|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
6.11.2005 9:20:49   
nanka
Živio vsem skupaj,
Zoja je danes stara 3 m, kako gre hitro.

Tajica lepo, d si se nam vrnilauser posted image , no počasi se bomo pa zbrale.

Jaz tudi nisem videla vsega o masaži, ke sva se ravno kopale, tako da povejte kako to zgleda...

Tia jaz sem kupila igralni most z podlago in je super. Kupila sem ga preko kataloga Neckerman dojenček in je 6500 Sit. Prav uživa.
Se še kaj slišimo danes ko je dež.
Lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.11.2005 9:25:23   
miševi

Zojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
6.11.2005 9:30:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
6.11.2005 9:46:20   
miševi

Živjo, bubabayauser posted image !!!!!
Mi tudi zaspimo s tako zvezdico, je full fajnuser posted image .
Magičnega lončka še nismo probali, mam sicer 2 doma, pa sploh ne vem, če bomuser posted image . Mu tut čaja še ne dajemuser posted image . Dodajat bom jaz začela po 4. mesecu. Če ji daješ že za jest - fino z žličko jezička dol potisni, da bo dobila občutek za jest. Aja -a Beba pa nima poj večje št. pri mleku, kot npr. Aptamil1,2,3... Pa bi ji probala to dat ali pa večje obroke, če jih je zmožna pojest. Sicer pa tudi naš, predvsem popoldne ne zdrži po 3 ure in hoče prej jest. Kaj pa vem, kaj je to?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.11.2005 10:16:17   
tajica
Ojla punce!

Danes ponoči smo spet jedli kar 5 krat!! Na vsaki dve uri je po pet ali deset minut in takoj nazaj zaspi!!

Včeraj sva ga zvagala in ima kar 5200g!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem full vesela!!!

Ja jest sm sedaj vredu, teža je pa enaka kot pred zanositvijo oziroma imam kg več!!!

Tud mi že pridno uporabljamo most in mali prav uživa pod igračkami!! Drugače pa rabi mojo 100% pozornost!! Skos se morm pogovarjat z njim in mu peti!!! Zaspi pa tud sam v naročju in priklopljen na joški!!

Zdejle ga mam v naročju in z eno roko tipkam!!

Se pa fulll slini in ima zgornjo čeljust na levi strani tako napeto in izbočeno, da mislim da bomo kmalu dobili prvi zobek!!! Me je kr mal strah!!

Se javim še popoldne!!!

Lp, Tajica

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
6.11.2005 11:03:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajica)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
6.11.2005 12:21:32   
zoya24
...joj punce kok ste se razpisale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidim, da smo vse prave čveke.

Najprej Zoja vse najboljše, user posted image . Sem ti pa Nanka že prejšnih hotela napisati, da če bi bila naš punčka bi bila Zoja in če bo naslednji otročiček punčka, bo sigurno Zoja. Ful lepo ime.

Mi smo danes spali kot je bilo pričakovano. Smo se dvakrat dojili. Tiste noči ko se samo enkrat, so zaenkrat še v manjšini user posted image . No pa sej bo boljše, če ne prej ko bodo veliki.

Glede mostov, pa sem hotla napisat, da imamo mi tisti igralni most z blazino, baby gym, pa je mali tudi ful rad pod njim. Smo pa tudi mi v 5. nadstroju (najvišje), pa tudi nimamo preproge, ampak jaz kar debelo dekno dam spodaj in ga imam na tleh. Pa ga nič ne zebe.

Glede rasti ....pa upam, da se res kaj ustavi po treh mesecih, ker nam so tudi že vse 68 prav in upam, da mu bodo še nekaj časa, ker če ne bomo bankrotirali.

Aja pa še tiste, ki imate Babylove plenice - ali so ta dobre že nazaj?

lp, Zoya

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.11.2005 17:07:09   
tea01
Imam pavzo, pa sem se vsedla s kapučinom pred računalnik, da se malo oddahnem..Smo bili včeraj cel dan v šopingu, je Jure skozi spal, ponoči se je pa zbujal na 3 ure?????user posted image user posted image Ponoči nisem mogla zaspati, ker sem premišljevala in se jezila glede službe. Zoya, res upam, da ne bom pregorela. Še posebej ker imam v službi burke; ljudje imajo premalo dela in preveč časa in se potem ukvarjajo z drugimi ljudmi. Vam je kaj znano?????Obup!!!!!!!!! Se ponoči ukvarjam s takimi stvarmi, da sem potem naslednji dan, cel dan sitna, in to svojo nervozo znašam na možeka. Imam slabo vest!!Sem mu pa zato naredila sicilijansko solato, je na dieti in danes naj bi imel samo sadje. Pa je rekel, da si bo rajši naredil solato s tuno. Sem mu rajši nareddila sicilijansko. Upam, da bo vesel. Tako lepo diši po stanovanju, njami.

Še 2 kg ima za dol spravit, da bom isto kot pred nosečnostjo. M še ni prišla, upam, da ne bo tako boleča kot prej, lasje so mi pa vedno izpadal. Imam tako goste, da se to ne pozna. Strije pa samo na prsih, kar je posledica prevelikega navala mleka. Trebušča imam še kar. Celulita pa nenormalno. Kako ste pa ve s celulitom???????

Zdaj se grem pa nazaj učit.

Lp, Tea01

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.11.2005 17:12:09   
tea01
Miševi, tvoj Jure je pa že ful možakar. Čestitam!user posted image

Jaz si vsak večer, predno damo Jureta spat, iztisnem mleko in mu ga potem damo. Tako imamo kontrolo kok vsaj zvečer poje. Čez vikend ga skoz dojim, ko me pa ni, mu pa dajejo po flaški moje mleko. Dodajat mu bomo pa začel okoli 4. mesecev.

Lp, Tea01

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.11.2005 17:43:34   
nanka
Tudi jaz imam kava pavzo in sa vam javljam.

Zoya hvala, smokar nekaj časa izbirali ime.

Tea, jaz se nič ne veselim povatka v službo, tako da je super biti doma; pade mi mrak na oči, ko se spomnim službe.
Dan smo preživeli tako, da smo se veliko igrali in malo spali. Upam, da bo šla kmalu spat, ker je že precej utrujena.

Lp

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 435
6.11.2005 18:31:07   
tina104
Uh, ste se razpisale, ko me ni bilo. Pozdravljena, tajica.

Ful imam za napisat. Verjetno bom kaj pozabila.

Zgleda, da vodimo pri teži user posted image . Naš je pri dveh mesecih imel 7200g! tak da ni čudno, da so se mi mišice na rokah kar utrdile, trebuh je še mlahav - niti mi ni in še težko mi je delat trebušnjake - cr sem imela in se ful pozna. Še vedno pride kak dan, ko čutim bolečine v spodnjem delu trebuha, še posebej če se preveč fizično naprezam. Drugače pa moji kg so taki kot pred nosečnostjo, oblika telesa sicer ni tako lepa, pa malo celulita je več in nekaj strij - na dojkah in na bokih, na trebuhu ni niti ene (sem trebuh ful mazala, na druge dele pa pozabila user posted image ). Jem pa dosti, pa nonstop sem ful lačna in ko ponoči ne morem spat, grem jest.
Joj, moram it...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.11.2005 19:13:28   
tea01
Tina čestitam za težo. Je pa Aljaž res priden. Mi imamo tretji pregled v četrtek. Komaj čakam, da vidim kok je naš paglavec zrastel. Jst ne vem kako naj se znebim celulita. A ima katera kakšen recept???

Lp, tea01

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.11.2005 19:16:18   
Tiamo
Kok ste se razpisale user posted image user posted image , bo mogla Jessy ful brati k pride z dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image . Tina verjetno tvoj res vodi v teži pri fantik, pri puncah pa verjetno moja, v torek imava posvetovalnico, pa vam povem kako je napredovala, pred 14 dnevi je imela 6100g. Danes smo bili pri tašči na kosilu in je bila Demi spet čist nemirna. Vedno ko smo tam skoz joka in tečnari, smo zmerili temparaturo v stanovanju in je bila 30 stopinj, ni čudno je bila skoz tečna. Doma se je čist umirila, zdajle spi, erjetno ima spet svojih 15 min. Sem pa danes jaz čist zmatrana in komaj čakam , da bo zaspala. Tale vreme me ubija.... nočko

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 438
6.11.2005 19:36:00   
zoya24
Hojla,

Tia pri nas je isto, kadarkoli smo pri babicah na obisku je mali čisto drugačen kot doma, tečen kot driska, pa samo na rokah bi bil, doma ga pa nikoli ne nosim okrog, ali je v ležalniku, pod baby gym-om, zvečer ko pa je že malo siten greva pa v spalnico in ga slečem in se tako še nekaj časa igrava. Upam, da bo bolje, in da se bo navadil tudi drugih ljudi.

Glede službe, jo pa jaz kar malo pogrešam, predvsem ljudi, smo ful dober kolektiv. Glede dela je pa tko, da glih zdaj spet nekaj rihtam za naš (služben) splet, tko da sem skoz na tekočem in še kaj doma naredim. Sem pač tak tip, da ne morem sam na kuhanje in likanje mislit. Se pa spravljam tud magisterij dokončat, mam še dva izpita za naredit, pol pa magistersko delo spisat, upam, da mi rata.

Glede kiligramov sem že napisala, da ti trije nikamor ne grejo user posted image , apetit imam takšen kot še nikoli (upam, da res posledica dojenja user posted image ), celulita sem se pa nekaj znebila - se mi je pojavil prav tisti t.i. nosečniški, nekaj ga je pa še ostalo, pa tudi ne vem kaj bom z njim. Sem mislila probat s kakšnimi kremami, pol ko bom nehala dojit, pa seveda s telovadbo, pit pa ne nameravam več, ker mi že zdaj voda skoz ušesa gleda. Aja strij pa nisem dobila - sem se zelo pridno mazala user posted image .

lp, Zoya

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.11.2005 21:06:22   
miševi

Da se še jaz javim pred spanjem, da bo imela Jessy res veliko za brat, ko prideuser posted image .

Tea, hvala.

Bubabaya, ne ne dojim več in zato bom verjetno res morala dajat čaj, ker pravijo, da so otroci po adaptiranem mleku full žejni. Je pa naš tud danes full hotel jest - za predzadnji obrok je spil cela 2 dcl! Sedaj pa že pridno pančka, ga je kopanje danes full utrudilo, pa še običajnega "dolgega" spanja čez dan (3-4 ure) danes ni imel.
Pri nas se pa na obiskih kar dobro obnaša, smo bili že na rojstnih dnevih, pa na kosilih pri moji mami, pa na obiskih, pa ni sile. Dela isto, kot bi doma. Je res user posted image , kar se tega tiče.

Joj ve srečnice brez strij. Jaz imam pa po trebuhu take OGROMNEuser posted image . Na žalost sem vse spredaj nosila, pa Jure je bil full težek in mi je, ko se je trebuh spustil, nastalo ogromno rdečihuser posted image  strij. Ali katera morda pozna kakšno kremo, ki vsaj barvo ublaži. Izginile vem, da ne bodo nikoli večuser posted image user posted image user posted image .

Nočka

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.11.2005 21:19:02   
violinski
Spet jaz.

Najprej se moram kar tukaj zahvaliti miševi, ki je tako fejst punca, da mi je res poslala merico za aptamil 1 po pošti in sem jo že takoj v soboto dobila - tisočkrat ti hvala, res si zlata - merica je popolnoma nepoškodovana. Si imela prav user posted image .

Fino ste se razpisale, jaz sploh ne pridem v štih. Jaz imam pač več časa med tednom, ko me ne zaposlujeta poleg Aljoše še Lana in user posted image . Moram vam povedat, da me je kar sram, ko vas berem. Se mi zdi, da vse tako fino furate telovadbo in postavce in vse to.... Jaz ne vem, kako vam vse to uspeva. Vse kile ste dol spravle. Jaz sem se s celulitom že rodila, strije sem dobila nekje v najstnišnkih letih prvič in potem še ko sem začela delat in sem se na hitro zredila 20kg, glih danes sem se pa 'važila', da sem tik pred porodom imela več kil kot moj šef (ima 189 cm v višino, za težo si pa poskušajte misliti). Strije sem v prvi nosečnosti dobila pod popkom en vikend preden sem rodila, v drugi nosečnosti pa sem Aljošo nosila popolnoma spredaj, da so se mi okrog popka naredili koncentrični krogi in imam sedaj tam spredaj pajkovo mrežo. Telovadila pa nisem še nikoli v življenju, nekje v tretjem razredu osnovne šole sva jaz in šport zaključila user posted image Sem v prvem mesecu po porodu sicer skoraj vse kile spravila dol (zahvala tudi eni adenovirozi, ki sem jo fasala septembra), ampak sem že od prej imela 25kg preveč. Problem pa je nastal, ko sem se vrnila iz infekcijske klinike - ker je tam hrane (sicer dobre) ene 50% premalo za polno doječo mater - ves čas sem bila lačna - sem od takrat skozi v hladilniku in se nikakor ne morem dodobra najesti. Po pravici povedano, tudi zaradi tega, ker pazim kaj jem, ker Aljošo od mojega prehranjevanja dajejo krči, se od poroda dalje še nisem toliko najedla, tako da bi rekla, da ne morem niti od mize vstat.

Ubogi Aljoša, včeraj smo bili na rojstnem dnevu njegove prababice in je bil tak šundr, da vse popoldne skoraj nič ni spal in je potem prespal skoraj vso noč, od utrujenosti (jedel je ob 22:30 in ob 5:45) Imam pa že raje, da se ponoči prebudi za hranjenje, kot pa da nič ne more, ker je izčrpan od takih stvari.

Aljoša je drugače rad v ležalniku, sem pa tudi že zvlekla ven telovadnico, ki sem jo dobila še za Lano, ampak je bolj navdšen nad mostom od moje nečakinje, tako da si bom raje tistega izposodila, pa jih bom malo menjavala. Za podlago imam pa tudi tistega povodnega konja, ki je bil kroj zanj v Burdi (nisem sama šivala, ni straha). Pod tem pa je še penasti puzzle - verjetno tista stvar, ki ji Nika od miševi reče 'morje'. Lano sem dolgo časa imela na kavču - ona je bila vedno zadovoljna, kamor si jo postavil in mi ni bilo treba nikoli skrbeti, da bo dol padla, Aljoše si pa ne upam, ker toliko miga, da ga bo kmalu cel kup na tleh. Telovadim ga pa itak lahko samo dopoldne, ko Lane ni doma, ker je ona sedaj kot tank, in vse pohodi, kar je na tleh user posted image . Te dni sem ugotovila, da je Aljoši začelo ful ustrezat pasenje kravic, da ima manj krčev in mogoče celo manj poliva, če ga parkrat na dan obračam. Je pa tudi crkljivček, samo se mu ne pustim prevečkrat. Pred kratkim je tudi 'odkril' TV in zdaj ga moram ves čas proč obračat, ko je prižgana, če ne bi kar ves čas buljil v ekran.

Miševi, nikoli ne reci nikoli, jaz sem grozno srečna z mojima dvema čukcema, ampak nekako planiram, da bi čez kakih pet let si morda omislili še enega. Jaz imam samo starejšo sestro in sem si vse življenje želela, da bi za mano bil še eden, fantek, po možnosti. Zato se mi zdi, da bi bilo fino, če bi moja dva otroka imela še enega brata ali sestrico.

Aja, sem pozabila povedat - nazadnje s tisto mojo M ni bilo nič. Lasje mi izpadajo v potokih, jutri si jih bom zapovrh še sama začela puliti, ker ima Lana v nedeljo rojstni dan in moram zrihtat torto in pripravit stanovanje vsaj toliko, da bo sprejelo 10 odraslih in štiri otroke. To je drugače popolna utopija. Po mojem jih bom naročila v razmakih - eni preko dneva, eni pozno popoldne. user posted image . A ste drugače že kej nakupovale novo garderobo? Jaz imam same stare stvari, ker sem bila zdaj skoraj tri leta zapored noseča user posted image ali po porodu in bom morala malo po trgovinah, ampak imam malo težav - prvič zato, ker je trgovin, v katerih lahko kupim mojo številko zelo malo, drugič zato, ker z Lano trenutno ne morem v šoping, ker je preveč nepotrpežljiva in tretjič zato, ker moram itak Aljošo vzet povsod s sabo, pol pa nisem nič sproščena, ker samo razmišljam, kje ga bom lahko podojila in previla.

Zdej pa grem. Pogledam film do konca in si grem umit lase. Adijo!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.11.2005 22:14:16   
hugolina
Najprej leeeeep pozdrav iz moje strani, če se me sploh še spomnite user posted image user posted image

Ste se TOOOOOLKO razpisale, da je kar hudo. Saj nekaj časa sem vas še brala sproti, sedaj mi pa kar vse skupaj uhaja iz rok.
Čeprav moram reč, da je naš Jan vedno bolj "priden" in vedno več spi (trkam) tudi čez dan.

Torej..... sploh ne vem, kje naj začnem saj imam toliko za povedati, pa sproti vse pozabim, hm.....

No, kar se kg tiče sem že v minusu, ampak da o koži, ki visi s trebuha in o strijah ne izgubljam besed. Katastrofa!!!!! Da ne omenjam jošk user posted image user posted image , kot dve prazni vrečki... M tudi jaz še nisem dobila, kar se mi zdi mal čudno, pregled imam pa itak šele konec meseca.

Naš Jan.... ja kaj naj rečem.... fant raste, se redi, se smeje (tudi že naglas mu rata), maha z rokami, jih daje v usta, "aguuuu" je naša prva beseda, prevali se iz leve na desno kot bi mignil user posted image  , ni več histeričnega joka, .... Je pa res, da zahteva 100% pozornost. In to je tisto, kar mi jemlje največ časa. V vozku spi (še vedno), neglede na to , koliko časa sva zunaj user posted image   Zvečer gre spat med 22-23h in mi spi do 5h. Ni šans, da bi ga spravila prej v posteljo. Sem poskusila, pa je bila pol cela noč KATASTROFA!!!! A bo sploh hotel kdaj prej spat user posted image user posted image   Imam namen počasi skrajševat, tko po 10min, pol bomo pa videli.
S hrano je pa tako.... pojedel je tudi že 190ml (izjema), ampak zadnje dni pa ful malo (no vsaj meni se zdi tako) od 100-130ml, glede na to, da papca toliko že skori 1 mesec. Ponavadi je tudi pred spanjem spravil vase 150ml, zdaj komaj 130ml (ne vem, kaj je to user posted image ). Imava pa drugi pregled oz. posvetovalnico konec meseca.

Miševi, točno tak mostiček je imela moja sestra in je bila z njim ful zadovoljna. Ga je dala naprej user posted image user posted image user posted image , meni pa ne preostane drugega, kot da ga kupim. Čeprav sem hotla najprej neki podobnega, samo na glasben način, pa so mi nekatere odsvetovale.

Hodimo tudi mi vedno več naokoli, čeprav na začetku ful nisem upala. Našemu korenjaku nič kaj preveč ne paše biti v lupinici. No, samo se tudi temu privaja... saj pravim: res je iz dneva v dan bolje....

No, sedaj pa se že oglaša. Se še javim, upam da večkrat, ker ponavadi ko se spravim kaj napisat, me na polovici zmoti (Jan seveda), potem pa vse skupi zaprem, ker se mi ne da pisat še 1x.

lp vsem

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.11.2005 22:55:00   
Jessy
En prelep večerni pozdrav vsem avgustovkam in vašim user posted image user posted image user posted image !

Sem videla, da ste bile izredno pridne te dni, ko smo se mi lepo namakali! user posted image user posted image user posted image  Sem se lotila brat, pa sem obupala, ker se mi ne da. Sem utrujena, zato se vam le oglasim, preberem pa jutri. Opazila sem tudi, da nas je ratalo malce več!!! user posted image user posted image user posted image
V glavnem...imeli smo se res super! Vreme je bilo enkratno in smo vsak dan imeli sončka, razen včeraj, ko pa je bilo vseeno zelo prijetno toplo. Vsak dan smo prehodili kar nekaj km z vozičkom. Neja je uživala, kot še nikoli, saj je bilo vse umirjeno. V vodi je tudi uživala. Najprej sem jaz malce "zagnojila" s svojo pametjo, ker sem prebrala, da je idealna T za plavanje dojenčkov 32 C, pa sem rinila z njo v tisti bazen, ki je imel točno 32 C. Neji je kar sapo jemalo in je na trenutke hotela kar malce pojokcati. Ati pa je vedno govoril, naj gremo v toplo vodo, ki je imela 36 C, jaz pa da ne, ker je pisalo na tablici, da je dovoljeno za otroke le pod zdravniškim nadzorom. Pol pa začneš malce opazovati druge ljudi in ugotoviš, da je največ otrok ravno v tistem bazenu, vse, od dojenčkov naprej....pa sem popustila in smo šli v toplo vodo. Tam pa je naravnost lebdela v vodi. Ful je uživala in se smejala! Pol smo jo pa še v Fredov obroč dali, kjer je bilo pa sploh najboljše. Smo imeli kar malo jokca, ko smo jo dali iz obroča in potem iz vode! Kar nisem mogla verjet, da je pri tako mičkenih že to možno. Smo bili pa le kakih 10 min v vodi, enkrat na dan, razen danes smo bili 2x. Jaz mislim, da ji s tem nismo naredili prav nobene škode!
Jo je pa voda tako zdelala, da je spala kot ubita vse dni. Moji starši in sestra niso mogli verjet, da ta otrok toliko spi, sploh ponoči. Sem se pa tudi sama čudila, ker je tam zaspala ob 21h vsak večer, za to pa je porabila največ 5 min, doma pa smo se matrali tudi po 30 min, da je zaspala. Upam, da je to nek preobrat pri njej in bo od zdaj naprej tako tudi doma. No, danes zvečer je že bilo tako!
Aja...pa v teh petih dneh je začela ful žlobodrati. Saj je že prej veliko, sam zdaj je pa skoraj 50% glasnejša.

Evo..toliko za danes...ko si odpočijem pa preberem vaše dogodivščine, potem pa še kakšno rečemo!
pa pa

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.11.2005 6:37:40   
tina104
Sem včeraj morala prekinit moje pisanje, ker user posted image  ni mogel pomiriti user posted image . Pozdravljeni bubabaya in hugolina po dolgem času!
O, Jessy, ko bi moj tudi tako užival v vodi. Ponavadi joče, ko ga kopamo.user posted image
Kako se znebiti celulita, ne vem, vem pa, da kreme ne pomagajo. Malo mi ga je šlo vstran, ko sem enkrat shujšala (ob manj hrane in veliko telovadbe - kake dve leti pred nosečnostjo).
No, hotela sem povedati še nekaj o sebi. M še nisem dobila in imam občutek, da je še ne bom tako hitro. Lasje mi do sedaj niso nekaj izpadali, pa upam, da mi tudi ne bodo preveč, ker že tako imam zelo malo las na glavi. Strije se mi mogoče po trebuhu niso pojavile tudi zato ker se mi trebuh do konca ni nič kaj spustil, vsaj jaz nisem opazila. mazala pa sem jih samo z otroškim oljem. Imam pa čez cel trebuh po dolžini tisto črto, še vedno je precej vidna in to ne samo od popka dol, ampak skoraj do dojk. Dojke imam tudi zdaj čisto drugačne, nič več ne stojijo tako gor kot prejuser posted image .
Pri nas je z drugim ali naslednjimi otroki tako: sama sem preden sem rodila, rekla, da bi rada imela 3 otroke, moj se je včasih (verjetno) hecal, da bi jih imel 5. No, ko sem prišla iz porodnišnice, je bilo nekaj dni ful napornih in je moj izjavil, da nobenega več. Sedaj je bolj na tem, da še lahko kakšnega, ni pa nujno, ker ima tega svojega sineka ful rad in mu je en dovolj. No, jaz bi še enega imela, za več še ne vem, je pa res, da samo v primeru, da bo moj tudi za to. Namreč sama ne bi bila ves čas sposobna skrbeti za otroka (no, če bi res mogla, bi že šlo, ampak bi bilo zelooo naporno).
Glede nove garderobe - jaz imam v omari tudi samo neke raztegnjene cunje in bi bilo potrebno malo obnovit garderobo. Pa zdaj sem tako celo leto doma in še ni take sile. Res je problem it nakupovat. Ne vem, kako naj grem sama v trgovino in malega vzamem zraven... kako naj potem sprobam kaka oblačila in to. Če pa vzamem zraven user posted image , pa spet nastane problem. saj veste - kot večina moških... samo da čimprej nekaj izbereš, pa po možnosti v prvi trghovini, aja pa še vprašat ne smeš, če se mu zdi v redu.

tia, jaz sem tudi opazla, da mojemu malemu ful paše, da je bolj hladno notri. Zadnjič je bil tako jokav in smo ga slekli, pa je bil tako nasmejan.

Hugolina, mislim, da si ti spraševala glede spanja prej. Pri nas je tako, da je imel obdobje, ko pred deseto skoraj ni zaspal, sedaj pa mi skoraj vsak večer zaspi okoli osmih. Tako da mogoče bo kmalu drugače.

Pa ena je še nekaj spraševala glede mosta in preproge. Mi smo mislili kupit tak most, no nismo še, če pa ga bomo, pa sigurno ne bo spodaj preproge, ker smo tudi pri nas veliki nasprotniki preprog. Imamo pa v otroški sobi talno gretje, pa poleg tega bi jaz vseeno dala eno navadno odejo spodaj, toliko, da je malo bolj mehko. Nekak se mi zdi, da odejo lažje opereš.

Pišem pa danes v tako zgodnji uri, ker je naš user posted image  danes ponoči tako fajn spal. Spal je od 20. do pol dvanajste, pa potem do pol pete (jaz pa tudi) in sem bila potem že tako budna in naspana, da nisem šla nazaj spat. Upam, da mu bo tako spanje prišlo v navado. aja, zdaj pa od pol šestih spet spi.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 444
7.11.2005 8:58:25   
miševi

Najprej moram pozdravit hugolino... Zdravo, sem te kar malo pogrešala!

Jessy, dobrodošla nazaj. Super, da ste se tako fino imeli in da je Neji tako pasala voda in okoljeuser posted image .

Glede spanja, hugolina - naš je tudi tako pozno hodil spat, sedaj se je pa sam od sebe odločil, da prestavi uro na cca 8:30user posted image . Tudi mi imamo konec meseca posvetovalnico - katero pediatrinjo pa imaš? Pregled pri gin. sem pa že imela.
Ja, cunjice. Violinski ključ (mimogrede - ni za kaj, kar se tiče merice), mislim da te jaz glede kg močno prekašamuser posted image . Sicer sem že na predporodni teži, sam postava je pa drugačna in mi skoraj nobene hlače v trebuhu niso bile prav. Pa sem si z možekom omislila nakupovalni dan v Avstriji in kupila 1 kavbojke, jopico, bundo, 2 sp. dela trenirke, majčko... Večjih številk kar jih hočeš, pa še poceni, lepo in ne samo v črni in rjavi. Možnost nakupa brez otrok je pa v uporabi adapiranega mleka, ker se ne dojimo. Vsaj nekaj dobrega. Tako bom z decembrom tudi že začela hodit 1x tedensko ob sobotah zvečer na odbojko. Že komaj čakamuser posted image .

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 445
7.11.2005 11:20:21   
Jessy
No, pa ste me pošteno utrudile, ker sem mogla toliko prebrati! Vmes se je že Neja zbudila, pol pa že veste, kolk časa sem brala.

Ugotovila sem, da smo vse na istem. Tudi mi imamo preprogo  z mostom od Neckermanna. Pod to sem dala nekaj tistih puzzlov iz pene, tako da sploh ni mrzlo, če je na tleh. Je pa tam zelo rada. Tudi jaz ji navezujem gor razne igračke. Navežem eno igračko in jo pustim nekaj dni (by the way...tudi mi imamo sivčka) nato pa jo zamenjam. Navežem tudi ropotuljico in z velikim veseljem udarja po nji.
Predmete že prijemlje nekaj časa. Je zelo previdna pri tem in se vidi, da še nima občutka za globino.
V petek imava posvetovalnico in tudi prvo cepljenje. Skoraj si mislim, da ne bova cepljeni, ker mi nekaj kiha in pokašljuje že več kot 1 teden in ne vem ali se samo pretvarja ali pa je res kaj prehlajena. user posted image

Zdaj mi pa tako nežno cmevka, da moram nujno k nji - ji je dolgčas!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 446
7.11.2005 12:46:58   
Tiamo
Welcom back Jessy user posted image user posted image user posted image  sem vedela, da te bomo utrudile z branjem, pa ti misliš da se zmerom razpišeš... Midve z nanko sva imele pa en čudovit izlet po Leclerku, sva bile na kavici in obdelale otroški oddelek v Leclerku. To morave ponoviti user posted image  . Zoja je tok pridna punčka in tok luškana, za pojest user posted image user posted image . Nanka je super punca oz. mamica in še enkrat hvala ti za hrano... Ne boš verjela nanka, kaj se mi je zgodilo, izgubila sem prašek, mi je med potjo iz Leclerka padel iz vozička in sploh nisem pogruntala, potem je pa en fajst dečko pritekel za mano in mi ga prinesel. Še so dobri ljudje, drugače bi šlo 2000 SIT v nič. Lp Tia74

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 447
7.11.2005 13:26:21   
nanka
Pozdravček vsem skupaj,
Jessy, super ste preživeli prvi dopust, to pomeni, da boste kmalu lahko ponovili.
Ja, s Tio sva se danes srečali in je bilo fantastično. Demi je krasna in lušna punčkauser posted image in pridno raste. Obe sta bili zelo pridni. Tudi Tia je krasna mamica in fejst punca.
Tia še dobro, da si našla prašek.Bil je prav prijeten klepet in sprehod. Prav tako sva sprobali previjalnico in je OK.
Hugolina, lepo, da si se javila.

O kilah pa raši nebi, ker jih imam še od prej na zalogi. Po porodu sem prišla takoj nazaj na tiste pred nosečnostjo, ampak kot pravim imam lepo zalogo in ni videti, da bi me hotele zapustiti.
Zoja kliče...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 448
7.11.2005 14:24:22   
zoya24
Lep pozdrav vsem,

mi smo bili danes zelo zgodnji, že okoli pol šestih se je mali zbudil in se smejčakl, tko, da ga sploh nisem imela srca dat nazaj spat. Sva pa potem zaspala nazaj ob pol osmih in sva spala do enajstih user posted image . Zdaj seveda spet spiva že kakšno urico. Upam samo, da se to ne bo ponavljalo, saj pol šest glih ni neka humana ura. Ga skoz učim, da se pri nas jutro začne najprej ob osmih. user posted image user posted image user posted image .

Jessy ti kar zavedam ta vaš dopust, midva sva imela z mojim tudi prej ful navado v toplice hodit (so naju vsi zafrkavali, da sva kot dva upokojenca), zdaj pa nameravamo it drugo leto, tam februarja ali marca - da bo mali lahko že malo dalj v vodi. Komaj čakam.

Glde oblačil, jaz sem si takoj že prvi mesec kupla nekaj nove garderobe, ne veliko, glih tolk, da se normalno počutim, ko kam grem. Sem si pa vse morala kupit eno številko večje - hlače zaradi trebuha, bluze pa zaradi teh ogromnih jošk user posted image .

Aja Jessy, za tebe vem, da uporabljate Babylove pa me zanima, če si jih zadnji teden kaj kupovala in če so že OK, saj veš glede na to, da je bila prejšnja pošiljka zanič.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 449
7.11.2005 14:26:28   
Jessy
Tia in Nanka, super, da sta se našli in šli skupaj po trgovini in klepetali!!! user posted image user posted image user posted image

Sem prej pozabila povedat o pasenju kravic, da jaz Nejo dam pasiti kravice kakšne pol ure po hranjenju, ali pa ko se zbudi, če ni lačna. Takoj po hranjenju mi pa polije, tako da sem to le 1x prakticirala.

Zdaj pa šibam ven - V DEŽ!!! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......