Mistica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Rotarix- dva odmerka. Kot pri prvem. Samo pazi je živo cepivo. Verjetno sva z malim včeraj dobila od tega vira. Pa sem fejst pazila pri higieni. Mislim, da se najbolj izloča z blatom okoli 7 dneva in kasneje. trnuljčica - želim vam čim hitrejše okrevanje! A je res mogoče, da je vzrok v cepivu? Enako situacijo imamo mi, oba sva zbolela, podobno kot da bi imela trebušno virozo. Cepili smo 4 dni prej kot se je to začelo. Seda je 3. dan in je malo boljše. IZVIRNO SPOROČILO: ronja Ojla! Pri nas je pestro (beri: oči na terenu). Svit je začel cuzat prstek! grrrrr! non stop mu ga ven vlečem in zato ga moram ves čas po rokah nosit, ker če ga odložim (tudi če ga dam na previjalko, ko ga preoblačim ali umivam), mali takoj prst v usta! Če se glih z njim ne ukvarjam (tako ful aktivno, da ga animiram) ali pa da ga nosim okoli v slingu ali na rokah, potem takoj da prst v usta! Najbolj grozno je to, da se sploh ne pritoži nič, niti ponoči ne, da je lačen, samo prst začne cuzat! Zato spim res ful rahlo, da ga bom ja slišala, kdaj v bistvu lačen rata... Ma, bučko mali! Ne rečem, če bi mel eno mamo, ki ga ne bi šlivila 5%, ampak jaz bi mu RADA dala "the real thing"! on pa takole samozadosno! Kaj se to reče, saj je še dojenček! Sem že resno razmišljala o dudi, ker če tole ne misli nehat, se mi bo navadil, kar me pa ful skrbi (oba brata - moj in njegov, sta cuzala še do OŠ in jima je bila muka se to odvadit)... ronja - kot bi opisovala našo malo. Posebno ponoči je bil palec zelo zelo zanimiv. Takrat se sploh ni več zbujala z godrnjanjem ali jokom, ko je bila lačna, ampak samo še s cmokanjem. In to takim cmokanjem, da je še sosede najbrž zbudila ! Pa naj mi kdo reče, da je tole raziskovanje! Jaz sem ji ponoči začela dajat kar rokavičke in je boljše, saj duda ne pomaga veliko, ker jo takoj izpljuni tako podnevi kot ponoči. Upam, da se ne bo navadila na palec! Lp
|