Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: beti 1 Popek: tudi naši se še vedno krvavkasto cedi ven, pa je popek odpadel že prejšnji petek. Naša patronažna pravi, da je to čisto običajno in naju ni nikamor pošiljala, tudi gazice nama ni treba dajat čez, ji pa jaz še vedno zaviham pleničko dol. No mi smo pa dons se šli pokazat pediatrinji katera nas je napotila v pediatrično in Mašo sprejeli na oddelek...je pa naša država tko super fino fajn ( KAO ), da jaz nisem smela bit zraven, nimajo postelje, tko da sm jokala ko ne vem kaj ko sem jo morala oddati, ... zvecer moram poklicati, da mi bojo povedali kako in kaj ampak naj bi blo krivo, ker ji niso dali Vitamina K ko se je rodila in se kri ne strjuje Tko, da ... jaz samo upam, da jo jutri peljem nazaj in da jo zrihtajo tako kot je treba .. mi je pa neznosno hudo in mi gre kar na jok, ko pomislim, da je ni ob meni ampak moram biti močna in misliti na to, da jo bojo zrihtal tako kot je treba ... Nočem ti zbujati slabe vesti, ampak a na ležalniku pa ne moreš bit? Sej večina bolnišnic ima vsaj ležalnike oz. malo bolj udobne naslonjače, sicer ne morš dobro spat, ampak si pa vsaj zraven. Men so rekl, da glede na to, da je novorojenček, da ne smem bit zravn, bla bi pa lahko samo v drugem oddelku s tem, da bi jo samo ob 20h lahko vidla za 10min potem pa šele jutri ... ko pa sem jo šla pogledat je una babca itak rekla, da sploh ni nobene frej postelje, tko da sploh ne bi mogla bit tam .. glede na to, da je v eni sobi 5 novorojenčkov dvomim, da bi lahko samo jaz bila poleg nje ... no ja, ubistvu, je hudo in upam, da se jutri skupaj vrneva domov
|