|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   APRILKE
13.9.2005 16:10:35   
kepica81
se en pozdravcek iz primorske!        &n bsp; 

js tud komaj cakam na NS, da grem moj lubi zraven, da       
tudi on vidi najino    , upam da bo vse uredu,     
glede starosti sva bolj pri mladih (24,25) tako da je     
manj verjetnosti. upamo na najboljse.      

drugace pa se danes tako lepo pocutim, pa tak lep     
soncek je zunaj, da bi se kar soncla      in   
pocivala    
sedaj pa grem iz sluzbe, in najprej peljem psa na   
sprehod, potem pa mal pocivam. imamo zlatga prinasalca,   
mladicka in sm mu ze povedala, da zdj bomo kmalu dobili   
se enga dojencka - da ne bo samo on tamali    

lep pozdrav, in uzivajte v vsakem dnevu!
caucau

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   APRILKE
14.9.2005 10:29:10   
DrejcDrejc
Hej punce, kaj pa kaj vaši trebuščki pravijo? A že kaj rastejo? A se še katera lahko pohvali z ravnim trebuhom?
Moj je zmeraj rahlo napihnjen, pa še od tega grickanja (če kr naprej nekaj ne jem, mi je tako slabo, da se mi kar temni, sicer mi je pa zmeri slabo, da ne omenim kako sranje je umivanje zob, posebej zjutraj...) se mi zdi, da se je malo špehca nabralo, tak da se poslavljam od ravnega bušija za kar nekaj časa. Tole vmesno fazo bi rada čimprej dala skozi, ker se mi zdi ful lepo, ko imaš enkrat ta pravi nosečniški tebušček za pokazat.
No, kak je pa z vami? A kilce tud že grejo gor?

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   APRILKE
14.9.2005 10:46:01   
Nattka
Oh teli naši trebuščki Moj se sicer še ne pozna, ga mam pa mal že od prej . Zdej bi vse rade, da bi se že videlo, na koncu bomo pa želele, da se ga znebimo čim prej.Tudi jest sem se danes naročila na NS k Dr. Strahovi v Domžale za 17.10. in komaj že čakam.
Kilce se zaenkrat še kar držijo.....bodo pa zato kasneje po moje kar podivjale .
Prejšnji teden mi je prvič postalo slabo . Ni mi slabo čisto vsak dan, kadar pa mi je, mi je vedno zjutraj, ko pridem v službo
Pridno jem tabletke za železo, ker mam nenormalno nizek nivo železa v krvi. Zato punce, tiste, ki vas še niso dali na pregled krvi, naj vas pošljejo takoj, saj se nekatere nepravilnosti, ki lahko škodujejo našim pikicam pri razvoju, dajo ugotoviti le po krvi.
Ajdi, pa en lep pozdravček vsem puncam
Nattka

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   APRILKE
14.9.2005 10:53:13   
Katjusa
Zdravo!

Jst nisem mela ravnega trebuha ze od otrostva, tak da pricakujem, da bom nosecnost s trebuhom lahko kr dolgo skrivala . sem pac mal bolj okrogle posteve ampak kljub temu pa se mi zdi, da se mi je mal spremenil zgleda mal bolj napet verjetno zaradi napetosti, ki me dajejo Zredila se pa se nic nisem celo kilco sem zgubla.... Za redenje bo se cas .
Kaj pa kej zajtrkujete? Mene tok matra sploh ne vem kaj bi jedla vse kar mi na pamet pade je domaca slivova marmelada pa kruh in to ze jem kr lep cas tak da sem se tud ze taga mal preobjedla .

LP Katja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   APRILKE
14.9.2005 11:02:01   
Marelica
meni moja garderoba postaja tudi pretesna, čeprav se mi na tehtnici in na videz ne pozna ravno... Sem ravno včeraj probala enih par hlač in zgrožena ugotovila, da jih spredaj komaj zaprem, zadaj pa kar zlezejo v tazadnjo . Se mi zdi, da bom morala že kar hitro po novo nabavo.

Jutri imam prvi pregled in sem že ful neučakana. Poleg vsega je medincinska s. pri moji ginekologinji moja teta in ko sem se naročala ji še sploh nisem povedala, za kaj gre - in sem zaradi tega verjetno dobila bolj pozen termin. Saj ne vem, a sem neumna, al kaj . Samo rada bi videla njen presenečen obraz v živo in ne prek telefona - očitno ga jutri bom.

Pravzaprav o novi pridobitvi ne ve noben razen moje mame, ki sem ji enostavno morala povedat, ker me je ravno nastavila k nekemu težkemu delu in sedaj ko ve, me špara 100/h. Sva se z možekom odločila, da bova novico razbobnala šele po prvem pregledu, ko se bova še sama dovolj prepričala, da je vse vredu.

Kolegice nosečke, držite pesti, da bom jutri lahko slišala srčka in da bo vse kot mora biti...

Se vam pa verjetno šele naslednji teden ponovno javim.

Imejte se skrajno lepo, pa čim manj slabosti!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   APRILKE
14.9.2005 11:24:56   
alspor
Ojla
Tudi jaz imam probleme z obleko, ki je ne morem zapeti...na kilah pa se sploh ne pozna toliko. Slabost je že moj zaščitni znak skozi ves dan...ne vem kaj bi jedla, kaj mi sploh paše...in zaspana sem kar precej, tako, da jem tisto, kar je v redu za bebico.Mi pa pašejo solate 100/uro in to vseh sort...samo da je malo kislo..omake, svinina pa fuj.
Lep dan vsem

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   APRILKE
14.9.2005 12:16:49   
Katjusa
Aspor sem vidla da ti solate pasejo mene je moj G opozoril da nej si vso zelenjavo dobro operem in da nej ne jem solat v restavracijah.... tko da ti to priporocam

LP Katja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   APRILKE
14.9.2005 12:35:41   
*zvezdica*
Hej!
Moj trebušček pridno, pridno raste. Sicer moj pravi, da ga zadaj vsaj imam, da prej je bil na noter..pa vseeno. Višek je bil pa včeraj v službi, ko mi je gumb na hlačah samo odletel...in sem z odpetimi hlačami cel dan okrog hodila...je bilo smeha . No to je prvi korak k exploziji!Skrbi me kako bo oktobra...15. se namreč poročim, izbrala sem si božansko obleko, pa upam, da se bom takrat še lahko stlačila vanjo. Jooj včeraj sem pa tako super majčko dobila za rojstni dan...ima spredaj znak baby on board...res je huda in komaj čakam da jo oblečem!
Ok dovolj nakladanja!
Lepo se mejte, čim manj slabosti, čim lepše trebuščke in pa dobro počutje vam želim!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   APRILKE
14.9.2005 12:43:16   
alspor
Hvala Katja
Bom upoštevala tvoj nasvet.Saj takole se dostikrat vprašam, kaj je res v redu.Tudi na čaje me je opozorila v lekarni, saj je marsikdaj kaka sestavina notri, ki je naj ne bi zaužila nosečnica...npr.žajbelj,ipd. Tako da tudi domači čajčki niso vse.
V glavnem pazit je treba...ampak kak kiks kdaj pa je tudi malce za utrditev bebice, a ne...
Pozdrav vsem in obilo sončka.
Alenka

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   APRILKE
15.9.2005 10:12:52   
Katjusa
Jutro Aprilke

So nas ze na drugo stran zrinal nc nismo pridne al ste vse sle na sosednje forume?
Dejte povedat kak ste kej? A ve tud kej jokate mene vsaka stvar spravi v jok da si grem ze prav na zivce upam da bo to kmalu minilo drgac bo nasa pikica, ko pride ven prava jokica ! A mate sploh obcutek da ste nosece? vcasih mi je ze mal slabo sam drgac se mi pa zdi kot da ni nic na novo komi cakam da se bodo zacel prvi gibi ja sej vem bo treba se kr neki casa cakat Moja prjatlca je prve gibe zacutla v 16 tednu in je bla prvic noseca, to je kar hitro a ne?
Dejte kej napisat tak je vse tiho tle da je prav dolgcas! Al pa povejte na katerih forumih se nahajate pa se vam tam pridruzim k tle je edino kar mi je v zabavo je branje tistih prepirckov na forumu o portalu

LP Katja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   APRILKE
15.9.2005 10:27:50   
DrejcDrejc
Zvezdica, kje pa si dobila majčko s tako kul napisom? To bi pa jaz tudi imela, he he!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   APRILKE
15.9.2005 10:31:00   
kepica81
jutro!
KAtjusa tudi mene vsaka stvar spravi v jok, sploh pa ce berem kake nosecniske izkusnje, porod ipd. takoj mi pridejo solzice v oci.
tud moj trebuscek raste in raste ravno vceraj me je prijaltca vprasala, ce sem noseca. ampak sem imela bucsija ven se tolko bolj, ker sem se malce prej napila in najedla. pa je kar skocil ven
drugace pa tudi js komaj cakam NS, pa drugi pregled. oboje imam dva dni zapored, jupi.
na zacetku sem tocno dobr vedla, da sem noseca, ampak zdj mi ni nic slabo, pa vse fajn je, tko da vcasih kar ne morem verjet, da raste v meni , potem pa se dotaknem joskic - pa spet dobr vem, da nekaj je na tem, saj me ful, kar bolijo.
drugace pa se fajn pocutim in komaj cakam da busi se malo zraste, da se bom lahko okol hvalla
lep dan!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   APRILKE
15.9.2005 15:29:55   
Anonimen
No, Katjuša, da ti ne bo dolgčas, bom pa še sama kaj napisala.
Moj buši raste in se manjša, odvisno od dneva, hehe in od hrane. Res se bo kaj začelo verjetno poznati šele konec 3 ali v začetku 4. meseca.
Prsa so pa vsak dan večja, zadnjič se je en kolega kar slinit začel, ko me je zagledal, je takoj rekel svoji punci, da bosta tudi onadva morala narediti otročka, da ji bodo prsa zrasla . Počutje drugače je odlično, čisto nobene slabosti, razen malo bolj sem zaspana . Zaenkrat moja nosečnost poteka čudovito. Bodoči očka je tudi povsem raznežnjen, včeraj mi je razlagal, kako lepe otročičke ima en njegov sodelavec.
Sedaj pa na sonček!

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   APRILKE
15.9.2005 19:52:33   
flecker1
Dober večer vsem!

Za NS sem naročena 3.10, zraven bosta moj in moja hčerkica. Zanima me ali je NS samoplačniška?
Vse hlače so mi pretesne, le ena mi je prav, jao kupiti bo treba večje, . Sicer pa res čakam, da bo trebušček opazen,

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   APRILKE
15.9.2005 21:06:53   
miskaH
Nosečke aprilke pomoč. Pravkar sem izvedela, da bo moj možek v ponedeljek doma in bi lahko šel z menoj na prvi pregled, kjer upam, da mi bo delala tudi UZ. Kako je kaj bilo pri vas, kaj je lahko šel tudi vaš partner? Verjetno te G najprej pregleda (takrat ga ni poleg), kasneje pa še UZ (takrat pa bi lahko bil)?! Upam, da nama bo dovolila, saj ima mož tako službo, da je to že loterija!!!

Hvala za odgovore!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   APRILKE
16.9.2005 8:07:52   
*zvezdica*
Dobro jutro zaspanke!
Jaz sem se včeraj udeležila zgodnje materinske šole...nafilal so nas z ogromo informacijami...najprej je predavala farmacevtka o zdravilih, zeliščih...kaj lahko in česa ne...zelo poučno! Potem pa še patronažna...ona pa je govorila na splošno o nosečosti...kakšen naj bi bil način življenja, hrana, oblačila, šport....tko cool je blo...čeprav sem jaz vse že tukaj gor prebrala..ampak je blo vseen fino slišat. Drugač se počutim odlično...samo trebušček je vsak dan večji...pa baje sem se v obraz spremeila..tko so mi rekli .
DrejcDrejc majčko sem pa dobila za darilo, tko da ne vem kje je bla kupljena...ahko pa prašam...je res posrečena fora za čas nosečnosti
MiskaH seveda naj gre tvoj možek s tabo..saj bo počakal zunaj ko boš mela pregled, na ultrazvok ga pa le sabo vzemi. Čeprav če sem poštena jaz nisem vidla ne vem kaj na 1. UZ . Ampak že sam občutek da je tista pikica tvoj dojenček je super.
lep petkov dan vam želim

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   APRILKE
16.9.2005 8:33:47   
DrejcDrejc
Flecker, NS je samoplačniška, stane 12.000 SIT. Če pa si starejša od 35 let, gre na napotnico in nič ne plačaš.

Meni se pa zdaj dva dni dogaja, da mi ni tako hudo slabo kot doslej. Upam, da so to dobri znaki, in da ni kaj narobe. Preveč žalostnih zgodb sem že slišala, da me ne bi vsaj malo skrbelo za pikico...

Včeraj sem malo prebirala po revijah in netu o velikosti pikic v posameznih tednih. Podatki se že na začetku blazno razlikujejo, skoraj po centimeter gredo navzkriž in to se mi zdi res čudno...?! Pa še nekaj, jaz imam danes recimo 8T 4D - kaj sem v osmem, ali v devetem tednu? Po moje v devetem, samo ponekod tako čudno piše... Hm hm, kak si ve to razlagate?

Danes sem prišla v službo pol ure prepozno. Vstajanje je muka, ki ji ni para. Sploh se ne morem spravit pokonci, pa če spim 12, 8 ali 5 ur, vsako jutro isto. Še katera s takim problemom?

Ja Zvezdica, daj prosim vprašaj, jaz bi to taaaaak imela!!!

Pozdravčka vsem, pazite na pikice, razvajajte se, ker s tem razvajate tudi svoje pikice.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   APRILKE
16.9.2005 11:21:12   
Anonimen
Drejc, si v 9. tednu oz. noseča si 8 tednov in 4 dni (me neseš za 3 dni, je bilo kar aktivno poletje, ).
Podobno, kot je dojenček v prvem letu svojega življenja, kar označuje obdobje od rojstva do 1. rojstnega dne.
Drugače pa tudi sama pol dneva prespim. Zjutraj se sicer zbujam kot običajno, med 7. in 8. uro in imam potem nekaj ur polno energije, po kosilu me pa zmanjka za dve uri, spim in me nič ne zbudi. Prejšni dan sploh ne vem, kdaj je možek šel v službo, jaz sem vse prespala. Popoldne potem skačem okoli tja do 7. ure, potem se pa spet začne moje enourno spanje. Sem kot polh, samo spala bi. Ampak je drugače moje počutje odlično, razen občasne zgage.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   APRILKE
16.9.2005 14:28:35   
alspor
Pozdravček
Danes je prav lep dan. Jaz sem nekaj pogruntala, pa me zanima, kaj ve počnete...Težave imam z napetim trebuhom 500/uro in Donat mi je ful zanič.
Včasih sem tekla, zdaj pa mi je zdravnica odsvetovala, tako, da se tudi aktivno nisem nič gibala.
Zdaj pa sem uvedla Yogging in to ni ravno skakanje kot pri teku, je pa aktivno gibanje...in je bolje..z WC-jem, slabosti ni več toliko...
Mislim, da ne morem škodovati otročku, kaj? Pa počutim se precej bolje.
LP
Alenka

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   APRILKE
16.9.2005 15:33:38   
DrejcDrejc
Hm, jaz se ne spoznam na definicijo jogginga, sem mislila, da je to pač običajen tek, s tem da vmes tu in tam hodiš.
Katerikoli šport si že omisliš in kakršnokoli gibanje si že zaželiš, naj ne vključuje pretiranega poskakovanja, pretiranega srčnega utripa, možnosti udarcev v trebuh, padcev, kakšnega torzijskega zvijanja v predelu trebuha, itd. Gibanje je zelo priporočljivo v nosečnosti, le mejo si je treba postaviti. Marsikdaj pa ti tako telo samo pove, ko pretiravaš. Se mi zdi, da me zdaj kot nosečko prav hitro izmuči kondicija, prej se zadiham pri hoji v hrib recimo, in tudi tekat ne morem tako dolgo.
Če ni nosečnost rizična, se le gibaj! Koristi tebi in seveda pikici.
Prijetno miganje želim!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   APRILKE
17.9.2005 12:12:43   
Anonimen
Dober dan!

Jaz sem pa včeraj nekaj zbolela, dopoldne sem bila še OK, okoli 12. sem kar naenkrat postala zelo utrujena, imela sem rahlo vročino in sem se zavlekla v posteljo. mi je skuhal juhico in čajčka, potem je moral v službo, popoldne mi je vročina narasla na 38, itak sem potem pol dneva prespala. Tablet nisem jemala, sem pa popila veliko čaja z medom. Ponoči mi je vročina padla na normalno, bomo videli kako bo sedaj čez dan. Sem še vedno malo utrujena, ampak je verjetno že prešlo. To se mi zgodi dvakrat na leto, samo da zelo hitro prebolim, drugi pa za en teden obležijo.
Sedaj sem sestradana, grem naročiti kitajsko. Mmmmm, smajlikiseoblizuje.

Lepo se imejte v tem deževnem dnevu, pazite nase in na svoje pikice.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   APRILKE
18.9.2005 10:20:58   
kepica81
kuku in dobro jutro!
kako ste kaj na tak bolj dezeven dan, tukaj pa se grozno piha (na Primorskem). Midva z sva doma, v bistvu on se pociva, ker je vceraj prisel nazaj domov - iz sluzb. potovanja, pa sem ga bla tolk vesela, da sva se vceri cel vecer cartala
ja morm vas vprasat, ce se vam je okus in apetit kaj popravil. Js nekaj dni nazaj se nisem imela pravega teka, in sem tudi kako kilco zgubila, ampak zdaj opazam, da mi kar pase vse jest - prej m ije redko katera stvar sploh disala.
no lepo nedeljo in aprilke piste kaj, kako ste...
se ukvarjate kaj s telovadbo?
js edino na sprehod - pa se to bolj zaradi psa    
cau cau

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   APRILKE
19.9.2005 7:58:32   
kajča
ojla aprilčice,

jaz vas bolj berem kot pišem. Moj trebušček tudi pridno raste, komaj so mi še kakšne hlače prav , zredila sem se za 2 kg, kar je po mojem malo preveč, ampak ker sem se po cele dneve učila za izpit nisem imela čas za športanje. Ta teden pa sem spet začela telovadit na orbitreku, drugi teden pa grem že na telovadbo za . Bi šla rada tudi plavat v bazen, pa nisem prepričana če je to ravno priporočljivo, zaradi higienskih razlogov. Drugače pa imam en drug problem, po nogah imam namreč čudne pike, ki me ful srbijo, zdej ne vem ali je to kakšna alergija (sicer jem vse in isto hrano kot prej) ali pa kaj drugega.

lp,

Kajča

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   APRILKE
19.9.2005 8:40:11   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Tud jaz imam trebušček vsak dan večji..zredila sem se že 2-3 kg...a je to preveč a ne? Baje naj se prve 3 mesece sploh ne bi. Ampak men res hrana tkoooo noro paše...ves čas bi lahko jedla. Drugače sem suha, tako da se sploh ne pozna, ampak jaz vem, da bi lahko mal manj jedla. Ampak kar ne gre . Trenutno mam pa še tolk priprav na poroko, da sploh ni časa za šport...mogoče 2x na teden. To mi res manjka, glede na to da sem prej vsak dan športala. Se bo treba mal v roke vzet. Na telovadbo za še ne bom hodila..bom počakala da mi trebušček še mal bolj zraste.Ta čas bom pa probala sam čim več okrog kolovratit!
Ankica pazi nase in na svoje zdravje! Upam, da je s tabo že bolje!

Punce uživajte..pa fejst se oblečte...pri nas je nooor mraz!

lp

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   APRILKE
19.9.2005 13:13:20   
DrejcDrejc
Ankica, se pridružujem klubu. Presneto, sploh ne vem, kje sem staknila to virozo, kar od nikoder se je pojavila, zdaj pa sem cela gnojna, polno glavo imam, grlo boli in poleg običajnih vsakodnevnih slabosti je to še en križ zraven. Danes sem v službi, ampak glede na počutje, bom jutri morda ostala doma. Kaj moraš it k G, da ti napiše listek za zdravnika, da ti on da bolniško, al kak je to? Al lahk sam pokličeš, pa papirje urediš, ko se bolje počutiš? Meni je tak tečno okoli zdravnikov hodit, da raje kaj prebolim kar v službi, pa še zamotim se z delom, doma bi se pa samo sama sebi smilila, ko me vse boli.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?