kokosh -> RE: Januarčki 2012 (29.10.2013 13:44:33)
|
Hehe :) Jaz tudi hodim kukat sem, pa se kar nič ne dogaja. Pogrešam dobro virtualno družbo (ja, fajn sogovornice ste bile nabrane tukaj). Jaz sem ok, nosečnost zaenkrat prenašam za nekje 20% slabše kot prvo (trebuh mi boleče otrdeva, če prehitro hodim in podobne stvari, trebuh imam večji ...). Do konca imam še 2 meseca oz. še en mesec do začetka porodniške. Sicer pa ni posebnosti, zdaj se začenja 32. teden. Obstoječi mulči je menda priden, ima pa napade trme in preveč energije za nosečo mamo in očeta, ki iz službe prihaja kot cunja. Dan poteka normalno, če ima dopoldne in popoldne vsaj eno uro aktivnega sprehoda. Potem pridno je, spi, se igra z umirjenimi stvarmi, sicer pa prekipeva od nagajivosti. Precej svojeglav karakter je. Še bolj me jezi, da noče sam jest. No, saj nekajkrat nese v usta in premeša hrano, ampak količinsko pa ni mogoče računat na do, da bi se sam najedel. Že tako ima obdobja, ko zelo malo je in je treba biti v preži, da mu v usta vsaj kaj namečeš, preden se upre. Že od spomladi se afnamo z odvajanjem od plenic in smo zdaj na eni "nesreči" dnevno (in posledično porabi 1 plenica/ dan). Ponoči je suh, razen če se zvečer preveč ne napije (npr. danes se je, potem pa je ob 6h klical atija, ki pa je bil še preveč zaspan, da bi dojel željo po kahli). Cilj je do novega leta opustiti kupovanje tavelkih plenic, sva pa z možem že precej vesela, da nama ni več treba menjati posračkanih plenic. Matkurja, kako pa to, da bi ti že kar sprožili porod? Uz meritve imajo itak precejšnjo napako [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|