cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 19:41:31)
|
Danes se je pa število oktobrk kar znatno povečalo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. duda1, lulu_la, aninne, curkica in tehtanka dobrodošle. Želim vam lepo in čim manj stresno nosečnost. Pa upam, da nisem katere pozabila, ko vas je toliko. GregUr, čestitke za pregled. Aninchy in princess13, jaz tudi pred časom nisem marala polnozrnatih stvari, potem pa sem se kar enkrat odločila in smo vsi prešaltali na polnozrnato - malo po prvem porodu. Sedaj jemo polnozrnate makarone, polnozrnat riž, večkrat ajdo in podobne žitarice, pa polnozrant kruh s semeni, ki ga pečemo doma, pa seveda veliko, veliko zelenjave. Mož je od začetka malo trpel, ker mu to nekako ni dišalo, no sedaj pa jih ima rad. Razen po belem kruhu se mu včasih potoži, pa ga kupimo. Razlika je res očitna. Poleg tega, da sem izgubila precej maščob se mi je tudi prebava zelo uredila. V prvi nosečnosti sem imela ful težave, trebuh me je bolel skoraj vsak dan, na WC sem šla res redko, pila donat, jedla suhe slive, pa nič kaj ni dosti pomagalo. Tokrat imam prebavo relativno dobro. Samo enkrat se mi je zgodilo, da dalj časa nisem šla in sem imela nekaj težav. V primerjavi s prvo nosečnostjo, ko je to trajalo več tednov, ni primerjave. Tako da, zelo priporočam polnozrnato hrano in veliko zelenjave in sadja. pikica 28, tole kar pišeš je pa več kot nesramnost [sm=hudicek1.gif]. Presneta kokoš od sestre, da si upa takole po telefonu reči. Drži se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Ni vse tako črno kot se mogoče vidi na začetku. Kot so nekatere že napisale na koncu se lahko vse čisto dobro izteče. od mojih znakov so ostale samo še boleče prsi in utrujenost. Slabosti na srečo ni več (včasih imam še tisti grozen občutev v grlu, drugače sem pa ok). Občasno me zbode v trebuhu, ampak nič hujšega. Sicer pa je počasi čas, da minejo še utrujenosti ;) V petek dopolnim polnih 12 tednov [sm=smiley1.gif]. Jutri teden pa NS [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
|
|
|
|