Abrakadabra -> RE: Oktobrke 2012 (12.4.2012 7:47:15)
|
Čestitke vsem za uspešne nuhalne[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] In seveda zaenkrat za vse fantičke, fantki so zakon[sm=smiley1.gif] Mamini cukrčki. No vsaj moj je tak cartež. Za pol mehur pa tudi jaz še nisem slišala, čeprav, ko sem klicala, da se naročim na nuhalno, mi je rekla, naj prej jem in pijem, ni pa nič rekla zakaj. Če bi me pa tiščalo na stranišče pred pregledom, bi pa sigurno šla. Nebi mislila na to, da mora bit polni mehur[sm=smiley1.gif] Jaz imam tudi dvoje nosečniške hlače z vidokim pasom-še iz prejšnje nosečnosti, so mi fajne, ne vem pa, kako nam bo poleti vroče s takim pasom, no bomo vidli. Na srečo imam olegico, ki šiva vse mogoče in bom njo za kaj prosila, če bo potrebno. Šiva pa tudi majčke za dojenje, če bo katera od oktobra naprej rabila[sm=smiley1.gif] Joj, jaz tudi komaj čakam zelenjavo iz vrta. Zdaj sicer kupim paradižnik, pa rukolo, ni sicer to to, no za silo je, ampak ko bo vse na vrtu, bo zakon. No, pa kakšen stročji fižol-njam[sm=smiley1.gif] Princess, midve sva pa istih mer[sm=smiley36.gif] No, jaz sem zanemarljiv 1cm višja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|