|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
26.11.2005 22:20:35   
monja
aja,Jessy, moji lasje so tudi proizvodnja olja, a bodo počakali do jutri, ker se mi enostavno zdaj ne ljubi. Oprati še, le sušiti te laske, to! Če si pa ne sfenam, potem pa se me mali lahko zjutraj še prestraši! user posted image Tako vse štrli!

noč...user posted image

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
26.11.2005 22:52:10   
Jessy
monja, ti sam naokrog prileti, pa ti bom dala kakšno poslastico!!! user posted image

LAski so pa še v brisačo zaviti! Še sfeniram jih, pa bo! Še sreča, da so v treh minutah suhi in da imam tako fajn frizerko, da me tako postriže, da mi ni treba nič s krtačo navijat...user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 927
27.11.2005 8:24:35   
Tiamo
Jutro, danes smo pa spet spali od 21 pa do 5, zdajle se pa že sliši iz sobe čivkanje in kvakanje igračke. user posted image  Monja, upam, da si današnjo noč prespala in da se je Dominiku odmašil nosek. Jaz moram potrkati (trkam), demi še ni bila nič prehlajena, nosek ima vedno zaprt samo zjutraj, pa še to v mejah normale. Kety, od mojega dragega mama dela v vrtcu na pokopališki. aja bravo za dva narejena faksa.  user posted image user posted image user posted image  Nanka, Zoja je tak srček, sem pokazala slike mojemu user posted image in je rekel, da ima tok sladke očke user posted image  Tina104: Demi se nič ne boji igrač, ustraši se samo ob čudnih zvokih (fen, kihanje, loputanje). Punce a ste kaj razmišljale, kako boste preživele novo leto, mene je malo strah petard, upam, da ne bo Demi norela in jokcala? Smo pa povabljeni v Logarsko dolino v kočo, samo se mi po pravici povedano ne da. Sploh pa koča k moramo sami kurit, bo hladno, se bo Demi še prehladila. Ljubo doma kdor ga ima!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 928
27.11.2005 9:25:38   
Jessy
Jutro!!!

Spet smo lepo spali, kot običajno. Ne vem, al me je včeraj slišala, da bi rada malo dlje spala, saj se je danes odločila, da bo dala mir vse do 8.45. user posted image  Zdaj se že nekaj časa igra in čveka zraven. Bo pa kmalu spet čas za papcanje!

Pri nas je ful snega neslo. Včerajšnji dež je precej ogrel ozračje. Kljub vsemu je pa snega še vedno več kot zadosti.

Neja se včasih boji določenih ljudi. Do zdaj je 3x začela jokati, ko je videla ljudi, ki jih je vidla prvič. Zanimivo je to, da je jokala le pri nekaterih ljudeh, pa jih je samo gledala. Se mi zdi, da te naše štručke že ful vejo, koga so že kdaj videle in koga še nikoli, čeprav se šteje, da je njihov spomin še kratkotrajen.

Novo leto? Zaenkrat nimamo prav nobenih planov. Običajno smo bili še z dvema paroma skupaj, ampak letos imamo kar dva para naraščaj (oni še mesec mlajšega), tako da ne vem, kako bo letos, če se bomo sploh kaj menili. Morda bomo tja do polnoči res pri nekomu doma, ampak daleč pa zagotovo ne bomo šli! Tia, mislim, da jaz tudi ne bi peljala Neje v kočo. Koče so res hladne, če niso že kak dan prej ogrevane, pa tudi ponoči je sranje, ker ko neha goret, se hitro ohladi. Men je bilo zmerom mrzlo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 929
27.11.2005 10:14:05   
tajica
Dobro jutro!

Žak trenutno spi, jest pa že visim za računalnikom!!! Včeraj sploh ni bilo časa,da bi se vam javila - je bilo preveč snega za skidat!!!!Pa pri nas je še vse v kanec!!!!

Tia super da so pravljice pripravljene!!!!user posted image user posted image user posted image  Že komaj čakam da jih dobim!!!!

Kolk so cortkani tile naši avgustovčki!!!!Eden je lepši kot drugi!!! In kakšni korenjaki so!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Za novo leto gremo pa mi v toplice!!!user posted image user posted image user posted image  samo mi trije!!! Se bomop mal crkljali!!! Že komaj čakam!!!

Mi se pa še nikogar ne bojimo! Le ko ga dam komu v naročje Žak samo gleda kje sem!!! In če me vidi je ok, drugače pa začne godrnjati!!

Nevem kaj naj nereim za kosilo? Se mi sploh ne da kuhati!!!

Se še tipkamo

LP,Tajica

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
27.11.2005 10:22:41   
Jessy
Če se ti ne da kuhat, je najboljš, da kam greste!
Drgač se da pa kar nekaj jedi pripravit z malo dela in veliko dobrote!
npr.:
  •  puran v omaki in pire krompir 
  • polpete, kremna špinača, pire krompir
  • tortelini z gorgonzolo
  • pečen piščanec in riž
  • ...

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
27.11.2005 10:24:18   
Jessy
tajica, v katere toplice pa greste? -mi bomo od 26. pa do 30. decembra v moravskih.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
27.11.2005 10:34:04   
Kety
Dobro jutro!

Danes smo pa tudi mi spali...sicer od 21:30 do 3 in potem še do 6:30. Potem pa je očka s Timončkom vstal in ga zrihtal, se z njim malo igral, vmes pa skuhal kavico in polento za zajtrk! user posted image  oči!!!! Zdele pa spet mali spi in mam malo časa.

Tajica, mi pa skoraj nikoli ne kuhamo ob nedeljah. Ali gremo k mojim na Vrhniko ali pa kam na izlet sami trije! Razen če je res kilavo vreme, ampak danes napovedujejo sonce popoldan, tako, da ga bomo kar odvihrali ven.

Jessy, ti imaš istega kengurujčka, kot jaz,...kako Nejo zbašeš notri v pajacku?? Midva ga še v taki opravi nisva preizkusila. A si ga ful odtegnila, ali kako?

O, Tia, pol mamo pa veze za ta vrtec. Nam je ful všeč, ker je bolj majhen. Od naše sosede mala hodi tja (Zoja), pa sva že nameravala povprašat kako so zadovoljni. A ti boš dala Demi potem v ta vrtec?
hvala za pohvale,...

Mi sedaj intenzivno razmišljamo o krstu,...kdaj, koliko ljudi,....groza, čas pa tako hitro beži. Ne bi rada, da bi bil Timon že prevelik, ker mi je boljše, če krstiš prej. Ampak kot sem rekla, nam je čas kar pobegnil,...pa zdej niti ne vem kako naj ga oblečem za h krstu. Punce, tiste, ki ste že krstile in ki še boste zdej 11.12 (monja), kaj boste oblekle malčkom?!

O NL pa sploh ne razmišljamo....bomo pomoje kar doma, ali pa pri enih izmed staršev!user posted image

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 933
27.11.2005 10:48:08   
miševi

Pozdravljene!

Se bom še jaz malo z barvami poigrala...

Jure ima tudi že nekako ustaljen ritem: spanje od 20:30 do 5:00 ali 6:00 ure, nato hranjenje in spanje še do 8:00. Potem ga zrihtam in papca okoli 9:00-9:30. Za ta obrok poje full malo (ali tudi vam, ki jim dajete flaške, zjutraj manj jedo?). Potem gre pod most in spet zaspančka. Hranjenje je potem še okoli 12:00, 15:00, 17:30 in zvečer 19:30 - 20:00. Vmes previjanje, igranje, spanje (doma, na sprehodu ali v trgovini).

Ljudi se naš mali še ne boji, je pa zadnjič zajokal, ko je Nika dobila robota in ga je "navijala". Zmotili so ga vsi tisti čudni zvoki in je začel jokat. Zdej pa Nika striktno noče več robota prižgat, ker noče, da bi Jure potem jokal. Je zelo pridna sestrica, čeprav sem ji rekla, naj se kar igra, sam da naj počaka, da bo on po hranjenju in v igralni fazi, pa ga verjetno ne bo motilo. Ampak ona noče, ker se ji Jure smiliuser posted image .

Danes bomo šli spet peš na kosilo. Bomo pa, če bo še snežilo, vzeli marelo, da res ne bomo preveč čudno izgledaliuser posted image .

Novo leto mi že 3 leta praznujemo doma - s še enim parom. Petarde Nike niso motile, je spala kot ubita. Sem imela babyfon naštiman, ker smo zunaj gledali ognjemete in še sami spuščali "mašinerijo" v zrak in je v tistem babyfonu tako odmevalo, da sem skoz notri hodila čekirat, mala pa nič. Je sladko spančkala. Lansko leto je ta par dobil otročka in so prišli z otročkom in prenosno posteljo. Letos bo tudi tako.
So pa koče res mrzle. Saj lahko fino ogreješ 1 prostor ali pa 2 (še posebno, če s sabo prineseš peč na petrolej), sam kaj pa vsi hodniki in ostale sobe, skozi katere moraš it, da prideš npr. do spalnice. Mene je tudi vedno zeblo (ponoči, pa zjutraj, ko se je bilo treba zrihtat). Jaz bi šla nekam tako na samo, samo da bi bilo po celi hiši urejeno ogrevanje. To pa težko najdeš...

Kety, bravo za 2 faksauser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
27.11.2005 10:53:59   
miševi

Joj, Kety, si me spet na krst spomnila!  Niko smo mi krstili pri 3 mesecih in bi blo najbolj fino, da bi Jureta tudi. Sam to je potem že v decembru!!!! Mi pa še do župnika nismo šliuser posted image . Sem malo čakala, kako bo z babico, pa bo še dolgo slabo pokretna in se nanjo ne bom več ozirala. Sedaj se moram pa samo še z mojim zment - ali hitra decemberska varianta ali januarska. V obeh primerih bo šok za denarnico. 
Kar se obleke tiče, sem za Niko imela tisto lepo dolgo belo krstno oblekico, samo fanta pa ne bom vanjo tlačila. Mu bom kar en kompletek gor dala, pa eno belo bundico s svetlomodrimi dodatki (če mu bo takrat, ko bomo mi vse zorganizirali, sploh še prav).
Pa decembra je še z gostilnami problem, ko vsi že nekaj praznujejo... Groza...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 935
27.11.2005 13:58:40   
Tiamo
Hojla, smo iz sprehoda, sem jo nabasala v kengurujčka in smo šli. Na poti nazaj mi je zaspala in je postala tok težka, da sem jo komaj do doma prinesla. Kety in Jessy, a si vidve lahko same namontirata kengurujčka? Jaz si zadaj ne morem zapreti zaponke sama. Ja, Kety, Demi gre v ta vrtec na pokopališki. Zdaj imaš veze, če bodo kaj pomagale. Drugače nevem kok je uredu user posted image  Mi pa nismo kršeni tako, da Demi tudi ne bo. Miševi, meni Demi tudi zjutraj malo poje od 100ml do 130 ml, pa skoz okoli gleda, prave borbe imave zjutraj s hranjenjem. user posted image  Jaz pa v nedeljo kar kuham, danes bodo krvavice in zelje. Evo, tajica, smo bili zunaj in ko sem zagledala nabiralnik sem se spomnila nate, sem pozabila doma kuverto, jutri bom pa res poslala. user posted image   

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 936
27.11.2005 14:23:27   
Tiamo
sem dodala par novih slikic v album Demi november in to smo pa mi, geslo je še vedno enako!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
27.11.2005 15:44:47   
petri85
Kako ste kaj?

Mi smo prejle mislili mal ven na sveži zrak, pa je postalo tako megleno, da komaj prst pred sabo vidiš...tako, da smo spet brez sprehoda.
No, danes ponoči pa je bilo bolje z Davidovimi krči, je jedel ob treh, sedmih in nato spal do devetih.
Jaz sem našemu za krst kupila v H&M eno ful luštno trenerkico bež barve. Ker je bil takrat star 1 mesec in pol smo ga lahko še dali v krstno pokrivalo (res je bil cortkan v tistem, so nas ljudje pred cerkvijo kar ustavljali in ga gledali).
Se ravno bašem z enim pecivom, ki ga je sestra prinesla...pol se pa sprašujem, zakaj mi kile ne grejo dol...user posted image
Punce, tiste ki imate kengurujčka, kako vam uspe vašega otroka spravit noter. Mislim, da sem enkrat zasledila, da imate ve tudi Tomiyevega. Pri nas, odkar se ga bolj oblači (bunda), ne pride več noter - pa smo poskusili tudi tako, da smo ga naprej obrnili pa ne spravimo noter rok in ne moremo zgoraj zapet, tako da smo ga žal že moral pospravit. Bomo pa po novem letu kupili nahrbtnik. Midva sva včasih ful planinarila. Sedaj pa naš očka komaj čaka, da David toliko zraste, da bomo šli skupaj v hribe. Bomo sprva sprobali na Šmarno goro, potlej pa više, če mu bo všeč.

Lp,
petri85

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 938
27.11.2005 16:40:59   
Jessy
Pozdravček!

Naš kengurujček (Tomy Freestyle) se da popolnoma odpeti okrog nogic in tudi zgoraj. Jaz kengurujčka čisto odpnem, poležem na previjalno mizo, položim Nejo gor in jo lepo zapnem. Rokice že dolgo ne grejo več skozi tist predel, ki je za to namenjen, ampak jih ima lepo čez kengurujčka. ko je lepo zapeta, si najprej nam čez glavo tisti dve naramnici, nato se pa obrnem tako, da se z ledvenim delom naslonim na previjalno mizo. Takrat si dam pas na previjalno, ki gre okrog pasu, ga primem z drugo roko in si ga zapnem (vse to delam z eno roko, saj z drugo držim Nejo). Nato pa si zapnem še tisti dve naramnici, ki gresta čez rami in sva naštimani za skozi vrata. Seveda se jaz pred tem opravilom že obujem in oblečem.
Če si sam za pripravit kengurujčka, je res malce težje, ampak na ta način pa kar gre. Prvič si nisem mogla tistega zapet, ki gre okrog pasu, nato sem pa pogruntala, da če pas dam na previjalno, da ga potem lahko primem z drugo roko, ker ne pade dol.
Ne vem, če ste razumele ta način, sam funkcionira.

Tia, ob priliki pokukam v tvoj albumček, ker zdaj ravno nimam časa.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 939
27.11.2005 18:00:51   
monja
Punce, kak ste pridne, sploh vam ne folgam sledit!

Moram se pohvalit, smo zelo zelo dobro spali, zvečer je bilo malo prebujanja, potem pa smo spali vse do 6h zjutraj, se nahranili in kar dalje do pol 10h. Se vidi, da je bil utrujen. Nosek še jezi, a bo bolje. Morda je pomagalo, kar mi je svetovala zdravnica z inhalacijami.

Pa še kuhat mi ni blo treba, smo šli k moji mami na kosilo. Kar prileže se.

Se je pravkar mali prebudil, upam da mi uspe napisati do konca.

Jessy, hvala za pecivo. Sem brala poste nazaj, user posted image za tvojo sestro. Če se z nekom dobro razumeš, je logično da te ful skrbi. Le da je zdaj vse ok.

Kengorujčka še nisem prakticirala zdaj, ko je tako nabasano oblečen. Bom pa enkrat probala, kako to zgleda.

Si bom čas vzela in bom pogledala malo vaše albume, saj me firbec za vaše otročičke.user posted image

Sem pa tudi jaz opazila, da se določenih ljudi boji, ko pridejo na obisk. Pa se mi zdi, da se joče pri tistih, ki so nekoliko nesproščeni, ko ga držijo v naročju, kot da čutijio nesigurnost.

Kety, nimam pojma, kaj bomo oblekli za krst. Komplicirali preveč ne bomo. Oblečen bo v belo barvo, ampak ne tisto, kar imajo prav za krst-tisto s kravatico za take male, mi ni preveč všeč. Kar navadni pajacek bele barve. Gor pa kar ta kombinezon, ki ga že uporabljamo, svetlo modre barve. V cerkvi bo mrzlo. Morda kupimo še belo odejico za čez. Se mi pa nič ne zdi to prepozno. Malo pozno je takrat, ko eni že skoraj hodijouser posted image .

Pa tudi glede povabljenih ne bova komplicirala. Imava oba veliko familijo, bolj načela žlahta-raztrgana plahta, pa zato bolj skromni krst. Ampak ni bistvena gužva, temveč da bo mali krščen.user posted image

Za novo leto pa bomo lepo doma, večer bomo že malo popestrili, drugače pa bo še letos vse bolj umirjeno. Se pa bojim malo petard. Že pesika se je dve leti ful bala pokanja, ne vem kako bo, ko bo mali že lepo trdno spal...

Se pa je psička lepo navadila na dejstvo, da je pri hiši dojenček, a je še vedno precej ljubosumna, saj je bila prej ona number 1. Da le ne bo težav, ko bo mali začel plaziti naokrog... user posted image user posted image

Tako. Pa mi je uspelo napisati, toda z malim v naročju.  ni več zdržal brez družbe. Pa papcat bo treba it.

Morda še kaj od mene kasneje.

Čau!!!!!!!!!!!11

monja

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
27.11.2005 18:59:09   
tajica
Sem tolk jezna, ker sem že vse napisala pa me je vrglo ven!!

Ker se mi ni dalo kuhati kot sem že napisala smo šli ven jest!user posted image user posted image user posted image  Sem jedla full dobro postrv!

Jessy mi gremo pa v Čatež, škoda drgače bi se lahko spoznali!!

Glede krsta pa smo mi kupili full lep kompletek, ki je podložen in modro bež barve!! Ker je mraz ga bom spodaj oblekla v tanko trenerkico, čez bom pa dala ta kompletek in pa belo odejico!! MIslim, da ga ne bo zeblo!! Povabljenih pa imava 30 (najožja žlahta)!

Zdej me pa že Žak kliče!!!

LP, Tajica

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 941
27.11.2005 19:40:17   
monja
Tia74!
Vašo pupiko, Demi, je naš Dominik ful z zanimanjem opazoval, je tako brcal in čebljal... Potem mu pa pokažem še Nejo od Jessy... Kaj naj rečem. Časi si so pa res spremenili, hitro je treba iskati sorodno dušo user posted image user posted image

Tia, najbolj všeč pa mi je tista slika, kako Demi gleda, ko nekdo novi pride na obisk... Smo se ful nasmejaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 942
27.11.2005 21:52:57   
Jessy
Zdaj sem pa že uspela pokukat v Tiin albumček! Lepe slikce, ni kaj!!! Zgleda, da so vsi očki tako ljubeči!!! Še dobro ,da so se časi spremenili!!!

Mi bomo krstili okrog velike noči, tako da imamo še kar zadosti časa, da vse pripravimo. Najine žlahte je tolko, da ne mislim drugih vabit, kot oboje starše in od obeh sestri z družinama, pa nobenga druzga. Že samo nas bo 10 odraslih, nečak in nečakinja od user posted image  in moj nečak, pa seveda Neja. Bo kar zadosti. Aja, morda bo tudi babica od moža, sam ne vem še, ker "kao" ni pobožna (iz moje strani pa ni nobena več živa).

Že nekej časa vas nameravam vprašati, pa zmerom pozabim. Ali se vaši otročički že kaj prevalijo iz kravic na hrbet? Neja se še zmerom ne! Dvakrat ji je sicer čisto po naklučju uspelo, sam tega je že zelooo dolgo nazaj. Zdaj pa le sitnarit začne, ko se utrudi, prevali se pa ne. Obrača se na bok iz hrbtnega položaja, tako da imam občutek, da se bo prej znala postavit iz hrbta v kravce, kot obratno! user posted image

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 943
27.11.2005 22:26:36   
miševi

Joj, Tia, Demi je pravi cukrčekuser posted image  Bodo imele avgustovske punce kar fajn izbiro, ko pa jih bo obkrožalo toliko korenjakov, naši frajerčki pa probleme, ko bo premalo puncuser posted image .

Jessy - glede preobračanja. Našemu je to slučajno ratalo pri zdravnici, doma še ne. Je pa verjetno k temu pripomogla tudi trša podloga - doma na previjalni se že skoraj prevrne iz trebuha na hrbet, medtem ko mu na postelji, kjer je mehko, to ne uspeva. Neja še nič ne zamuja!!! Sem prebrala, da, citiram: "se v starosti 4 ali 5 mesecev zna otrok verjetno že prevaliti s trebuščka na hrbet - to je lažje kot obratno, kajti tu se na začetku lahko odrine z rokami in se tako začne gibati." V knjigi tudi piše, da še vedno lahko delamo preproste vaje za krepitev mišic hrbta, vratu in prsnega koša - prime naj nas za kazalce in tako ga za nekaj cm dvignemo od tal. Še vedno naj veliko leži (to je relativno, saj npr. Jure dolgo noče) z obrazom navzdol. Le v tem položaju se lahko odrine od tal in s tem krepi gornji del trupa.

Zdej grem pa pod tuš. Tale tretja M je resuser posted image . Že drugi dan vse skozi prideuser posted image .

Pa še to - naša komunala si je privoščila ne splužiti našo ulico. Mislim, dobro da ne grem v službo. So sosedje klicarili, pa sploh nikogar niso mogli dobit od tistih, ki za to skrbijo. Nasploh so ceste pri nas grozno splužene. Je prišla sestra iz Lj - do nas vse ok, tu sta pa verige gor dajala. Ma, brez besed... Sam šparajo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
27.11.2005 22:29:03   
miševi

Ma sploh ne morem začet čisto na vrhu pisatuser posted image . Se opravičujemuser posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 945
27.11.2005 22:53:12   
violinski
Nisem še nič brala, ves vikend me ni bilo gor. Samo sporočam, da sem si dala skrajšati nick v 'violinski', ker se mi zdi, da je bilo tisto s ključem vse predolgo. Upam, da vam nisem zakomplicirala življenja.

Vas berem jutri in kaj novega napišem, poljubčkajte svoje miškote še od mene!!!

violinski (nič več ključ)

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 946
28.11.2005 8:34:19   
Tiamo
Jutro, ne morem verjeti, včeraj je Demi zaspala ob 9, spala do 6, pojedla in takoj zaspala, še vedno spi user posted image user posted image . Sneg, zdaj ga je pa že dost user posted image , saj še do trgovine ne bom mogla. Pravijo da je živ led po cestah v Lj, ceste so prav grozne. Jessy, Demi je mogoče pakat uspelo se prevaliti na hrbet. Opažam pa zadnje dni, da se hoče iz ležečega položaja na hrbtu prevaliti na trebuh, amapk ji ne uspe. Se pa veliko dvigujeva v sedeči položaj, tako da me prime za kazalce. Včeraj mi je skoraj padla user posted image , imela sem jo na stegnih tako, da me je gledala, sva se igrale in kar naenkrat se je tako odrinila z nogami od mojega trebuha, se hotela prevaliti na trebuh, da sem jo ujela za ovratnik..potem je jokala ko dež. Tok sem se prestrašila, bom mogla bolj pazit, hitro rastejo in postajajo vse bolj močni. Naši user posted image  so res pravi srčki, bodo imele naše punce fino izbiro.  grem popit kavico

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 947
28.11.2005 9:15:04   
zoya24
Joj, sem tko jezna, sem že vse spisala, pa me je spet ven vrglo.

Demi user posted image user posted image user posted image , me veseli, da je tko pridna pupa, pri nas pa smo se že tretji dan dojili na tri ure, sploh ne vem kaj mu je. Mleka imam dovolj, sem mu včeraj podojila iz obeh jošk, pa ene niti spraznil ni, pa sam je nehal pit, očitno se je res fajn najedel, pa se je zbudil že po 3,5 urah. Sva se odjila trikrat ponoč user posted image , zjutraj je bil pa tako pokakan, da sem ga kar pod tuš nesla, še rokice so bile pokakane user posted image . Ima pa tole nočno dojenje samo eno pozitivno stran in sicer dekagramčki letijo dol, no bom vsaj vitka, če ne nasapana user posted image , samo en problem je, da sem rajš naspana.

Tia se priporočam za geslo, bom tud jaz naredila en tak albumček, se mi zdi fajn.

Jessy user posted image za sestro. Glede obračanja je pa pri nas tako, da se s pomočjo že fino obrne iz hrbta na trebuh, čisto sam se pa še ne zna, razen če leži na boku, potem pa gre in to prakticira zdaj ponoč. Iz trebuha na hrbet pa že faj dviguje rito in jo obrne, torej spodnji del gre, samo zgornjega še ni poštudiral.

Za novo leto bomo mi kar doma, bo bolj mirno, se bomo pa sigurno več tiškali.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 948
28.11.2005 9:53:19   
violinski
Dobro jutro!

Dobro kavo želim, Tia! Kje naj začnem? Naj se najprej pohvalim - končno sem uspela do frizerke imam novo frizuro, sicer se nisem barvala, ker mi barva ne prime (hormoni) oz. se spere v dveh pranjih, ma sem vseeno zadovoljna. Žal imam kljub novi frizuri še vedno svojo staro faco user posted image .

Tako, v petek smo malodane odmučali proti KP. V Ljubljani je bilo še kar, cesta predvsem zvožena, najhuje je bilo na Vrhniki, smo se ustavili še 2 sekundi pri moji sestri in v njen klanec smo morali dvakrat zajeti, da smo prišli do gor, ker je svinjsko drselo. Ko smo šli spet na avtocesto je bila na vrhniškem klancu precej gužva zaradi kamionov od tam naprej pa cesta v redu - sneg pomešan z dežjem, nič se ni prijemalo cestišča. Tako da smo imeli dobro cesto. Aljoša je spal, Lana je pela. user posted image Zadnje čase non-stop poje.

Torej, ugotovila sem, zakaj imajo naši otroci jeziček ves čas zunaj. Točno zato, ker jih srbijo dlesni. Aljoša se nonstop drgne z jezičkom ali pa s prsti. Če mu podrgnem jaz, kar vzdihuje od olajšanja, če mu pa držim rokice, ali pa ko pase kravice, pa ima jeziček nonstop na dlesnih. Kravice pase že zelo močno, prsni koš ima že listo dvignjen. Parkrat se je prevrnil na eno stran, po moje zato, ker je imel nesimetrično postavljene roke, obrača se pa še ne. Ko sedi, se ful rad požene, kot da bo zdej zdej šel tja, kamor gleda, tako da ga že kar držimo. Moj možek ga je včeraj ful rolal - ko ga je imel posedenega v naročju in ga vneto gledal, mu je parkrat naredil 'bu!' in Aljoša se je začel na ves glas režat. Seveda je to bilo zvečer, pred kopanjem in spanjem, ko je Lana že zdavnaj spala, tako da smo kar čakali, kdaj bo pricapljala skozi vrata, češ, da ne more spat user posted image No, pa ni. Miševi, moram Lano poslat h tvoji Niki na učenje - Lana je včeraj prvič sama stopila v sneg in se ga je ustrašila do konca, sem jo morala kar nesti. No, lani se je že srečala z njim, ampak je bila večinoma še v vozičku. Mala je verjetno po meni. Jaz na mrtvo ne prenašam snega.

Tudi Aljoša se kdaj prestraši tujih ljudi, ampak samo, če je glasno. V soboto je teta praznovala abrahama, pa je bil tam en 9m star fantek in se je stegoval po Aljoši in kdaj pa kdaj tudi zakričal, Aljoša pa v jok. No, ja, vsega se bo moral navadit.

Še to o petardah bi rada povedala, pol pa grem, sem že lačna: z Lano imam iste izkušnje kot miševi z Niko. Prvič je bilo novo leto, ko je bila Lana stara mesec pa pol in takrat je prvič v življenju prespala noč do zjutraj do 4h, ni slišala niti ene petarde, čeprav je pri nas, v BS3 bilo kot tretja svetovna vojna. Drugič smo bili na Vrhniki pri moji sestri, ki je mahnjena na vse, kar poči - od pirotehnike do streljanja - in je imela eno malo skladovnico svoje pirotehnike. Tudi mi smo dali Lani babyfon v sobo in tudi mi smo poslušali pokanje stereo, Lana je pa spala user posted image . Tudi letos bomo verjetno tam, ker je najlažje, da staknemo otroke skupaj in se zabavajo do onemoglosti.

Bom še kasneje kaj napisala, zdej me res mal baše.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 949
28.11.2005 9:54:26   
Jessy
Dobro jutro!

To, da se Neja še ne prevali iz trebuha na hrbet me v bistvu sploh ne skrbi, da ne napreduje zadosti, ker vem, da to okrog 4.-5. meseca poštudirajo, me je pa zanimalo, kako gre s tem pri vas. Je pa Neja razmeroma malo v položaju kravic, ker se kaj kmalu začne pritoževati. Jo večkrat na dan postavim, ampak mislim, da ji niti 5 minut ne znese v takem položaju.

Zoya, tako pa to zgleda, če se otroka doji! Večkrat morajo papcat! Imajo tiste, ki jih hranijo z adaptiranim mlekom kar privilegije glede nočnega spanja. Sicer se sama ne smem pritoževat, ker ponoči jeva le 1x (po cca 6. urah od zadnjega hranjenja), potem pa še zjutraj okrog 7h. Po moje, ko bomo začele uvajati kašice, da se bo tudi moglo kaj poznat pri spanju. Vsaj upam!

Evo, naša ima vsako drugo noč more! Prav grozno jo je poslušat user posted image , pa nič ne moreš pomagat pri tem! user posted image

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......