violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (6.11.2005 21:19:02)
|
Spet jaz. Najprej se moram kar tukaj zahvaliti miševi, ki je tako fejst punca, da mi je res poslala merico za aptamil 1 po pošti in sem jo že takoj v soboto dobila - tisočkrat ti hvala, res si zlata - merica je popolnoma nepoškodovana. Si imela prav [sm=bravo.gif]. Fino ste se razpisale, jaz sploh ne pridem v štih. Jaz imam pač več časa med tednom, ko me ne zaposlujeta poleg Aljoše še Lana in [sm=love.gif]. Moram vam povedat, da me je kar sram, ko vas berem. Se mi zdi, da vse tako fino furate telovadbo in postavce in vse to.... Jaz ne vem, kako vam vse to uspeva. Vse kile ste dol spravle. Jaz sem se s celulitom že rodila, strije sem dobila nekje v najstnišnkih letih prvič in potem še ko sem začela delat in sem se na hitro zredila 20kg, glih danes sem se pa 'važila', da sem tik pred porodom imela več kil kot moj šef (ima 189 cm v višino, za težo si pa poskušajte misliti). Strije sem v prvi nosečnosti dobila pod popkom en vikend preden sem rodila, v drugi nosečnosti pa sem Aljošo nosila popolnoma spredaj, da so se mi okrog popka naredili koncentrični krogi in imam sedaj tam spredaj pajkovo mrežo. Telovadila pa nisem še nikoli v življenju, nekje v tretjem razredu osnovne šole sva jaz in šport zaključila [sm=smiley36.gif] Sem v prvem mesecu po porodu sicer skoraj vse kile spravila dol (zahvala tudi eni adenovirozi, ki sem jo fasala septembra), ampak sem že od prej imela 25kg preveč. Problem pa je nastal, ko sem se vrnila iz infekcijske klinike - ker je tam hrane (sicer dobre) ene 50% premalo za polno doječo mater - ves čas sem bila lačna - sem od takrat skozi v hladilniku in se nikakor ne morem dodobra najesti. Po pravici povedano, tudi zaradi tega, ker pazim kaj jem, ker Aljošo od mojega prehranjevanja dajejo krči, se od poroda dalje še nisem toliko najedla, tako da bi rekla, da ne morem niti od mize vstat. Ubogi Aljoša, včeraj smo bili na rojstnem dnevu njegove prababice in je bil tak šundr, da vse popoldne skoraj nič ni spal in je potem prespal skoraj vso noč, od utrujenosti (jedel je ob 22:30 in ob 5:45) Imam pa že raje, da se ponoči prebudi za hranjenje, kot pa da nič ne more, ker je izčrpan od takih stvari. Aljoša je drugače rad v ležalniku, sem pa tudi že zvlekla ven telovadnico, ki sem jo dobila še za Lano, ampak je bolj navdšen nad mostom od moje nečakinje, tako da si bom raje tistega izposodila, pa jih bom malo menjavala. Za podlago imam pa tudi tistega povodnega konja, ki je bil kroj zanj v Burdi (nisem sama šivala, ni straha). Pod tem pa je še penasti puzzle - verjetno tista stvar, ki ji Nika od miševi reče 'morje'. Lano sem dolgo časa imela na kavču - ona je bila vedno zadovoljna, kamor si jo postavil in mi ni bilo treba nikoli skrbeti, da bo dol padla, Aljoše si pa ne upam, ker toliko miga, da ga bo kmalu cel kup na tleh. Telovadim ga pa itak lahko samo dopoldne, ko Lane ni doma, ker je ona sedaj kot tank, in vse pohodi, kar je na tleh [sm=smiley36.gif]. Te dni sem ugotovila, da je Aljoši začelo ful ustrezat pasenje kravic, da ima manj krčev in mogoče celo manj poliva, če ga parkrat na dan obračam. Je pa tudi crkljivček, samo se mu ne pustim prevečkrat. Pred kratkim je tudi 'odkril' TV in zdaj ga moram ves čas proč obračat, ko je prižgana, če ne bi kar ves čas buljil v ekran. Miševi, nikoli ne reci nikoli, jaz sem grozno srečna z mojima dvema čukcema, ampak nekako planiram, da bi čez kakih pet let si morda omislili še enega. Jaz imam samo starejšo sestro in sem si vse življenje želela, da bi za mano bil še eden, fantek, po možnosti. Zato se mi zdi, da bi bilo fino, če bi moja dva otroka imela še enega brata ali sestrico. Aja, sem pozabila povedat - nazadnje s tisto mojo M ni bilo nič. Lasje mi izpadajo v potokih, jutri si jih bom zapovrh še sama začela puliti, ker ima Lana v nedeljo rojstni dan in moram zrihtat torto in pripravit stanovanje vsaj toliko, da bo sprejelo 10 odraslih in štiri otroke. To je drugače popolna utopija. Po mojem jih bom naročila v razmakih - eni preko dneva, eni pozno popoldne. [sm=jezicek.gif]. A ste drugače že kej nakupovale novo garderobo? Jaz imam same stare stvari, ker sem bila zdaj skoraj tri leta zapored noseča [sm=smiley36.gif] ali po porodu in bom morala malo po trgovinah, ampak imam malo težav - prvič zato, ker je trgovin, v katerih lahko kupim mojo številko zelo malo, drugič zato, ker z Lano trenutno ne morem v šoping, ker je preveč nepotrpežljiva in tretjič zato, ker moram itak Aljošo vzet povsod s sabo, pol pa nisem nič sproščena, ker samo razmišljam, kje ga bom lahko podojila in previla. Zdej pa grem. Pogledam film do konca in si grem umit lase. Adijo!
|
|
|
|