kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lily32 kimica, ne bodi huda. Ko sem prebrala tvojo izjavo, da punčke pod nobenim pogojem, ne boš dala k vama v posteljo, sem se sama pri sebi nasmehnila, ker sem se spomnila, da sem zelo podobno razmišljala, ko sem dobila prvega , a potem sem bila prisiljena sprejeti kompromis, da sem lažje preživela. Če sem iskrena, sem se med porodniško za prvo držala tega pravila in je spala le v svoji posteljici. Tudi če sem bila kdaj neprespana, sem to nadomestila tako, da sem šla čez dan kakšno rundo z njo spat ali pa je očka kakšno noč poskrbel zanjo, da sem se jaz naspala. Ko pa sem začela delat in sem morala biti v službi zbrana, mala pa se je ponoči zbujala na pol do eno uro, ker je delala zobke, jokala, ko je bila bolna, imela vročino, vnetje ušes ..., sva spali skupaj na kavču, da mi ni bilo treba ustajat. Ko sem se po par neprespanih nočeh zanšla pred 30 pubertetniki v razredu, sem se namreč res počutila kot zombi. Posteljica je od vznožja najine postelje oddaljena 1, 5 m, a ko sem bila v eni noči že 10_x_ pri njej, se mi je zdela zelo daleč. Zdaj moram skrbeti za dve in si dnevnega počitka ne morem privoščiti. Ko so malo mučili krči, napenjanje ali ko se zelo pogosto zbuja zaradi izraščanja zobkov, spi z mano, da se tudi jaz vsaj malo naspim. Ko je vse OK, spi v svoji posteljici. Še enkrat brez zamere, te nisem mislila užaliti in privoščim ti, da ne bi imela nič neprespanih noči. Hotela sem reči le to, da boš mogoče čez čas spremenila svoje stališče. Te bom čez dve leti vprašala, kolikokrat je mala spala pri tebi. Sej ne da jaz ne bi želela imeti ob sebi moje rožice, ampak je ne želim npr. poškodovati, ker z dragim nisva ravno umirjena spalca.. Kot sem že rekla, še posebno dragi je precej nemiren tako, da raje skačem iz postelje Nisi me užalila, brez skrbi.. Ne rečem, najbrž bo kašenkrat naša rožica spala tudi z nama v postelji, ampak sigurno ne sedaj ko je tako majhna kot eno pišče.. IZVIRNO SPOROČILO: lily32 Naši včasih hitro pomaga, če ji dam spit po žlički malo prekuhane vode ali čaja. IZVIRNO SPOROČILO: urshek Kolcanje - tudi naši pomaga, če ji dam malo čaja. Včeraj pa sem jo vzela h sebi, tako da je ležal s trebuščkom na mojih prsih in ji je pomagalo, da je nehala. V roku pol minute se je umirila in zaspala. Hmmm.. Bomo poskusili še ti dve varijanti sprakticirat.. Do sedaj nisva želela poskušati s tem, ker naju je bilo strah, da se ji še to ne zatakne med kolcanjem.. Glede spanja tamalih.. Morda so dan zamenjali za noč!! Kako spančkajo tamali podnevi?? Kašno atmosfero imate v sobi?? Jih čez dan zbujate na 3 ure??
|