|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
13.1.2006 11:37:01   
beti 1
Super Anuš in Tananejka, jaz uživam letni dopust pred porodniško, mi je ostalo še 19 dni lanskega, tko da mam dopoldne ponavadi čas, ker je ta mali v vrtcu. Mu je ravno postalo zelo všeč, pa ga ne bom ven jemala.
Drugače sem pa ravno nekje med vama, blizu Stare cerkve v Šiški.
Anuš seveda ma voziček bremze in to na obe zadnji kolesi, da fejst primejo če ga dol pritisneš. Se prej ustaviš z vozičkom, kot če maš samo rolerje.
Po prvi nosečnosti so meni ostale strije na prsih, ki so mi v tej nosečnosti  po ne vem kakšnem čudežu zbledele, bodo pa verjetno ob navalu mleka spet nazaj "zasijale". 
Tisto o limoncah pri meni čist velja, samo sem v pol leta po prenehanju dojenja že spet zanosila, tko da ne vem kolk časa bi rabile za se popravit. Ko sem zanosila so ble zlo hitro take kot v prejšnji nosečnosti = bistveno večje kot prej. Trebuh sem mela prvič kar majhen, se mi zdi da je zdaj že tak kot je bil prvič ob koncu, pa mam še 2 meseca pred sabo.
Jaz mam tud krčne žile v družini, pa zelo slabe žile na nogah, prvič sem bla noseča čez najbolj vroče poletje v zadnjem desetletju (2003) in imam od takrat zelo veliko razširjenih kapilar po nogah, prav krčnih žil pa na srečo ne, sedaj se stanje na srečo ne slabša, verjetno zato ker je fino mraz.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
13.1.2006 12:17:31   
katjandraž
Spet se mal oglašam. Jaz sem spet v fazi, ko bi samo spala, kot na začetku nosečnosti.user posted image  Mislim, da je to posledica nočnega spanja, ki je totalno neudobno, saj sem že ogromna, kavč je tudi 1000x slabša varianta kot je bila postelja, spim pa lahko samo na levem boku. Na hrbtu me vse tišči že od tretjega meseca dalje, na desnem boku zdržim maximalno eno uro, potem pa me zbudi bolečina v kolku, zakaj pa na trebuhu ne gre, pa nimam pojmauser posted image !

Ja, pa na 1-3h grem na wc, včasih pa še Andraži pribremza k nama sredi noči. Danes je prišel ravno 10 min po mojem obisku wc-ja. Ja, ga moram malo pohvalit, je že veliko štampiljk zbral, tako da moram iti drug teden v Mullerja po Lego grad. Danes je sicer ob 4h prišel k nama in nama razložil, da je spal celo noč v svoji posteljiuser posted image , pa ga je user posted image  ob 5h, ko sem se jaz naslednjič zbudila za na wc, odnesel nazaj v njegovo sobo, da se je zjutraj zbudil v svoji postelji in si prislužil štampljko. Malo mu je treba pomagat.

Jaz sem papirje za porodniško že v ponedeljek zrihtala (natančno po navodilih iz RR) in zdaj čakam odločbo. Sem pa pri februarčicah brala, da zgleda še niso zvišali premije za enkratno pomoč ob rojstvu, temveč velja še lanska cifra. Sem upala, da bom kakšnega jurčka več dobila, če bom oddala v januarja, pa zgleda da ne bom.

Mucica1, najprej vse naj, naj z veliko zamudouser posted image user posted image ! Ja, pa kolk te jaz razumem glede penzionističnega obnašanja. Sem popolnoma istega mnenja.

Anuš, moje joškice, ki so bolj joške, so šle po prenehanju v enako stanje kot so bile prej, zdej so spet milijonkrat večje. Pa že prej so se mi zdele prevelike. V prvi nosečnosti sem pridelala nekaj strij, ki pa jih trenutno ni opazit, enako kot je napisala beti1. Na trebuhu so se pa zdej še bolj razširile in jih ful čutim, vidim jih pa trenutno ne, ker so na spodnjem delu trebuha. Upam, da nisem pridelala še kakšne nove. Strije sem že prvič pokasirala tudi po stegnih in bokih, ki si jih nisem mazala. V tej nosečnosti si mažem tudi stegna in boke, bomo videli, če kaj pomaga. Vseh 21kg sem pa izgubila v 9ih mesecih po porodu, samo ko sem čisto nehala dojit, sem 2 gor dobila.

Ene par majhnih krčnih žil imam že od prve nosečnosti (tudi mami jih ima ful, kjub opeacijam), pa ogromno popokanih kapilar, vendar sem se z zdravnikom zmenila, da ne bom šla na nobeno terapijo, dokler še enkrat ne rodim, ker se lahko zdaj pojavijo nove. Mogoče bo pa vse ok, ker sem tokrat noseča čez zimo.

Beti1, ti je T-2 požrl enih živcev, ne? Jaz sem že skor vse preklicala, potem so se pa pojavili. Zdej vse dela, no, imajo kar nekaj "porodnih težav", bistvo pa je, da je internet velik hitrejši kot prej user posted image ! A tebi tudi telefon včasih kaj prekinja? Pa tv in internet tudi občasno zgubita signal, vendar redko. Pri telefonu mi gre pa res na živce, če mal slišim, mal ne, k so pol vsi pametni, kao: Kaj si pa na T-2 rinla? Valjda, če je pa cenej. Bom nehala pisat, da mi ne bo kdo očital, da delam reklamo oz. antireklamo.

Ups, sem se spet razpisala. To je pa tko, če ima človek preveč časa za lenuharit.user posted image

Lep vikend vsem, pa se kmalu spet beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 602
13.1.2006 12:44:01   
Anuš
U ste pridno zagrabileuser posted image za limonce. Jaz imam zaenkrat kožo še v enakem stanju kot pred nosečnostjo in močno upam, da bo tako tudi ostalo. Se pa tudi mažem 2x na dan. Ja prav ste prebrale. Zvečer po tuširanju se z mandljevim oljem zgnetem, zjutraj pa z Nivea mlekom ali pa losijonom vsaj po limoncah, trebuhu, sp. delu hrbta, ritki in bedrcih. Že kar lep čas. To pa zato, ker me je na začetku user posted image koža ful srbela in je blo dobro samo, če sem bla fajn podmazana. user posted image Joške mam pa za 2 cifri večje (D) in so mi ble prejšnje bolj praktičneuser posted image . So pa te bolj seksi user posted image . Sej zdej je fino, ko vsaj ne bolijo tako zelo kot na začetku. Tisto je blo pa noro!
Ta vikend bom sfiniširala diplomo! That´s a promise!user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 603
13.1.2006 13:12:51   
beti 1
Katjaandraž pr men je glede T2 vse mož urejal, pa so nam samo enkrat za dva dni prestavli dan montaže in potem pršli montirat. Včasih crkne TV, predvsem A kanal, telefon mi pa zaenkrat dela bp., ampak ga zelo malo rabim. Smo mel po mojem srečo, da se je nekdo v istem bloku že pred nami prijavil in težil in so potem še nas prklopil, ko so pršli njega prklapljat.
Se je pa tistim ki so nam stanovanje prodal zgodilo, da so jih priklopil, tj. prnesl mašinerijo v bajto, pol pa ni nič delalo, ker centrala na katero so prklopleni še ni opremljena z njihovo mašinerijo, za popi... Zakaj ne dela so jim povedal šele po par dneh teženja, kdaj naj bi delalo pa niso hotel povedat, tko da jih je tip kar skenslau.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 604
13.1.2006 14:02:28   
cebelicamaja
Zdravo punce!

Jaz imam pa voziček user posted image user posted image user posted image
Sem ga dobila od znanke, pa še kup plenic in oblekic. Prav vesela sem. Sem se bala, da bo kriza z nabavo vseh stvari (ker kupujeva tudi stanovanje in opremo), pa zgleda, da si bova veliko večino stvari sposodila, oziroma jih kar dobila.

Imam pa vprašanje. Voziček bi rada spucala. Najbolje, da ga razstavim in v pralni stroj vržem dele iz blaga, ne? Ogrodje pa s cunjo. Ali mi bodo to naredili tudi v čistilnici?

Beti1 in Katjandraž, midva tudi razmišljava o T2, ob vselitvi v novo stanovanje. A je stvar zalaufala že po celi Sloveniji, ali trenutno šele Ljubljano opremljajo.

Drugače pa moram povedat, da jaz za enkrat nimam problemov s krčnimi žilami. Strije so se mi naredila po prsih user posted image . Sem tudi jaz prešla na večje košarice že v začetku nosečnosti. Ponoči pa grem na WC samo enkrat. Zbujam sicer se, vendar mi nekako uspe nazaj zaspat. Včasih težje, samo krize pa še ni.

Uživajte in lep vikend želim,

maja

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 605
13.1.2006 16:05:22   
Marina_
Zdravo !
Vidim da ste se veselo razpisale in to je pravilnouser posted image
No midve sma iz pregleda in vse je v najlepšem redu.Uz imam 3.2. in videli bomo kako se je naša punčka obrnila.December mi je kar pustil veliko sledi(3 kg) tako da moramo malo pazitiuser posted image Drugače imam malo problemov z levim kolkom ampak se bo dalo potrpet.Dobila sem tudi železove tabletke.Drugi teden gremo še po previjalno mizico po plenice in ostale stvari ki nam manjkajo.Sem pa od sestre dobila že prvo porcijo cotik za punčko(naša Maša je že 3 mesece stara in je to že prerastla tako da smo mi dobili).Ja zdaj bo pa pestro in kot bi mignil bo marec tukaj.Začeli smo z rojstnimi dnevi -čeprav imata v naši žlahti vsak mesec najmanj dva rojstni dan!) potem ima nečakinja Maša krst(5.2) in dnevi kar bežijo.
Bodite mi lepo

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 606
13.1.2006 18:51:31   
mucica1
Čau babike!

Najprej hvala vsem za čestitke. So me takoj po RD začeli kolki matrat, EMŠO, kaj češ...ali pa le mogoče mali user posted image  ? user posted image
Včeraj sva bila na pregledu in z vragecom je vse ok. Na glavo se je že obrnil in je tako pripravljen na izstreluser posted image . Upam, da bo v tem položaju tudi ostal. Ocenjeno težo ima pa 1500g. user posted image  
Punce, a ste že kaj razmišljale o kozmetiki za user posted image ? Kaj od kozmetike je potrebno imet in katero? Pa koliko bombažnih pleničk? Sem že rahlo zbegana od vseh pripomočkov.

PiaM naša jajčka se pritrdi na voziček z istimi adapterji kot nove lupinice od Haucka za Traxx. Je bilo tudi meni pomembno, da gre gor iz povsem praktičnih razlogov. Pa še poleti bomo lahko dojenčka vozili kar v lupinici, če bo (upam) letos kaj bolj toplo lani.

Lep vikend vsem in naužijte se sončka,

user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 607
13.1.2006 19:48:25   
Peli
Ojla!
No jest mam ta teden že dva pregleda za sabo - naš user posted image  je zrasel vendar še vedno zaostaja za 4 tedne. Ne moji gin. ne dr. Pušenjaku ni jasno zakaj je toliko manjši
( - komentar dr. Pušenjaka- "najbrž je kakšne druge raseuser posted image ")
baje je zrel za 32 tednov, velik pa za 28user posted image , moja gin. pravi da bo do 6.m že vse nadoknadil.
V glavnem je vse v redu počutim se super in imam občutek da bo naš user posted image  prišel na svet kar ob roku in ne bo prehiteval, kot so me na začetku strašili gin. .
No pa če bi nas tudi malo prehitel nič hudega, mam že vse prpravljeno za malega, samo še ene dva stroja cunjic mam za oprat in speglat.
A mogoče katera od vas drug teden začne materinsko šolo v Kranju? A je mogoče treba imet kaj s sabo za pisat?
Bla pa sem danes v Kamniku in sem si vse papirje za porodniško zrihtala, tako da me v službi ne vidijo večuser posted image .
Glede trebuhov, k sm vidla da ste si jih merle sm si ga mogla še jest naj povem da je moj še zmeri pod 100cm - da pa ne govorim kolk me je čez bokeuser posted image .
Glede strij morm rečt da je za zdaj kr v redu - ni svežih, mam pa kar veliko starih saj sem se pred parimi leti v parih mesecih zredila za 25kg. No takrat sem jih imela 76user posted image , no zdej mi jih še mal fali pa jih bo spet tolk.
Mam še eno vprašanje za tiste k ste že mamice - a ste že sprobale Mullerjeve plenice - Beauty Baby (al neki takga) sm vidla da so ful cenejše, pa me zanima kako se obnesejo?

Čimboljše preživite vikend, čao!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 608
14.1.2006 12:14:15   
tananejka
Halllo!

Anuš: No, jaz te držim za besedo....ko opraviš se pa dobimo na čvekuuser posted image .

Jaz sem včeri odnesla papirje na CSD (pri nas - Lj. Bežigrad se odda vse, za prvih 150 dni in tudi za naprej). Baje podatke o rojstvu dojenčka in emšo dobijo preko računalnika). 1. mesec pred rokom mora moj user posted image odnesti še papirje v službo (datum za začetek očet. dopusta lahko pusti praznen in sporoči naknadno, ko je dete rojeno). Po rojstvu gremo še po davčno (z rojstnim listom) na Občino, zato da lahko oddamo vlogo za otroški dodatek.

Jutri gremo na plavanje v Žusternouser posted image , se že ful veselim. A ste uporabile tampone tiste, ki ste se šle kopat???

Lep vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 609
14.1.2006 13:47:42   
neja
Peli, jaz sem sprobala te Mullerjeve plenice samo tiste, ki se gor potegnejo (za že malo večje otroke) in sem bila z njimi zadovoljna. Ne vem pa, kako se bi obnesle tiste za dojenčke. Jaz bom začela kar z Fixies, ker so mi do zdaj edine bile res taboljše. Tananejka, po davčno številko boš pa morala it na davčno upravo, ne na občino (vsaj pri nas je takouser posted image ). A še mi lahko prosim poveste, kaj je s temi limonami in za kaj se gre? Nekaj berem in mi nič ni jasno,kje, kdaj in zakaj to uporabljateuser posted image . No, tudi jaz sem si merila trebuh in sem na 110 cmuser posted image ...sicer pa imam že kar težko babo v trebuhu, če je UZ pokazal 2kg pri 32 tednih. Tudi moja Neja je bila pri rojstvu v težji kategoriji (3800g) tako da upam, da ta babnica ne bo presegla njene teže.Naj še povem, da sem sama imela že 77 kg, sedaj pa jih imam 76, torej 1 kg manj, verjetno zato, ker sem bila kar fajn bolana te dni. Sedaj že gre hvalabogu na bolje. Lepo se imejte LP

Neposredna povezava do sporočila: 610
14.1.2006 15:21:56   
Anuš
Ja neja govora je bilo o sindromu posušenih limonc. To pomeni, da joškice po dojenju dobijo žalostno obliko in zgledajo kot posušene limonceuser posted image user posted image user posted image . A ti si se pa mislila z limonami mazatuser posted image . Bojo še prej oveneleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
14.1.2006 16:17:45   
neja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa saj zato mi nič ni bilo jasno....jaz sem res mislila, da daste limonin sok med kakšno kremo ali kaj, pa me je že žgalo po koži, če sem samo poslila na touser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja....imam dolgo lajtngouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.1.2006 10:45:34   
Marina_
user posted image To z limonami pa je superuser posted image
Ej punce kaj vam kaj utrdeva trebuh?Mini sigurno enih 2 krat na dan.Joj jaz se že tako veselim da bom kmalu držala mojo punčko v rokah!Imam pa občutek da neboma marčici ampak februarčici.
No javite kako je z vašim utrdevanjem

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
15.1.2006 11:11:04   
neja
Jaz zaenkrat kaj takšnega še ne čutim, mi pa je v prvi nosečnosti začel otrdevati trebuh nekje po 30-tem tednu in sem potem dobila magnezije tablete, pa je bilo malo bolje. Kar se mene tiče, bi bila zelo rada, če bi rodila v februarju (tam nekje proti koncu) ampak verjetno ne bom takšne sreče, saj že moja prva baba ni hotela kar tako ven. Če mi ne bi sprožili poroda, bi še verjetno kakšen teden po roku nosila, tako da sem rodila en dan po roku.  LP:)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 614
15.1.2006 18:19:05   
tananejka
Frizerka: zaenkrat mi trebuh še nič ne otrdeva (32. tednov). Jaz imam rok 11.3. in sem si izbrala datum 1.3.user posted image .....mam hude želje ane?

Mi smo bili danes v Žusterni na kopanju in smo se imeli super. Punci sta uživali v vodi, potem smo šli še v Portorož na sprehod in tortice....še mal pa bom kot user posted image . Kako ste kej s kilogramčki? Jaz sem nekje na +11.

A imena imate že zbrana? Naša punči bo Alina (doma imamo že Tanajo in Anejo).......če bo slučajno fantek pa...........nimamo še idejeuser posted image . V tem primeru se bomo verjetno v porodnišnici odločili.

Ta teden začenjam pa cunce prat user posted image .

Objemčkeuser posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
16.1.2006 12:11:23   
barba
Peli - jaz grem v materinsko šolo v sredo v Kranj. Se bomo vidliuser posted image  - majhna z velikim trebuhom, kratka čupa in očala, pa me boš spoznala. Kukr jst vem ja pametno met kej samo za zapisat. Jst itak ful hitr kej pozabim in kar sproti pišem v blok kaj morem nardit, kupit, pogledat, ...

Naše user posted image  ma že tud vso opremo, user posted image razenj cunjic. Je bil včerat ati ful, ful priden in je sestavil previjalno mizo. user posted image  Zdej moreva kupit samo še borduro za na steno in oprat vse cunje, ki jih bo mami dala. Menda se dobi v materinski šoli cel seznam stvari, ki jih rabiš za dojenčka?user posted image

Trebuh mi nč ne otrdeva, sam občasno skače.user posted image  

Še eno vprašanje: Kdaj se dojenček pri vas obrnil za "izstrel"?
Dons je 30t, čez 14 dni mam pa spet pregled pri G. Se mi zdi, da je user posted image  že obrnjen, ker me brca samo na desno stran tja pod rebra.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 616
16.1.2006 12:13:38   
beti 1
Meni trebuh tokrat (33. oz.31 teden) otrdeva manj kot prvič, se pa user posted image  večkrat spravi v take poze da mam trde bule po polovici trebuha, mi sploh ni jasno kaj počne.
Jaz mam PDP po dnevu zadnje menstruacije okoli 3.3., po UZ v 12.tednu pa 18.03, ampak mi je prvi bolj všeč, pa še user posted image  je po zadnjih dveh UZ (ga mam vsakič), velik za prvi in ne za drugi termin. Žiga je mel 53cm in 3480g pa je bil rojen v 38.tednu in po UZ vedno v spodnji polovici, mi nič kaj dost ne diši ven tiščat dete ki bo melo 4kg. Konc koncev me ni ravno dost skupaj.

Anuš kako je šlo z diplomo za konec tedna?
Čebelicamaja, kar se T2 tiče moraš njih poklicat, pa po mojem je pametno probat najt koga iz tvoje okolice, ki so mu zadevo že prklopili, al pa je v postopku, da ti pove kako to pri vas laufa. Tud kakšen klic na telekom ne škodi, ampak moraš po mojem koga poznat, da ti pove al je na vaši centrali zadeva že urejena al še ne.

Neposredna povezava do sporočila: 617
16.1.2006 12:34:32   
tananejka
HALO!

Kakšen lep sonček je v Ljubljaniuser posted image user posted image

No, jaz sem danes začela prat cunce........eno žehto mam že obešenouser posted image .

Povejte mi: a lahko dam povijalne in tetra plenice v sušilca? Mehke bodo sigurno bolj, ne bi pa rada dobila ven plenic (velikosti) za prah brisat user posted image . Rajš vprašam predno nardim kako neumnost user posted image .

A je katera že bila v Tosami? Kaj se splača kupit. Imam namen it po vložke pa vatirance in krpice za umivanje user posted image .

Jaz sem zdaj v 33. tednu in mi je ˝obljubljeno˝, da bom prej rodila. Meni se sicer ne zdi, da bi se user posted image  kam mudilo in tako naj ostane še par tednov. Si bom pa počasi pripravla cunce in torbo za v porodnišnico, da ne bom vsa panična, če bomo kej prehiteval.

Lep danuser posted image  in vašim user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.1.2006 14:42:51   
Peli
tananejka - midva mava ime že - naš user posted image  bo Aljaž
barba - se vidimo user posted image , jest ne vem kolk se mi bo dal kej pisat, je pa itak tle na internetu kar nekaj napisanega: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm
tko da nebo treba pisat

Neposredna povezava do sporočila: 619
16.1.2006 17:11:39   
soncicaT
Pozdravljene!user posted image

Kako ste kaj? A kaj uživate? Meni se zdi, da bolj ko sem okorna, bolj bi letala naokrog, in največkrat se zvrnem na posteljo pred tv..user posted image

Skratka še 2 meseca do roka...kako hitro bo minilo, ne morem verjet, malo že gledava cunjice, veliko sem si sposodila...edino tetra in povijalne pleničke sva v soboto nabavila, tako da sem včeraj veselo likala..user posted image

Moram rečt, da ko pa vidiš tiste cunjice št 56, se pa res zamisliš, kako detece mičkeno je to...user posted image

Naslednji pregled imam 2.2. in sicer imam obljubljen UZ, da vidimo kakšnega najemnika imam v trebuščku...user posted image , in ta najemnik se bo kmalu preselil...hihi.

Jutri imam zopet materinsko šolo, menda bomo vadili dihanje, no to ne smem zamudit, februar bo v znamenju dihanja...user posted image

Danes sem se menila s kolegico, ki mi je predlagala kopanje z dojenčkom v 4. mesecu na Fontani, a katera kaj ve o tem, ni slaba ideja, kaj pravite?

Nič, dajte kaj več pisat, ne samo pred tv-jem sedet in se basat s čokolado, no..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image ...

Uživajte, jaz pa grem na preobvezo roke...sem se pred kratkim fajn opekla, pa že 1 teden hodim na sprevijanje, sem imela kr grdo rano, zdaj gre na bolje...

Pa-pauser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 620
16.1.2006 22:36:48   
soncicaT
Aja pa še to: vse papirje za CSD sem uredila, hvala vsem za pomoč!

Imam samo še eno vprašanje: Katero posteljico naj kupiva za novorojenčka, pa da bi bilo nekako od 0 do 4 leta?

Kaj svetujete? Kaka znamka, ne predrago, v kateri trgovini? Seveda s posteljnino in jogijem?

Hvala, lp, zlate steuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.1.2006 9:57:12   
beti 1
Tananejka, kar se tiče tetra in povijalnih plenic v sušilcu ni nobenega problema, se samo fino zmehčajo, pa čisto nič skrčijo. Praviloma bi morlae biti iz 100% bombaža, tako da se niti ne bi smele skrčiti.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.1.2006 10:08:05   
neja
V Pikapolonici imajo kinderpete po 23.990 Sit, mere za jogi so140x70. Je nastavljiv v 3 višine in lahko vzameš ven dve palici (ko je otrok že malo večji), da lahko sam spleza ven in noter. Kasneje lahko odstraniš stranice in imaš manjšo mladinsko posteljo. Tudi jogi lahko kupiš tam, za ceno pa ne vem, ker sem jaz kupila jogi drugje. Mislim pa, da so takrat imeli ceno nekje 12.000 Sit (v akciji). Takšno posteljico sem jaz kupila že pred tremi leti za mojo prvo babo in sedaj bo noter kar tadruga. Neja dobi svojo sobo in večjo posteljo. Ampak če ne bi bilo dojenčka na poti, bi še to taprvo posteljico uporabljala sigurno do kakšnega 7 ali 8 leta.

Posteljnino smo naredili sami, saj se ful splača kupit blago. Jaz sem ga kupila v MB, ne vem ulice, ampak to je nekje tam ob Dravi, ko je bila včasih diskoteka Masai, kjer imejo poleg tovarne tudi trgovino z blagom. Verjetno boš vedela kje je touser posted image . Drugače pa itak dobiš zelo lepo posteljnino v vseh trgovinah z otroško opremo.

LPuser posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.1.2006 12:57:24   
cebelicamaja
user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa prav dobre volje. Prof. mi je rekel, da če se spravim skupaj, lahko brez problema diplomiram pred PDP. Tako da veselo na delo.

Pa posteljico za user posted image sva dobila in kar nekaj cunjic za potem, ko bo malo večji. Mi je bilo včasih kar malo hudo, ko ste se pogovarjale, kaj vse ste že nakupile za otročke, midva pa še nič. Je bilo kar stanovanje v prvem planu.Ampak sedaj se je izkazalo, da imava že skoraj vse. Ogromno stvari sva dobila. Kakšno kozmetiko bo treba kupit, pa banjico.

Pa še za kredit za stanovanje sva se dokončno odločila, kje ga bova vzela. Konec tekanja po stotih bankah in pogajanja za obrestne mere. user posted image user posted image user posted image

Sedaj imam pa nekaj vprašanj za vas punce:
  • Kakšne izkušnje imate s sušilnimi oziroma pralno sušilnimi stroji. Odločiti se bova morala ali stvar kupiti v komletu, ali posebej. Prostor v kopalnici imava. Torej je na tehtnici bolj cena proti uporabnosti. Za ločena stroja bi dala več denarja. A to odtehta praktičnost? Ali se da čisto krasno tudi shajat z eno mašino, ki vsebuje oboje v kompletu?
  • A še katera izmed vas nosi user posted image izrazito na eni strani? Meni se zdi, da je moj bolj v "desno usmerjen" user posted image user posted image . Vsekakor je desna polovica trebuha bistveno večja, kot leva.
  • Pa še glede mrtvinčenja rok. Jaz se ponoči zbudim in imam navadno desno roko tako mrtvo, da kar nekaj časa potrebujem, da k sebi pride. In ko mi končno z razmigavanjem uspe, da pride malo krvi vanjo, me boli ko user posted image (v glavnem palec). Prav stokam. Včasih je tako hudo, da se mi zdi, da je palec še cel dan malo "odsoten".
No, to je to. Upam, da nisem preveč jamrala sedaj na koncu. Zanima me, če ima kakšna podobne izkušnje, ker se potem bistveno bolje počutim.
Vesela sem, da gre z Ulo naše Anajmad na bolje. Prav za vzgled sta mi obe.

Vsem en lep pozdrav, pa uživajte.

LP, maja

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.1.2006 14:55:10   
beti 1
Mrtvičenje v dlani je lahko posledica sindroma karpalnega kanala, ki se pri veliko ženskah zaradi spremembe v tkivih prvič opazneje pojavi med nosečnostjo, potem pa ponavadi izgine. Moraš pa bit k temu nagnjena. Dobi se posebna opornica za nošenje ponoči in ko miruješ, ki naj bi vso zadevo malo ublažila.
Je pa na žalost zelo verjetno, posebej če maš kakšno delo, ki obremenjuje predel podlakti in zapestja, da se ti bo to kdaj kasneje ponovilo. Se pa takrat (v nosečnosti ponavadi ne, ker  mine po porodu), zadevo reši z eno malo operacijo, kjer prerežejo eno vez.

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?