HeLenčica -> RE: II pričakujemo marca 2012 (3.3.2012 11:08:15)
|
Heeeej punce! Žabica, takšen odnos ti lahko prinese...saj veš kaj [sm=bravo.gif] Jaz sem za to, da se res enkrat dobimo na kakšnem pivu [sm=smiley1.gif] ali soku (za nosečke). rozi55, ti pa si obetavna! Držim pesti! witch, hvala [sm=smiley1.gif]. Upam, da vnetje ne ovira [sm=sloncek.gif] preveč in naj mine, seveda! O ne, Kliki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], še dobro da še uloviš marec. Boš polepšala zadnji dan meseca s [sm=rozacrtici.gif]. Drugače pa so moje M po novem tudi take, da če ne teče, sploh ne bi vedla da jih mam. No, tokrat me je 2 dni preden je pritekla ful zvilo, ampak krvomočnica je zakon zaradi tega! LittleSun...si bla na MI2? [sm=smiley1.gif] Kar se pa tiče kil in prehrane...tudi jaz včasih mislim, da je kaj narobe z mano, ko pa moram tako zelo paziti na prehrano, pa ful športam in še vedno nimam idealnih kg, kot sem jih na primer imela nekaj let nazaj. Ampak sem ugotovila, da je to najbrž posledica 30+. Starejša ko bom, manj bom lahko pojedla, ali kako? Če pa se tvoja tehtnica ne premika pa je najbrž več razlogov. Eden je ta, da (če športaš), se ti krepijo mišice, ki so veliko težje od špeha, zato se sploh ne priporoča tehtanje, ampak merjenje obsega. Pri "hujšanju" pa se včasih tudi ustavi in pride kak teden, ko ni napredka. Ampak pozna se na telesu, verjemi!
|
|
|
|