pinia30
|
Kdaj imaš rok? Ker očitno bova 2 januarčici pričakovali v marcu 14 Sem prav sentimentalno zajadrala na naš stari forum in vidim, da nekaj vas/nas pa le je še živih in če tudi nisem nikdar nekaj aktivno sodelovala, vas pogrešam!!!! ZELO! Ne vem kam gre cel sistem ampak marčevke 2014 so se odločile kar za nek zaprti forum in potem razni taki pomisleki ''''kaj če bi blokirali neaktivne?'''', tega pri nas januarkah ali kasneje januarčkih nisem nikdar zasledila, ma to je res tako ...ah, pogrešam to skupino. IZVIRNO SPOROČILO: Mistica Matkurja, iskrene čestitke tudi z moje strani!!! Velko veliko crtanja, spanja in predvsem zdravo zdravo dete vam želim!!! A se me še spomnete? Tudi jaz se vam javljam po dolgem času in tudi pri nas bomo zopet zibali Tam nekje čez 4m. Moram reči, da še vedno nimam občutka, da sem noseča, razen da se mi je prej poznal trebuh kot v prvo... je pa res čisto drugače sedaj v drugo, ko preprosto ni časa za razmišljanje in res sem srečna, da zaenkat nimam nikakršnih težav (trakm, trkam,..). Vidim, da vas kar nekaj pričakuje- čestitke z moje strani vsem, pa res vam želim čim manj težav! Naša mala Januarka je pa običajno kar pridna, živahna, a ne divja in tudi v vrtcu uživa, imamo pa tudi mi razna trmasta in sitna obdobja. Malo pred njenimi 20-imi meseci smo opustili plenčko, razen ponoči še ni čisto suha. Govori tudi kar precej.. Je pa veliko bolna, kašlja pogosto tudi cele noči in sva z mojim že čisto obupana, ker ji nič ne pomaga, ne domača lekarna, ne dr.,.. To je tisto, kar dela mojo nosečnost težjo in mi povzroča neprespane noči, težke dneve v službi in seveda skrbi, kako bo potem.. Kako so vaši Januarčki, zdravi? Želim vam mirno noč in lep teden...
|