kokosh -> RE: Januarčki 2012 (5.12.2013 9:10:45)
|
Kahlica - mi smo pri navajanju na kahlico zdaj naredili en korak nazaj, ker so se fantu očitno povečale potrebe po lulanju. Pove pa še ne, kdaj ga tišči. Se pa vsakič potrudi za minilužico v kahlici oz. že vnaprej napove, da "ni" (in takrat lahko na kahli sedi pol ure, pa res ne bo nič). Bo že. Kakanje pa tudi - ali se ga pravočasno detektira, da se nekaj pripravlja in potrdi, da ga kakat, sicer pa ni šans, da bi za dobro voljo svojih staršev kaj ustvaril ;) Miklavž - meni se zdi, da še ne razume poante presenečenja in se mi zdi brezveze otroku predčasno "prati možgane". Bo dobil eno malenkost, da slučajno ne bo oropan doživetja, ampak meni so te stvari tako v breme in odveč, jaz pa čist brez idej ... Kar se res potrebuje, se sproti poišče, tisto, česar se pa ne, pa tudi za miklavža ne rabimo. Bova pa danes pekla piškote in kvašene parkeljne. Plastelin ima rad, tako da mu bo packanje s testom gotovo v veselje. Porodniška - fino je :D Mali je doma, z možem ga spet navajava na red, ki je bil v varstvu pri starih starših po mojem mnenju malce prezrt (npr. take stvari, da obuti ali s hrano ne smemo letati po stanovanju, pa samostojno hranjenje - se mi zdi, da se jim enostavno ni dalo čakat, kdaj bo pojedel in so mu še vedno podajali ... ). Navajanje na sorojenca - zaenkrat zaupam, da ne bo posebnih težav. Je vseeno še dosti majhen, da ni sposoben predvidevati posledic in kovati zarot, kaj prihod novega člana pomeni. Je pa "pomagal" sestavljati posteljico za dojenčka in je bilo noro. Zdaj samo še šraufa :D Voščilnice - packanje s prstnimi barvami? čečkarije? Risanje z lepilom in posipanje s polento, peskom, bleščicami? Meni sicer nič od tega ni preveč blizu, ne maram nepotrebne packarije :D Ampak če
|
|
|
|