soncicaT
|
Ojla!!!! Koliko marčic nas je kar naenkrat, lepo! No, jaz še vedno samevam...ma še niso končali tam projekta,pa še moj ni prišel... ...saj mu je že fejst dolgčas, je rekel da je 80% da na morfiko pride, ah ja... ...bo že. Jaz ne vem kaj naj naredim glede hrane, loteva se me hud problem....najem se le ob "škodljivi" hrani...evo sem uro nazaj jedla naribana jabolka in kivi, zdajle pa se mi že noro lušta spet krompirčka in ketchupa...pa pice, pa razne testenine, itd...PROSIM DAJTE KAK NASVET, kako se ve prehranjujete kaj? , pa pomfri, pa hamburgerji, pa ne vem kaka navlaka vse:-(...nekaj bom morala naredit. Če pa ne dobim teh doz v sebe, pa sem čisto švoh, v glavi se mi bliska, itd... Prosim vesela bom kakšnegakoli nasveta, kaj ve jeste kaj? Ma da grem zdaj kaki frutolino jest, bom kmal spet lačna, rabim nekaj močnega... Ok, pri nas detece danes malo počiva spet...je nič kaj ne občutim...najverjetneje bo pa , ni še 100%, izvemo na morfologiji 11.11....:-) Ok, lepo bodite, to je bilo ekspresno javljanje soncice:-)) LP
|