|
Avgustovke, kje ste 11.9.2005 0:24:29
|
|
|
|
miševi
|
Lepo pozdravljene!
Sem vas končno (oz. naključno našla) - je tako, kot je rekla violinski ključ: 1. nisem še navajena na nov RR, 2. delo z Niko in Juretom.
Pa da malo povzamem stanje pri nas doma. Po tem porodu sem se kar hitro pobrala - fizično (razen če odmislim hemeroide, ki so me zdelali huje kot porod ), psihično pa me je malo načelo za ene dva tedna, tako da te Tia čisto razumem. Sedaj je pri meni že čisto ok, upam, da boš tudi ti v redu. Saj si močna oseba, kot sem videla iz tvojih sporočil. Če pa karkoli rabiš, pa kar povej...
Pregnala sem že vseh 15 kg, ki so se nalepile name, sedaj sem celo že 1 v minusu.
Nika ima bratca zelo rada, le občasno zahteva več pozornosti, pa malo trmasta je postala - kaj čmo, je tipična triletnica. Pa še bolana je, tako da smo na kpljicah in antibiotikih. Pa vedno v pozoru, da ne bo preblizu Jureta, kar pa ni mogoče preprečiti, ke r ga venomer ljubčka, boža. Na začetku je Jure tudi staknil prehlad, ke r sem dojila, zraven pa brisala Nikine ogromne smrklje. Bili sva pač sami doma- moj dragi bo očetovski dopust dobil šele v začetku oktobra .
Kar pa se tiče Jureta - 1 teden sva se samo dojila, potem sem po nasvetu babice in njegovih večernih napadih lakote začela dodajati Aptamil. Sedaj si mleko iztiskam in ko je premalo kombiniram z Aptamilom. Krčev do sedaj ni imel ne vem kako hudih - saj ga zvije, pa dokaj hitro mine. Čakam na drug teden, ko začnemo z AD3 . Podnevi pridno spančka. Zvečer "telovadi" do 23-ih. Včeraj se je zbudil ob pol petih, pojedel in zaspal še do 15 čez 8. Tako da nam spanja niti ne manjka. pa ponavadi ga ponoči nahrani moj najdražji, tako da mi je še lažje. Fant je velik in po moje bo imel na pregledu že kar okoli 5 kg.
Res je zanimivo, kar pišete - nakje morate imeti same tehtnice, pri meni jo je babica imela s seboj. Pa široko povijanje (jaz ga še moram, ker so ga v bolnišnici zgrešili in imava uz kolkov šele čez 2 tedna)- jaz dajem pampersko, pa 1 plenico - trikrat zloženo in čez povijalno ter body.
Zdej bom počasi zaključila - aja, da čestitam še tebi Hugolina. Nisem vedela, ali si rodila ali ne , pa kaj si rodila. Čestitam ti, pa upam, da ti dojenje steče. Jaz sem obupala... Mogoče se pa kdaj srečava na kakšnem sprehodu. Čeprav imam jaz vedno ekspresne sprehode in kar letim čez mesto, ker imam tako srečo kot pri Niki - da Jure postane hitro lačen in mi potem "prepreva" v vozičku.
Se že veselim prvih nasmeškov mojega sončka.
Pobožajte svoje angelčke, naredite kaj zase in predvsem delajte tako, kot mislite same, da je prav in ne kot vam pravijo babice, pa tašče(moja je postala ob rojstvu Jureta poglavje zase, a o tem morda drugič).
Lahko noč!!!
|
|
|