Klemy82 -> RE: Naj malo pojamram (14.2.2012 11:33:17)
|
Ja, no, poznano.[sm=smiley36.gif] Mene je dragi zadnjič klical, če mu pošljem neke zadeve iz ključka na službeni mail- neke maile si je skopiral, ko so jim sistem formatirali (in še hb, da si jih je, ker je bila zbrka čista[sm=jezicek.gif])... jah no, da razni dr. mr. ne znajo enega klinčevega maila napisat v spodobni angleščini...mene bi bilo sram... sej ne, da je pogoj za službo tudi aktivno znanje dotičnega jezika in je treba tudi pridobiti pildek- no comment. Se pa strinjam s Felicito, če ne bereš, se fuuuuuuuuuuuul pozna. Jaz sem en tak knjižni molj in odkar imam mladička, se mi ful pozna, da nimam časa brat. [sm=smiley23.gif] In potem se človek takole malo razpusti na raznih forumih, sive celice zakrnijo in vam povem, da moram včasih kar malo pomisliti, kako se kaj prav napiše, ali je vejica ali je ni in take.... [sm=smiley36.gif] da človek živčnega faše. Sej ne, da imam še diplomo za napisat.... upam samo, da moja lektorica ne bo kaj fasala pa odprla kakšne teme na kakšnem forumu in bentila, kako sploh današnji študenti pridejo do diplome, če še lastnega jezika ne znajo prav uporabljati.[sm=jezicek.gif].
|
|
|
|