|
RE: Avgustovke, kje ste 9.11.2005 7:48:05
|
|
|
|
hugolina
|
Pozdravljene!! Ja, spet ste ful pridne in si morm kr čas vzet, da vas preberem Pri nas imamo kar težave z zamašenim noskom, ki pa jih rešujemo s fiziološko in pumpico. Je bolj ali manj uspešno, samo me malo skrbi.... kadar polije (to je redkokdaj), mu gre mleko tudi skozi nos Pa ne vem, ali je to od vsega tega pumpanja al kaj. Nima pa smrklčkov ampak mu nagaja sluz ki je ni mogoče videti, samo ko diha, se ful sliši. Demi čestitke za vašo manekenko Nas vse to čaka konec meseca in me tudi kar malo skrbi, kako bo. Miševi, midva sva pri dr. Pogačnikovi in se mi zdi kar uredu. Sem videla, da imate nekatere slikce, pa so zakljenjene Jaz bi tudi rada videla... A to moram privat poslat "prošnjo" al kako? Ma sej jih moram jaz tudi gor dat,samo da bom mal več časa imela. Čeprav je kar dosti bolje imam občutek, da mi nekatere stvari še vedno uhajajo iz rok al sem pa tak človek, da se ne znam pravilno organizirat Nanka, koliko pa je tvoja stara in težka približno?? Zanima me zato, ker sem zasledila, da ful malo poje. Naš korenjak tudi je vedno manj, pa me zanima če je to normalno. Ali pa je bil prej tako prestradan in je moral nadoknadit, zdej je pa prišel na normalne tire Tudi čaja ne popije ne vem kaj, ker po parih požirkih pogrunta,da to ni to.... in je cela štala. No ja, kakšen dan ga pa mal več, tam do 70ml-preko celega dneva. Dajem mu pa Lumpijevega pa čist mičken sladkorja noter, drugače ni šans. Pa drugače, tiste ki imate flaške.... na koliko časa jih futrate?? Mami mi je začela mal težit, da mu na 3 ure dajem prepogosto in da bi se počasi že moral navadit na 4. Jaz mu pač dam takrat ko je kriza in če je to po 3-h urah, dobi takrat za jest. Je pa tudi kakšen obrok na 4 ure in tako se ves sistem poruši (kar se ur tiče). Pol mi pa zvečer narobe hodi, ker ob 20h je še absolutno prezgodej za spat, ob 23h je pa spet pozno in mu nikakor ne morem skrajšat zadnjega obroka.... Včeri ga je mal vpliv lune metal ker se je kar nekaj cmeral celo popoldne, tko da tudi kopanje ni pomagalo. Zvečer (beri 22.30) sem mu dala za jest in je pojedel samo 30ml in zaspal. Sem še neki časa čakala če se bo zbudil, pa sem obupala. Tako je spal do 3.30 in pojedel, sedaj pa še kar spi. Saj pravim, čista zmeda. A vaše tud kaj lunca gunca? No zdaj grem pa še kavo spit, preden se zbudi. lp
|
|
|