|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
8.11.2005 18:32:11   
Jessy
Tia, Fredov obroč sem čakala cca 1 teden.

A imaš na računalniku druge pesmice, kot so zgornji linki??? Če imaš druge, se priporočam!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.11.2005 18:41:23   
zoya24
Lep pozdravček vsem,

midva sva se tudi danes po sončku sprehajala, je ful pasalo tako Žigi kot meni, ker zdaj že dva dni nisva bila zunaj. Tia mene tudi zanima, kaj se dogaja na pregledu pri treh mesecih, kaj morajo otroci znat in kaj gledajo, pa tudi kam pičijo.
Demi je pa punca in pol, ni kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste imeli čim mirnejšo noč in da ne bo reakcije. Po pravici povem se jaz kar malo bojim tega cepljenja, saj sploh ne vem kako bom odreagirala, če bo imel reakcijo, najbolj se bojim vročine. Naš še prehlajen ni bil nikoli.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.11.2005 19:09:35   
Tiamo
imam Demi v naročju in se s TV pogovarja, tok se smejiva user posted image  Pregled zgleda čit tako kot prejšni, zmerijo jih, stehtajo, preverijo srčka, pljučka, kravice psejo, preverijo sluh in oči. Piči jo jih v bedro, reakcija pa naj bi se pokazala že čez 2 uri. Demi do zdaj še nič ni, upam da ne bo ponoči panika. Imave pripravljen sirup, ki ti ga napišejo na recept za vsak slučaj. Sep pa za vsak slučaj na 2 uri močila vatko, pod katerem ima pikico. Pomagajo tudi mrzli obkladki, če pride do vnetja. Drugič bo dobila pikico pa v drugo stegno. Dobiš rumen kartonček, kjer so vpisana vsa cepljena. Drugače pa nič posebnega.  Jessy jaz ji fiziološko našpricam tako, da Demi moj dragi drži v sedečem položaju, jaz ji pa nt našpricam z inekcijo. Jaz ji nebi mazala nič pod noskom, pa namaži dudko od zunaj user posted image  Aja pesmica imam v mp3 verziji, nimam besedil

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.11.2005 19:11:06   
Tiamo
sorry za napake, mi Demi nagaja

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.11.2005 19:51:36   
Jessy
Tia, a pol mi ti lahko mp3 pošlješ po mailu al moram jaz to od kje dol vzet??? Nimam pojma kako to gre. Če se da poslati po mailu, mi lahk pošlješ, ker imamo ADSL, tako da ni panike, drgač pa povej, kako jaz to lahko dobim!

S čim si pa močila vatko?

Zgleda, da bo treba po šprico it v lekarno! Jaz sem jo praj malčk kar namazala pod noskom, ker se šteje, da so Justove kreme prijazne koži. Do zdaj ni nobene rdečice. Je bila pa ful hecna, ko ji je to začelo dišati pod nosom, da je kar sline požirala! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.11.2005 20:05:08   
Tiamo
imam jih na disku, je moj dragi vse pretvoril v mp3 in ti jih pošljem po mailu. Vatko sem močila z fiziološko, katero sem imela spravljeno v hladilniku, da je bila mrzla. Ko sva prišle domov, sem jo dala za 10 min v zmrzovalnik, ker nisem vedela, da bom potrebovala mrzlo. Ti pa lahko v četrtek že daš fiziološko ali pa prekuhano vodo v hladilnik.  Jaz dobim fiziološko v takih majhnih "pakungah" - flaškah po pet skupaj in je ful fino ker je skoz sveža in eno flaško imam za cca 3-4 dni. Pa šprico imam ta majhno, tako da gle lih za glih v odptino flaške, potegnem ven za celo šprico in ji na hitro popd pritiskom našpricam. Do zdaj je to še ne moti in ne jokca.  ti grem poslati pesmice, ti jih pbom pošiljal po delih, po pet skupaj

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.11.2005 20:25:31   
Jessy
Super! Hvala! Mi že leti nekaj notri!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.11.2005 20:27:05   
Tiamo
JOJ a gledate preverjeno o cepljenih??? Sem raje preklopila na drug program.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 483
8.11.2005 21:29:09   
Jessy
Ja, sem vidla nekej, ja....sam nisem sledila, ker sem ravno Nejo pripravljala na spanje....si pa kar mislim o čem je tekla debata!
Jaz se s tem sploh ne obremenjujem in sem prepričana, da je cepljenje smiselno.

Tia, hvala lepa za pesmice in se priporočam še za ostale. Bo imel mož malo dela, da mi zapeče CD, ker jaz ga še ne znam!

A mogoče katera ve, zakaj se moja sestra ne more včlaniti na RR (čisto na novo, ker še ni bila tu)??? Mi je pisala mail, da se ne more! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.11.2005 22:36:03   
miševi

Čer...

Jaz se tudi ne obremenjujem s cepljenji - kar mora bit, pač mora bit. Če nas ne bi bilo toliko precepljenih, bi še marsikatere bolezni fino naokoli strašile. Zmeraj pa obstaja riziko. Ma, me še sedaj zmrazi, ker sem se na začetku nosečnosti cepila proti gripi (še nisem vedela, da pričakujem user posted image ) in naj se to full ne bi delalo. Hvala bogu z Juretom ni nič - fejst trkam na les!!!

user posted image  za Demi. Pridna in ljubka punčka, ni kaj. Tudi jaz upam, da boste imeli mirno noč. Nekateri otroci to prenesejo brez posledic. Pri naši ta mali nismo vedeli ne za cepljenja ne za rast zobkov. Pridna...

Jaz pa fiziološko kupujem od Niveje. Je v škatlici 18 ampul po 5 ml, pa še take so, da ko odlomiš zamašek, ga obrneš in z "rilčkom" na tej drugi strani zatesniš odprtinico. Zelo priročno.

Drug teden gremo v LJ - tudi v Mullerja po plenice pa mal firbca past - pa me zanima -tiste, ki ga obiskujete: ali imajo tam lift oz. če ga nimajo ali se da z vozičkom po tekočih stopnicah? V katerem nadstropju pa imajo otroške stvari?

Tia ali pa Jessy - ali bi se lahko tudi jaz priporočila za muziko. Marsikatera pesmica je luštna, pa ne znam melodije. Hvala!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.11.2005 23:06:43   
Jessy
Miševi, sploh ni problem! Jaz sicer še nisem dobila vsega od Tie, ker mi bo še jutri nekaj poslala.

Tia, če ne boš ti poslala sporoči, pa ji bom jaz! OK?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 486
8.11.2005 23:14:53   
miševi

Hvala, Jessy - če boš ti, povej, pa ti pošljem mejl...

Mimogrede - sem vidla na drugi debati, da si že videla 15 delov Skrivnostnega otoka - kje pa?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 487
8.11.2005 23:29:12   
violinski
Haha, jaz imam tudi sezono Skrivnostnega otoka doma, pa je nočem pogledat in vneto čakam ponedeljke user posted image . Za Desperate Housevifes pa nisem mogla počakat in sem prebrala kar nekaj transkriptov. Včeraj namreč nisem gledala, ker sem imela obiske, in sem si potem prebrala včerajšnjo epizodo, pa še enih šest naprej. user posted image

Miševi, v Mueller greš lahko z vozičkom in se pelješ po tekočih stopnicah - ampak samo če imaš kakega PP Plikota ali kakšno podobno zadevo. Sicer ga bo moral en prijeti od spredaj, eden od zadaj in skorajda nesti preko tekočih stopnic. user posted image . Jaz grem v Muellerja včasih raje kar z lupinico, čeprav oni tudi nakupovalnih vozičkov nimajo in dejansko otroka nimaš kam odložit. Lahko si pa posebej v ta namen kupiš kengurujčka user posted image (šala, seveda).

Ale, grem spat, dovolj vas imam za danes. Komaj čakam, da jutri spet vstanete user posted image .

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.11.2005 23:34:26   
Jessy
Miševi, moj mož je tako priden in jih sname iz neta....

Lahko mi pošlješ mail, pa ti pošljem te pesmice, ki jih imam trenutno...

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.11.2005 23:35:49   
Jessy
Violinski ključ...jaz tudi nosim del Kopra v srcu...sem dol študirala user posted image user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.11.2005 6:56:11   
Tiamo
Jutro, sem zgodnja user posted image  smo imeli posledice cepljena....Demi je prespala celo noč od 20 pa do 6, zdaj se igra in čeblja v posteljici user posted image user posted image user posted image  Dobri učinki zdravila user posted image  Jessy katera bo poslala miševi pesmice? Jaz ali ti? Miševi napiši e-naslov. Pesmic je 50, tako da jih pošiljam po delih.  Punce mene pa pri [sm=sloncek.gif" border=0> še zmeraj full boli spodaj, k da bi bilo ta prvič. Danes se sploh nisem mogla sprostiti, ful me je bolelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif] Miševi: V Mullerju imajo tudi dvigalo, čisto zadaj. Vprašaj prodajalko pa ti bo povedala. V katerega Mullerja pa greš v BTC ali v center? V BTC-ju imajo oddelek za otroke v kleti, za center pa ne vem točno, se mi zdi da isto v kleti. S toplicami ne bo nič, naš očka ni navdušen nad to zamislijo. Pa še ful je živčen zadnje čase, k so ga prestavili na drug delovni mest, boljše je samo to, da bo prej doma. user posted image user posted image  Tako, da se zdaj samo uči. Je pa ful jezen na šefa, ker mu ne podpiše papirjev za očetovski dopust user posted image user posted image  Grem si skuhat kavico...    

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 491
9.11.2005 7:48:05   
hugolina
Pozdravljene!! Ja, spet ste ful pridne in si morm kr čas vzet, da vas preberem user posted image user posted image user posted image

Pri nas imamo kar težave z zamašenim noskom, ki pa jih rešujemo s fiziološko in pumpico. Je bolj ali manj uspešno, samo me malo skrbi.... kadar polije (to je redkokdaj), mu gre mleko tudi skozi nos user posted image  Pa ne vem, ali je to od vsega tega pumpanja al kaj. Nima pa smrklčkov ampak mu nagaja sluz ki je ni mogoče videti, samo ko diha, se ful sliši.

Demi čestitke za vašo manekenko user posted image user posted image  Nas vse to čaka konec meseca in me tudi kar malo skrbi, kako bo.

Miševi, midva sva pri dr. Pogačnikovi in se mi zdi kar uredu.

Sem videla, da imate nekatere slikce, pa so zakljenjene user posted image user posted image  Jaz bi tudi rada videla... A to moram privat poslat "prošnjo" al kako? Ma sej jih moram jaz tudi gor dat,samo da bom mal več časa imela.
Čeprav je kar dosti bolje imam občutek, da mi nekatere stvari še vedno uhajajo iz rok al sem pa tak človek, da se ne znam pravilno organizirat user posted image

Nanka, koliko pa je tvoja user posted image  stara in težka približno?? Zanima me zato, ker sem zasledila, da ful malo poje. Naš korenjak tudi je vedno manj, pa me zanima če je to normalno. Ali pa je bil prej tako prestradan in je moral nadoknadit, zdej je pa prišel  na normalne tire user posted image  Tudi čaja ne popije ne vem kaj, ker po parih požirkih pogrunta,da to ni to.... in je cela štala. No ja, kakšen dan ga pa mal več, tam do 70ml-preko celega dneva. Dajem mu pa Lumpijevega pa čist mičken sladkorja noter, drugače ni šans.

Pa drugače, tiste ki imate flaške.... na koliko časa jih futrate?? Mami mi je začela mal težit, da mu na 3 ure dajem prepogosto in da bi se počasi že moral navadit na 4. Jaz mu pač dam takrat ko je kriza in če je to po 3-h urah, dobi takrat za jest. Je pa tudi kakšen obrok na 4 ure in tako se ves sistem poruši (kar se ur tiče). Pol mi pa zvečer narobe hodi, ker ob 20h je še absolutno prezgodej za spat, ob 23h je pa spet pozno in mu  nikakor ne morem skrajšat zadnjega obroka....

Včeri ga je mal vpliv lune metal ker se je kar nekaj cmeral celo popoldne, tko da tudi kopanje ni pomagalo. Zvečer (beri 22.30) sem mu dala za jest in je pojedel samo 30ml in zaspal. Sem še neki časa čakala če se bo zbudil, pa sem obupala. Tako je spal do 3.30 in pojedel, sedaj pa še kar spi. Saj pravim, čista zmeda. A vaše user posted image  tud kaj lunca gunca?

No zdaj grem pa še kavo spit, preden se zbudi.
lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 492
9.11.2005 8:04:36   
miševi

Tia, grem v Mullerja v  BTC. Če bo spal, bomo šli pa kar z lupinico. Se bomo še mal nabildaluser posted image . Tia, Jessy, bom obema poslala mejl, potem bosta pa povedali, katera. Hvala obema.

Hugolina, jaz imam tudi to zdravnico. Sem tudi jaz zadovoljna z njo. Imamo pa cepljenje 23.11. ob 7.45. Zaradi polivanja čez noska se pa ne sekiraj, nisi s pumpanjem nobene dodatne luknjice naredila. Saj sem doživela, da je tudi odraslemu kdaj kakšna Radenska skozi nos ven ušlauser posted image , kaj potem ne bo otročku, ki ima to vse tako skupaj in povezano. Včeraj pa niti nisem opazila, da bi bila kakšna luna. Krajec sicer ponavadi Niko vrže, ker je bila na krajec rojena, sam je bila včeraj tudi znosna, tako da - kakor kdaj.

A tako si ve te nadaljevanke ogledujeteuser posted image . No, jaz pa vdano čakam na ponedeljke, upam, da bodo otroci takrat že v postelji in si potem privoščim porcijo gospodinj in izgubljencev iz otoka. Ponedeljki so samo moji, čeprav sem prejšnjega prešpricalacuser posted image . Ma, naši pa tudi prevajajo - naslov je Lost - oni pa Samotni otokuser posted image .

Lp zaenkra, grem dečvo napravt, potem pa počakamo, da se še Jure zbudi, pol pa malo ven, če se bo sonček obdržal - so take čudne meglice po Mežakli - upam, da se ne bodo skupej potegnile. Se še pišemo...

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 493
9.11.2005 8:26:12   
Tiamo
Hudolina pozdravljena sem ti poslala geslo za ogled nas v albumu. Jaz jo futram po flaški, in je skoraj vsak dan na 3 ure, edino če gremo ven na sprehod in ker spi v vozičku kdaj pa kdaj potegne na 4 ure. Ponoči je pa kakor kdaj, ponavadi na 6-7 ur, danes naprimer 10 ur user posted image user posted image user posted image . Presliši kaj ti drugi govorijo, delaj kakor ti sama veš. Če tvoj malček poje tako malo, lahko je tudi na 2 uri. Naša Demi poje od 100-140 ml, pa se mi zdi, da ji bom mogla začeti že več pripraviti, ker je kdaj lačna že pred 3 urami. Ponavadi imajo v teh mesecih, se pravi okoli 3, od 5 do 6 obrokov na dan. Jaz naši Demi najkasneje naredim za jest okoli 21:30, pa tudi če je jedla ob 20, takrat poje malo manj in takoj zaspi. Ne čakam točno na tri ure ali štiri. Naredi si red, se pravi da bo otrok točno vedel, kdaj je ura za spat. Naša Demi že okoli 20:30 rata tečna, jo položim na fotelj, slečem, se igrave cca 20 min, potem jo umijem, preoblečem in jo dam v pižamico, nahranim in že spi. Jaz pa ne gledam nobenih nadaljevank ali nanizank, no sem prej ful gledala, Na kraju zločina, zdaj pa takrat že spim. miševi ti bom jaz poslala pesmice!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 494
9.11.2005 8:27:31   
miševi

Aja, hugolina, še hranjenje:
Naš ima čez dan 6 obrokov, ki pa so različno razporejeni - glede na njegove želje in uro vstajanja. Naj bi bili nekako na 3-4 ure, vendar so dopoldne manj pogosti, popoldne pa hranimo tudi na 2,5 ure, če si naš čmrlj tako zaželi. Odvisno od tega, koliko prej poje. Vanj pa ne mislim zlivat, če noče. Pa tudi dret ga ne mislim puščat po pol ure, da bo zdržal do ure, ki naj bi jo jaz določila. Bo že prišel na svoj ritem, če ne prej, potem, ko bomo na gosti hrani. Tako je bilo tudi z Niko. S flaško smo jo filali tudi na 2 uri, ker je po malem papcala, ko pa smo prišli na goste obroke, je imela pa 5 obrokov na dan in vse ob isti uri. Vedno in sama je tako želela. Saj je fino, če otorček je ob točno določenih urah, sam ne vem kako to tistim staršem, ki imajo tak sistem, uspe?????

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 495
9.11.2005 9:00:05   
hugolina
Tia HVALA ZA GESLO!!! Ful ste cortkani user posted image user posted image  Tako kot je pri dedku, je naš Jan tudi najrajši -  vse vidi ja user posted image user posted image

Kar se pa hranjenja tiče... ja sej vem, najbolje da naredim po svoje. Mame, tete, .... imajo še prastare navade in prepričanja. No ja, saj včasih tudi to prav pride, nič ne rečem, ampak vedno pa ne.
Tia, saj ravno to sem hotla tudi jaz naredit, dati mu za jest tam okrog 21:30 (neglede na to, kdaj je prej jedel), pa me je bilo vedno strah, da se bo potem ponoči prej zbudil. Ker kar se noči tiče imamo (trkam) srečo, ker spi tam do 5-6 ure. No, včasih mogoče tudi malo prej.

Je pa res ja, tako kot praviš Miševi, čisto odvisno od tega, kdaj se zbudi!!!user posted image

Kar se tiče TV-ja sem čist out. Ne sledim zadevam že ravno od konca avgusta naprej user posted image   Bi marsikaj rada pogledala ja, .... pa vidim vse tko mal, po obrokih. Zdej sem ene parkrat gledala BAR in se mi je zadeva kar dopadla (boste rekle da sem mal mem user posted image user posted image  )

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.11.2005 9:00:53   
Kety
Dobro jutro!

Ma, ste se razpisale,...komi vas dohajam,...meni mal časa zmanjkuje in ne uspem naredit vsega in tako trpi tudi moj klepet z vami!

Jessy, me veseli, da je Neja ful uživala, upam, da bo tudi naš tako srečen v vodi, ker smo bolj morski tipi.user posted image

Jaz bi se tudi priporočila za PESMICE!!! Jessy, a mi jih pošlješ!?!?! Prosim. Ti bom dala mail na privat. Jaz sem bolj lesena za pesmice in ne znam nobene na pamet, če pa je gasba zraven, si jih pa hitro zapomnim.

Jaz sem ga danes spet stehtala pred in po hranjenju...je pojedel 110ml (g) in ne vem ali je to dovolj. Star je bil 2 meseca in pol. Ima pa še vedno cca. 6-7 obrokov na dan, s tem da je en ponoči okrog 3.

Šibam zajtrkovat!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.11.2005 9:08:47   
nanka
Jutro...
Demi je krasno prestala prvo noč po cepljenju, torej je upanje še za naše. MIdve imava v ponedeljek cepljenje.
Hugolina, 6. je bila stara 3 m težka je 4600g . Čisto točno bom vedela v ponedeljek ko imava pregled.Odločila sem se, da od danes uberem novo taktiko hranjenja. Do sedaj sem gledala na uro in ji dajala flašo (pa ni hotla jesti in sem jo prisilila, da je nekaj malega), zdaj pa bom počakala, da začne jokati za hrano. Moram povedati, da do zdaj še ni jokala, ker bi bila lačna, saj sem ji skoz rinla flašo( po nasvetu v posvetovalnici.)
Moj dragi tudi ima vse dele Lost in jih prav z užitkom gleda z otroki. Jaz jih  bom pa kdaj drugič, ko bom imela več volje. Rajši gledam Csi NY in podobno. 
Še meni prosim pemice in geslo za album.
Tia saj če bo dragi prej doma, pa tudi nekaj šteje. A tvoj sploh še ni koristil očetovskega dopusta?
Lp

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.11.2005 9:45:42   
Tiamo
Jessy si dobila pesmice? So ti všeč? Kakšne so mim, ampak par je pa kar uredu, upam da bom našla še besedila za te pesmice. Nanka, jaz bi tudi na tvojem mestu počakala, da začne jokcat k bo lačna...probaj pa boš videla. Hudolina, jaz sem tak način hranjenja furala en teden, da so se pokazali učinki, da se je Demi navadila. Sej se zbudi tudi na 5 ur, poje in takoj zaspi nazaj.  
Jessy ti pošlji Kety pesmice, jaz bom pa nanki.

Demi se hoče družiti šibam

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.11.2005 9:54:36   
Jessy
Dobro jutro še od mene!
Ma kdaj ve že vstajate, da se uspete tolk razpisat??? Saj vas komaj uspem prebrat! user posted image
Meni se pa kar malo toži po hranjenju na 4 ure...pri nas še nič ne kaže v to smer in čez dan jeva na 2,5 ali 3 ure, ponoči pa je mir prvih 6-7 ur, potem pa na 3 ure naprej. Je kar utrujajoče. Po moje je to fora dojenja. Če bi bila na flaši bi po moje že zdavnaj jedla na daljše razmake...user posted image
Vedno bolj razmišljam v to smer, da bom začela uvajat sokce že pri 4. mesecu, čeprav mi je med.sestra v posvetovalnici rekla, da se dojiva 6 mesecev in v tem času nobenih dodatkov. Zadnjič sem klicala patronažno za en nasvet, pa mi je rekla, da naj vzamem malo z rezervo te njihove predloge. Je rekla, da če ne bom uvajala hrane do 6. meseca, bom ful trpela, ker bo samo mleko postajalo premalo hranljivo in se bova posledično samo dojili kar naprej, kar bo pa mene "uničilo"...Bom vidla, no... Kako pa boste ostale delale, ki še dojite??? Boste čakale vseh 6 mesecev???

A sem že omenila, da sem mogla Neji zamenjati skoraj vso garderobo z večjimi št.? Do zdaj sva imeli cunje do 62, zdaj pa jih je nekaj 62 še prav, večina jih imava pa kar 68. Me prav zanima, kolk je velika. Že komej čakam petka!
Tia, upam ,da bo tudi naši delovalo cepivo tako utrujajoče!!! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......