violinski -> RE: Avgustovke, kje ste (21.10.2005 22:28:48)
|
Evo, še ena pisalna klepetulja, ki pa v živo nikakor ne zna in ne zna začet govorit. No, ampak Tia lahko potrdi, da je to samo na začetku. Ko se mi pa jezik razveže, pa znam odpredavat marsikaj [sm=smiley36.gif] Tia, jasno, da imam še vedno tvojo številko, jaz nikoli ne zavržem stvari, ki mi veliko pomenijo [sm=smiley1.gif]. Jessy, dobro da si preverila, kako je s filmom, ker če ne bi imela samo en kup zanič slik in bi bila slabe volje. Jaz imam drug problem. Prej smo ogromno fotografirali na film in imava z možem kupe in kupe slik, odkar sva si kupila digitalca, pa imava spet kupe in kupe slik, ampak so vse na disku v računalniku. Imam program, s katerim pošlješ svoje slike na Digifot, ampak mi ga zaenkrat še ni uspelo zalaufat. Vmes ves čas težim možu, da mora slike posnet na DVD, če se slučajno disk sesuje - se lahko zgodi, da ostaneva brez ene slike od otrok [sm=zmeden.gif]. Srečanje v CityParku je zame OK, tudi pri nas je samo en avto, ma do CityParka pridem jaz tudi peš, če je treba (raje ne, ker moram čez Žale, pa je hitro tema zadnje čase [sm=smiley36.gif]). City ima tri al štiri WC, od tega vsaj eno previjalnico, da se pa v tej previjalnici tudi podojit otroka. V Hali A pa sta celo dve previjalnici. Ena je tudi v Emporiumu. Pravzaprav se mi zdi, da so povsod, razen v BabyCentru [sm=smiley36.gif]. Tia, ti ga kar pusti na striptiz, sej konec koncev ne gre tja cedit slin, ampak gre bolj zaradi družbe, pa da se bo lahko pohvalil, kako kul 'ženo' ima, da ga celo na striptiz pusti. [sm=smiley36.gif]. Jessy, jaz sem bila na dveh tečajih plavanja z Lano in te samo opomnim eno stvar - Neja naj se vedno sonožno odriva od tebe - začneš sicer tako, da jo v kratkih potegih vlečeš proti sebi, medtem ko plavaš ritensko) in pri vsakem odrivu ponavljaj isto besedo (na tečaju te učijo govorit 'žaba žaba'), ker si bo tako zapomnila sonožen odriv tudi takrat, ko ga ne bo več 'znala', to je takrat, ko bo začela hodit, in bojo noge enostavno iz same navade delale izmenično. Jaz nisem mgla verjet, koliko to res ostane otroku v spominu (sama sebi sem se najprej zdela strašno bedasta, ko sem ves čas, ko je bila Lana v Fredovem obroču ponavljala 'žaba žaba'), ampak ona še danes, ko vidi nekoga plavat reče 'žaba žaba' in tudi ko je sama v vodi, če je ful razposajena in šprica in se zabava - samo rečeš 'žaba žaba' in že se odriva. Čisto noro. Važno, da deluje. Jaz upam, da Aljoši ne bo onemogočen ta tečaj zaradi Kawasakija, zato komaj čakam, da bova šla se namakat v bazen. Miševi, novembra se bomo vseeno poskusile dobit, če pa ne bo uspelo, pa v začetku januarja, ko so vse obveznosti mimo. Kaj praviš? O, pa še ti moram povedat, da ti kar malo zavidam, ko si lahko vzameš par ur z možem sama. Jaz si trenutno ne upam pustit Lane pri nekom, ker je še presvež spomin na to, da mamice 10 dni ni bilo doma in da jo je pogrešala, istočasno pa dojim Aljošo včasih celo bolj pogosto kot na 3 ure (načeloma ne, ampak se lahko zgodi), tako da bomo počakali do goste hrane, preden jo bova kam mahnila sama [sm=bravo.gif]. Lep vikend, pa veliko [sm=sloncek.gif], saj so možje malo manj utrujeni [sm=smiley36.gif]!!!
|
|
|
|