Sisley -> RE: II pričakujemo marca 2012 (5.3.2012 8:45:27)
|
HeLenčica... joj kako dobro vem kako ti je. Sama sebe včasih kar vprašam kaj je narobe z mano, da sem na nek način nevoščljiva kolegicam ki so [sm=nosecka.gif]. In še dve najbljižje kolegice so zanosile, ko niti niso tako pričakovale tega, a najbolj je bla fora, da je meni zamujala in mi še kolegica kupi test, kateri je seveda pokazal negativno... No in potem ona pogrunta da ji zamuja že kak teden, pa čist tko iz fore še sama proba ( niti nista delala na temu) no in jo pričaka pošten [sm=rozacrtici.gif]. Ah ja.. tako je življenje. V tistem trenutku sem poskusila zaigrat veselje, ker ti je res težko, doma pa sem se zjokala kot 3-letni otrok k mu vzameš igračko,..in moj me samo čudno gleda [sm=zmeden.gif].. Moški v takih trenutkih ne najdejo prave besede, vsaj moj ne.. No je pa k sreči sedaj situacija malo boljša, 2x,3x prespiš pa je. Zdj se veselim z njo, z veseljem čvekam o njenih nosečniških radostih itd.. Samo je pa res, včasih je težko in se vprašam kaj je narobe z mano?! AMPAK... tudi za nas bo posijal sonček, boš videla [sm=bravo.gif] No zdj se bo kar začelu aktivno jutranje delanje [sm=rozacrtici.gif]. Tko da držim pesti za vse vas! Tudi to veselje, ko vidiš pri drugih da jim uspe, na nek način vseeno dvigne voljo tudi pri meni,.. [sm=smiley1.gif] Nekako v tem kontekstu, če je drugim ratalo bo pa valda tut nam [sm=smiley36.gif] Sj smo se že naučil [sm=sloncek.gif], sm še pravi dan za to ujamemo pa bo [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|