku. Dobil je zdravila in zdaj bo šlo le še na bolje.

Moram k malemu, previt in nahranit, pa se potem kaj čujemo.

Joj, pa še en obisk imamo za danes napovedan....

Vse bomo preživeli, še huje bo kdaj

LEPO SOBOTO
monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.11.2005 15:24:00   
Kety
Ojla!

Kako je lepo, ker je vse belo!!!!!!! Jest sem čist v user posted image user posted image !

Mi smo danes tudi jedli ob 3eh in potem ob 8ih zjutraj. Ponoči ga je pa nekaj zvijalo in je malo pojokal, se sprdel in takoj zaspal. Ne vem kaj sem takega jedla (pomoje je bil McDonalds kriv user posted image ). Danes je pa ful priden, se zbudi, igra in se smeje in pogovarja, pa spet zaspi. Fino! Sem utegnila vse narest. Zdele sem pa skuhala kislo repo. Upam, da po tem ne bo imel mali težav z napenjanjem.

user posted image  Jessy, da greste v takem ven. Mene tudi mal mika, ampak toooolk sneži, da ne upam, malega ven nest.

Včeraj sva dobila kožico za v voziček. Tolk lepo, da bi kar jaz na njej ležala. Zdej pa ne mislim kupovat zimske vreče za v voziček,...sem šla včeri v BC pogledat kaj imajo za Quinnyja,..cena 16.000 sit, pa še moje barve nimajo, ker je lanski model in te barve ne bom več dobila nikjer (kao).

Tia, v katerem vrtcu pa dela tvoja mami!? Pri šoli Vide Pregarc ali prav tukaj v Zeleni jami (na Pokopališki?), Pokopališka je pa pravokotna na mojo ulico (Bernekerjeva). Drugače pa midva stanujeva v hiši (prastari-čez 70 let) in jo obnavljava od kar sva tu (dobrih 6 let) user posted image ! Mal nam financ primanjkuje za delo na čez!!

Nanka, sem pogledala slikice od Zoye....prava mala navihanka in pravi user posted image !

Jaz moram tud dat mal našega lumpija na splet...da se še jaz malo považim!user posted image user posted image user posted image

Lep popoldan vam želim!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.11.2005 15:38:14   
miševi

Nanka in Monja, bom fejst figice držala, da se vajina otročka pozdravita!!!user posted image user posted image user posted image

Jessy, user posted image  za sestro.

Pri nas še kar mede, pa mede tale sneg. je pa lepo za ven pogledatuser posted image . Mi smo šli danes kar peš k našim na kosilo. Malega smo dali v kombenizon (tudi ta mu bo premajhen v roku pol  mesecauser posted image ). Ko smo ga napravljali, je protestiral, zunaj pa užival. Nazaj grede je zaspal v sekundi. Glavico je skril v mojo bundo in smrčal. Sem ga pa nesla kar na rokah. K sreči nismo srečali tečnih starih sosedov, ki bi pametovali (so se pred snegom vsi skrili za peči). Smo pa srečali mladino, ki nas je ustavljala in občudovala našega zaspančkauser posted image . Joj, že vidim, kako bi kakšna starejša gospa pametovala, da bi morali vzeti vsaj dežnik ali pa ga še zaviti v dekouser posted image . Sem pa hitro izkoristila priliko in naredila prvo fotografijo Jureta na snegu.

Drugače je bila pa naša Nika danes več zunaj kot pa kakšen sončni dan. Sicer sem jo morala ene 3x preoblečt, ker je bila vsa zasnežena, ker je rila po snegu kot krt, ampak nič ne de, sam da je uživala. Sta z atijem že uredila sankališče in sedaj čakata na sončka, da progo utrdita (beri polijeta z vodo, da poledeni, ker drugače premalo nese - mislim, tale bejba sigurno ni po meni, saj sem jaz bolj zajecuser posted image )...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.11.2005 16:07:21   
petri85
Kolk snegaa imamo pri nas (blizu 50 cm), pa še kar pada! Jaz imam tud ful rada sneg - edino kar je smo čisto na koncu ulice, pa je potrebno vse ročno odmetat, ampak letos sva midva z Davidom le čez okno druge gledala kako se potijo...
Jessy, tudi jaz želim sestri čimprejšnje okrevanje!
Kety, katerega Quinny-ja pa imate? Mi imamo 3XL Comfort (tudi z ovčko), pa smo ful zadovoljni z njim.
Jaz bom pa poskušala današnjo noč čimprej pozabit. Že zvečer je imel David spet ful hude krče, ki pa niso popustili do 3eh!!!! Sva ga nosila, pa kapljice dajala, pa ni nobena stvar pomagala. Potem je za dve urici zaspal, potem pa spet ista zgodba do jutra...Tako, da danes čez dan kar več spi...najhujše pa je to, ker zdaj ne vem zaradi česa bi ga lahko tako zvijalo, saj nisem nič novega jedla...
Upam, da se danes ponoči to ne bo ponovilo!!???
Nanka in Natašaxy vajina otročka sta tui ful luštnauser posted image .

Sem pa tudi jaz dala par slikic gor od našega Davida (večina jih je, ko je bil star 2 meseca).

Lepo se mejte!

petri85

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.11.2005 16:09:57   
Jessy
Zoja je še ena lepotička med avgustovskimi dojenčki! user posted image user posted image user posted image  Kaj, ko bi me te naše punčke in fantke kar mal poženile med sabo, kot so to včasih delal! user posted image user posted image user posted image  Bodo sami lepi otroci za njimi!!!user posted image user posted image user posted image

Nanka in monja...pozdravte se!!! Pa naspite tudi!!! Držimo pesti!!!

Ja, mi smo se odpravili ven, v sneg!!! Sicer mi je zaspala še predno sem jo dala v kombinezonček, tako da sva se prvič do konca oblekli brez kričaaaaanjaaaa! Tudi v kengurujčka sem jo v miru dala. Pol sem si jo pa jaz oprtala, ker je bil mož že moker po bundi, ker je sneg kidal, pa smo šli (z marelo, seveda). He,..he...pa srečamo enga možakarja (drug kot včeraj) in tudi ta pokomentira, da če ni premrzlo zanjo, pa sem ga hitro podučila, da je bilo tiste dni, ko še ni bilo snega bolj mrzlo, pa sva vseeno bili zunaj...pa pravi, da če se ne bojim ,da bi zbolela, pa sem mu rekla, da smo ravno zato zunaj, da se navadi na vse vremenske razmere.....pol pa on pametno doda, da je res treba utrditi zdravje teh otrok....na...

So nas pa vsi občudovali! Je bila res najmanjši otročiček zunaj, vsi ostali so že hodili!!! user posted image  Ma, prav fajn je bilo!!! Malo me je skrbelo, da bi me kje usulo, ko smo šli po klancu navzdol, ampak so se moji 6 let stari čevlji dobro obnesli, kot vedno do zdaj!!! user posted image user posted image user posted image  Pnevmatika in pol!!!

Snega je pa prav preveč!!!Sicer se mi zdi, da nekaj ponehava, al pa je že dež začel...kaj pa vem...

Danes smo bili že na kosilu, ker moževa nečakinja praznuje 16. roj. dan. Včeraj sem ji spekla torto, pa jo je bila zelo vesela, mi pa tudi, ker smo se sladkali! user posted image  Pa bodo spet šle kile gor!!! Danes moram pa še princeskine krofe spečt, ker gremo jutri pa mojemu atu voščit roj. dan, pa bom nesla nekaj za posladkat. Upam, no, da bomo sploh lahko kam šli, če nas ne bo preveč zamedlo!!!

Neja mi pa danes ful spi! Zgleda, da jo je dan čisto utrudil....kot da bi ona kidala sneg!!! user posted image user posted image user posted image

Saj zdaj pa že lahko neham pisat, a ne da!!! Me imate najbrž že poln kufr!

I'll be back! user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.11.2005 16:15:28   
Jessy
Evo, David je še en cukrček za naše princeske!!! Bravo, David! user posted image user posted image

Pa hvala vsem, za želje za mojo sestro!!! Če bo vse prav, bo jutri že doma!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.11.2005 16:32:41   
Jessy
Sem že popravla...se ne vidi!!!user posted image  

< Sporočilo je popravil Jessy -- 26.11.2005 16:34:24 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.11.2005 16:48:43   
nanka
Jessy, ti si prav pridna s to svojo peko sladkih stvari, vse razveseljuješ, pridnauser posted image . Jaz sem pa prav lena kar se kuhne tiče. Samo kosilo skuham vsak dan, pa še to bi preskočila, če bi se dalo. Super za tvojo setro, da je tako hitro prestala.
Jaz sem tudi dobila porcijo od žlahte zaradi sprehodov v mrzlem vremenu, zdaj pa imam ko je bolna. Čeprav je virus fasala od Matica.

Ja tile naši avgustovčki so prav cortkani, a ne, vsi po vrsti. Pravi user posted image .

Zdravje je malo boljše, čeprav nisva šle k zdravniku. Ji je vročina včeraj padla, ko sem ji dala svečko, pa je tudi danes ni imela več.

Monja, kakšno zdravilo pa si dobila?

Pri nas je tudi začelo deževati, bo prava poledica.
Ja na krče smo pri nas pa že pozabli, je hudo, ko se spet začnejo. Petri mirno noč vama želim danes.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 922
26.11.2005 18:49:56   
zoya24
Lep pozdravček,

pri nas je pa začel pred dvema urama padat dež user posted image .

Vidim, da ste se spet razpislale, albumov še nisem uspela pregeledat obljubim, da jih bom.

Jessy ne vem kako se ti ljubi tolk peč. Jaz sem bolj podobna Nanki. Sej včasih sem prav rada kaj spekla, zdaj sem pa še za kosilo naredit bolj lena. Ga je danes moj, vmes sem se pa jaz popedenala, sem mela tak kosmate noge, da bi me lahko za srnico zamenjali. Ma kaj srnico medveda user posted image .

Monja pri nas je bila tudi burna noč, pa nismo nič prehlajeni, mislim, da sem ga štirkrat dojila. Sploh ne vem kaj mu je zdaj, že dva dni spet nič ne spimo user posted image .

Nanka in Monja, upam, da bosta Zoja in Dominik čimprej zdrava.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.11.2005 20:40:13   
Jessy
Zdaj se pa že lahko pohvalim, da ima naša Neja nek ustaljen ritem za spanje, saj se isti vzorec ponavlja že celih 14 dni. Med 20.30 in 21.00 zaspi. Doji se med 3.00 in 4.00, nato še okrog 7h, okrog 8h pa vstajava. Mi je čist všeč, čeprav bi kdaj spet rada pospala tja do 9h, pa mi že nekaj časa ne uspeva več! No, pa čez kakih 15 let, če prej ne!

Jaz pa v kuhi in peki naravnost uživam. Rada poskušam nove stvari, tako da je pri nas kar pestro s prehrano - se pozna tudi na kilah! user posted image

Vsem mamicam, ki ste nocoj slabo spale, želim, da bo to noč kaj boljše spanje!!! Jaz pa grem gledat bar user posted image , potem pa komej čakam na tuš in umivanje las (že olje teče iz njih)!!!!

NOČKOOOO!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.11.2005 22:16:10   
monja
nanka,oprosti,ker ti nisem prej odgovorila, nisem mogls stran od Dominika.

Glede na to da sva skoraj celo noč prebedela, je čez dan spal le uro in pol in še to nestrnjeno.
Zdaj v posteljici spi, jezi ga nos, a bomo videli, kakšna bo noč. Se venomer prebuja v jok, si ga bom pač dala k sebi v posteljo.

nanka, dobili smo samo en sirup Ceclor, ki bi naj bil za lajšanje grla in pa ušeska imamo vneta. Poleg tega še fiziološko raztopino za nos. Sem pa dobila navodila, da naj mu delam inhalacije: v veliki posodi zavrem vodo, dodam žličko soli in kamilice ter postavim na stol ob posteljici, na pregrade dam pleničko, da ne vdihava direktno... Cilj je vlaženje zraka, da olajša dihanje.

Pa kupila sem v lekarni kremo, ki se namaže na prsi ali pod nos. So me opozorili, da je to od 1 leta dalje, ampak jaz sem vseeno poskusila čisto malo namazati na Dominikova prsa, da bi lažje dihal.

Bomo videli, kako se bo obneslo.

Hvala vsem, ki nam želite vse dobro, nanka in druge, ki imate bolne otrokece, pa mirno noč in da bomo čimprej zdravi!

Mimogrede, Jessy, ti mi vedno lušte narediš, ampak tiste, da bi jaz tisto, kar spečeš pojedla, ne dobim pa luštov do pekeuser posted image

Tako, grem se pakirat za spanje-če bo kaj od tega. Upam vsaj, da se mali naspi.
Sem kar utrujena za user posted image user posted image user posted image !

nočko, monja

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......