|
RE: Avgustovke, kje ste 21.5.2006 22:40:18
|
|
|
|
nelči
|
Lepo pozdravljene! Po res zelo dooolgem času se javljam in upam da me niste še čisto pozabile. Joj, meni ima dan kar premalo ur!!! Čez dan poleg Jana skoraj ne uspem več nič naredit in tako mi lepo vso delo ostaja za zvečer! Za RR si vzamem čas vsakih par dni in v tistem času vas uspem le prebrat. No, saj včasih bi še kaj pokomentirala, ampak se že toliko tem nabere, da ne sfolgam – ja, ja mislim,da ste kar vse taprave klepetulje!! Sedaj, ko vas berem glede piknika kako ste se imeli super mi je kar precej žal, da se ga nisva udeležila. Dosti sem razmišljala o tem, da bi šla, ampak si nisem upala na takšno dolgo pot sama z Janom, res ne!!! Moj itak čez teden zaradi službe nebi mogel zraven, tako da sama pa res nisem upala prit. No, da malo povem, kaj je pri nas novega. Prejšnji teden sva bila v posvetovalnici, težek je 9930g in velik 73,5 cm, kri je vredu, ima 4 zobke (enkice) in zgornja dva sta Janu delala precej problemov. Pri obeh ni hotel 3 dni jesti ni,č razen mleka, pa vročina je vedno prisotna, skratka problemi 2 . Ravno danes pa se je pričel nekaj slinit in mislim, da so novi zobki na pohodu. Upam, da ne bo več takih problemov z nadaljnjimi. Drugače pa ob opori že kar pridno stopica, ampak čisto slučajno, npr ko se drži za kuhinjski stol ter ga tišči in tako zraven hodi. Imeli smo pa tudi mi že nezgodo. Tudi Jan se je s triciklom vred prevrnil, ko je želel pedalo prijet. Ampak, ker to še ni bilo dovolj, se je ob padcu, čisto blizu očesa, udaril v klop in je imel očko precej otečeno. Hvala bogu ni bilo hujšega in je rana sedaj že skoraj zaceljena. Ja, res bomo morali sedaj imet te naše male kar non stop na očeh, pa še to verjetno ne bo dovolj!!!! Aja, pa ČESTITKE Petri za drugega otročička . Pa lepo nosečnost!!!!!! Ko se tako ful pogovarjate o slikah s piknika , a bi mi hotela katera zaupat geslo na ZS, da jih pogledam. Pa rada bi malo videla vaše avgustovčke na kupu in seveda bi rada tudi vas videla! Pa še eno vprašanje, kakšen pa vam je zdaj občutek, ko se pogovarjate tukaj na RR in glede na to, da ste se v živo spoznale. A je kaj drugače? Tako na hitro sem se malo javila, da me res ne pozabite. Upam, da bom v prihodnje imela več časa, da se bom lahko vključevala v vaše debate. Pa mirno noč vsem!
|
|
|