RE: Oktobrke 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

balonchek -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 18:00:02)

o, hvala cebelica81, mi je takoj lažje ko vidim, da ima še kdo podobne zadeve, pol je pa ziher to pač normalno [sm=smiley36.gif]

princess13 - mene tudi sedajle že dva dni nekaj hočjo mali krči matrat pa maternico bolj čutim, pa že kakšna dva tedna nisem,
tako da upam, da je to spet kakšno širjenje maternice, sej počas bo čas, da se tudi pri meni začne kaj vidit [sm=smiley1.gif]

Vse nove dobrodošle - danes je poplava novih [sm=bravo.gif]

GregUr - super za pregled [sm=bravo.gif], ko sem jaz imela UZ je tut moje bitje spalo očitno, ker sem tudi jaz
se spraševala kako da pri vseh migajo, moje dete pa je bilo čisto na miru [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

pikica 28 - nikar ne poslušaj takih koz!!!!!!! kok sm jezna [sm=smiley3.gif] kako lahko kaj takega reče!!!
ti si samo reci, da bo VSE OK, ker mene je tut zdravnik na urgenci, ko sem klicala v 7 tednu, da imam rahel roza izcedek, ki
pa je že zginil, rekel da naj pridem na čiščenje . HALOO!!!???? Itak da nism šla, ker sem imela čez 1 teden pregled
in je bilo vse oh in sploh ok. Tko da pejt na posvet, ampak verjemi da bo vse ok, da se bo lepo rešilo. [sm=pikapoka2.gif]

Se mi zdi da je ta teden res težek in tečen, upam da bo hitro vikend [sm=smiley1.gif]

duda1 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 18:43:14)

prav lepo vas vse pozdravljam in se vam pridružujem

pdp imam 12.10.

prvi pregled sem imela prejšnji teden in je z mojim [sm=duda.gif] vse v najlepšem redu, po uz je za 4-5 dni večji; sem v 11. tednu

to je moja četrta nosečnost, doma imam že tri sončke

danes sem imela tudi NS, katere rezultati so bili zelo vredu, kljub temu grem 24.4. še na amniocintezo zaradi moje starosti 36 let

vsem želim čim lepšo nosečnost

princess13 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 19:10:22)

Waw, danes je pa res poplava novih nosečk! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Vse prav lepo dobrodošle in seveda lepih [sm=9nebesa.gif]

Balonchek, to širjenje maternice je res boleče. Vsaj pri meni je bilo, ker ponoči nič nisem spala in noben položaj mi ni pasal. No zraven tega pa še slaba prebava, pa sem zadela dobitno kombinacijo [sm=smiley13.gif]

Punce, mislite, da je kaj narobe, ker mam še vedno piercing v popku? [sm=zmeden.gif] Razmišljam, da bi ga mela not še do NS. Pred pregledom ga bom dala ven, da me ne bo G čudno gledala[sm=smiley36.gif]

cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 19:41:31)

Danes se je pa število oktobrk kar znatno povečalo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. duda1, lulu_la, aninne, curkica in tehtanka dobrodošle. Želim vam lepo in čim manj stresno nosečnost. Pa upam, da nisem katere pozabila, ko vas je toliko.

GregUr, čestitke za pregled.

Aninchy in princess13, jaz tudi pred časom nisem marala polnozrnatih stvari, potem pa sem se kar enkrat odločila in smo vsi prešaltali na polnozrnato - malo po prvem porodu. Sedaj jemo polnozrnate makarone, polnozrnat riž, večkrat ajdo in podobne žitarice, pa polnozrant kruh s semeni, ki ga pečemo doma, pa seveda veliko, veliko zelenjave. Mož je od začetka malo trpel, ker mu to nekako ni dišalo, no sedaj pa jih ima rad. Razen po belem kruhu se mu včasih potoži, pa ga kupimo. Razlika je res očitna. Poleg tega, da sem izgubila precej maščob se mi je tudi prebava zelo uredila. V prvi nosečnosti sem imela ful težave, trebuh me je bolel skoraj vsak dan, na WC sem šla res redko, pila donat, jedla suhe slive, pa nič kaj ni dosti pomagalo. Tokrat imam prebavo relativno dobro. Samo enkrat se mi je zgodilo, da dalj časa nisem šla in sem imela nekaj težav. V primerjavi s prvo nosečnostjo, ko je to trajalo več tednov, ni primerjave. Tako da, zelo priporočam polnozrnato hrano in veliko zelenjave in sadja.

pikica 28, tole kar pišeš je pa več kot nesramnost [sm=hudicek1.gif]. Presneta kokoš od sestre, da si upa takole po telefonu reči. Drži se [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Ni vse tako črno kot se mogoče vidi na začetku. Kot so nekatere že napisale na koncu se lahko vse čisto dobro izteče.

od mojih znakov so ostale samo še boleče prsi in utrujenost. Slabosti na srečo ni več (včasih imam še tisti grozen občutev v grlu, drugače sem pa ok). Občasno me zbode v trebuhu, ampak nič hujšega. Sicer pa je počasi čas, da minejo še utrujenosti ;) V petek dopolnim polnih 12 tednov [sm=smiley1.gif]. Jutri teden pa NS [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].

GregUr -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 19:54:44)

ampak resnično, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] waa kolk novih [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] superca! [sm=smiley1.gif]

vse kar sem prišla napisat je za pikica 28 ne sekiraj se zaradi takega odnosa sestre (Vem da je težko...), ampak tudi jaz poznam eno takšno ki je prebolela toxo me nosečnostjo in ima čisto zdravega fantka... počakaj na posvet in držim pesti, da se vse skupaj najboljše razplete [sm=smiley20.gif][sm=smiley31.gif]

aja pa še to: oleeee po vseh napadih mletega mesa, mi spet pašejo japkeee [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] [sm=smiley36.gif] upam da se vaga zdej umiri... [sm=zmeden.gif]

lunika -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 20:33:32)

Živjo nosečke! Sem vesela, da nas je toliko!
Jaz tudi čakam NS, ki jo imam V VELENJU 2.4. Bomo videli kaj bo pokazalo.
Mi je še pa vedno zelo slabo vsak večer in še vedno bruham! Grozno je res tole počutje zvečer! Dopoldne je pa vse ok!

Imejte se lepo pa lepo nočko in lepe sanje!

curkica -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 20:46:41)

Hey, prosila bi vas, če ima katero telefonsko za naročanje za NS v Ljubljani? Jaz sem dobila od svojega gin. napotnico, ker sem stara 35.

mamica^2 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 21:02:37)

http://noseca.com/

lizika86 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 21:16:20)

Zdravo punce!

Jaz vas pa že nekaj časa spremljam in prebiram, tudi sama naj bi spadala med oktobrke (PDP 26. 10.), vendar se do drugega pregleda, ki bi ga imela v ponedeljek, nisem hotela včlaniti. Žal, se je danes moje veselje končalo (noseča cca. 8 tednov), jutri moram na abrazijo. Zelo me je strah. Šlo je za mojo prvo nosečnost, veselje je bilo neizmerno. Razen nekaj zares nedolžnih rjavih flekcov na vsake nekaj dni, nisem imela nobenih znakov, danes sem se pa vseeno kar odpravila h ginekologu. Rumenjaček je bil prevelik, srčka ni bilo, plodek pa je sicer malo zrasel.

Bolečina je velika, ampak nekako bo treba iti naprej. Iz vsega srca vam želim, da vaša nosečnost poteka lepo in brez problemov. Pa božajte svoje pikice! Jaz bom lahko mojo samo še danes [sm=smiley19.gif]

darchy82 -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 21:28:44)

Jst grem na NS (v LJ) sem: http://www.ginekologija-bd.si/
lizika86 žal mi je [sm=smiley19.gif]. Upam da kmalu spet ugledaš [sm=rozacrtici.gif] in da bo vse ok [sm=smiley31.gif]

čiba -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 21:32:58)

IZVIRNO SPOROČILO: lizika86

Zdravo punce!

Jaz vas pa že nekaj časa spremljam in prebiram, tudi sama naj bi spadala med oktobrke (PDP 26. 10.), vendar se do drugega pregleda, ki bi ga imela v ponedeljek, nisem hotela včlaniti. Žal, se je danes moje veselje končalo (noseča cca. 8 tednov), jutri moram na abrazijo. Zelo me je strah. Šlo je za mojo prvo nosečnost, veselje je bilo neizmerno. Razen nekaj zares nedolžnih rjavih flekcov na vsake nekaj dni, nisem imela nobenih znakov, danes sem se pa vseeno kar odpravila h ginekologu. Rumenjaček je bil prevelik, srčka ni bilo, plodek pa je sicer malo zrasel.

Bolečina je velika, ampak nekako bo treba iti naprej. Iz vsega srca vam želim, da vaša nosečnost poteka lepo in brez problemov. Pa božajte svoje pikice! Jaz bom lahko mojo samo še danes [sm=smiley19.gif]

Bodi močna!! Izjokaj se, vsak dan bo lažje, govori (tistim, ki jim zaupaš), povej 1x, 10_x_, 100_x_, še jokaj... In stisni se k partnerju, on je zdaj tvoj zid in ti si njegov. Pogovarjajta se. Srečno!

Drage oktobrke, čestitke za preglede in me veseli, da vidim toliko novih [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem danes vstala z dvignjeno glavo. Vse se zgodi z razlogom. Greva novim zmagam naproti - enkrat, ko si psihično čisto opomoreva in takrat se seveda javim. Srečno tudi vam!

tehtanka -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 21:58:15)

še jaz jokam ko preberam ta žalostna sporočila. nemorem si predstavljat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
želim vam da bo vse uredu in na nove seveda uspešne pluske

moram pa še povedat, da sem zanosila nenamerno (nenačrtovan) in je to bilo zame veliko presenečenje in seveda šok. življenje se mi je spremenilo vendar sem zelo srečna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] se trudim da bo vse vredu seveda toliko kolikor punce lahko naredimo.

zanima me če jeste folno kislino??? in kaj menite ve kaj o tem??

Nezy1 -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 4:29:33)

Živjo!

Pozdravljene in dobrodošle vse novo pridružene nosečke [sm=bravo.gif]

En velik [sm=smiley31.gif] za vse vas, ki vam tokrat ni uspelo.

Tehtanka - ja, jem folno kislino, mislim, da je kar koristno, saj to je pač en vitamin več. Jem pa Femibion tablete, ker mi je bilo po Elevit grozno slabo.

Sicer pa so se tudi pri meni slabosti umirile. Res, tudi jaz imam še kdaj tisti grozen občutek v grlu (kot je ena napisala), ampak pojenja. Vsak dan ga je manj. Jaz pa imam četrtek teden NS! Jutri bom poklicala še za informacije glede DHT, škodit ne more. Jaz sem tudi 36 let stara, samo bom še vedno 36 let ko rodim in ne bo 37, zato mi ne pripada AC.

A bo drugače šla katera na AC samoplačniško?

Anonimen -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 7:44:14)

Lizika, žal mi je zate! In kot ti je Čiba rekla: ne tišči v sebi in v dragem poišči oporo! Vse bo še OK!!!! [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Pikica, ti se pa ne sekiraj, tisti kruli od sestre bi pa jaz kako nazaj povedala prvič ko jo vidim! Mislim, kaj si pa dovoli!!!

Nič punce, jaz sem se nekaj odločila: zapuščam ta forum vsaj do NS, ker tele slabe novičke dan na dan načenjajo moj optimizem in v meni vzbujajo samo strah in skrb, kar pa sigurno ni dobro za otročka. Tako da se tipkamo najprej čez približno 2 tedna, ko imam NS.

Lepo bodite in božajte svoje trebuščke!!!

dr. Knowitall

cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 8:57:23)

Joj punce, ves čas cel kup slabih novičk [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Lizika, žal mi je. Bodi močna in upam, da čim prej spet zagledaš [sm=modricrtici.gif].

Meni se pa čudne stvari dogajajo. Večraj zvečer in danes zjutraj spet sem čutila trk v trebuhu - kot a bi se mi nekaj zaletelo v steno trebuha in to dokaj konkretno. Zdaj mi pa ni jasno kaj bi to bilo. Za brcike je še občutno prezgodaj. V prvi nosečnosti sem jih čutila šele nekje okoli 20. tedna, pa še to so bili bolj metuljčki kot brce. Sem razmišljala o prebavi, pa se mi je to zgodilo zraven popka, kar je za prebavo precej visoko. Sem šla gledat na net, kdaj punce začutijo prve brce in ena sicer res piše o 13. tednu, ampak mislim da to ni mogoče. No jaz sem celo v 12. tednu. Ima mogoče katera podobno izkušnjo?

cebelica81 -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 9:00:12)

dr. K, te čisto razumem, kako se počutiš [sm=smiley31.gif]. Jaz sem se zadnjič pobrala, ko je ena zelo lepo napisala, da se trenutno osredotoča na otroka in moža in nosečnost pusti ob strani. Tudi jaz sedaj močno delam na tem in se precej boljše počutim. Nekako sem slabe novice nehala prepisovati nase in razmišljati o tem kaj vse se lahko zgodi. Zgodilo se bo to, kar je usojeno.

ValyMa -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 10:25:38)

Dober dan ali pa dobro jutro!Včeraj sem bila na pregledu in ga prvič zagledala!Ne morem vam povedat,kakšna čustva so me vse preplavila,ko sem zagledala mojega pikeca,ki mu tako močno bije srčece[sm=modricrtici.gif].Od dveh zarodkov,ki so mi jih vstavili se je ta škric obdržal in zdaj bomo komaj čakali,da se proti koncu leta srečamo iz oči v oči.Stari smo zdaj 6t in 3 dni in smo veliki 5,6 mm,tako da imam zdaj PDP 11.11.2012.Če pa bi bila dva pa bil bil oktober!Zato bom se od vas oktoberk morala poslovit in se pridružit novemberkam!sicer pa pri meni se nikoli ne ve!Tudi moja prva nosečnost se je zaključila v 36t,ker se mu je mudilo na ta svet!Lepo se imejte še naprej!!!!

pikica 28 -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 10:28:35)

punce hvala za lepe želje[sm=smiley1.gif]

Skratka bila sva danes na posvetu in res ni vse tako črno kot je izgledalo...pa še tista sestra je vse dodala in poslabšala. Skartka, danes se je gospodična vadila ven, da je sam rekla, da so slabi rezultati, pa je bila G zelo očitno jezna nanjo...Skatka, naju je G pomirila in razložila vso zadevo. Dobila napotnico in morem it na pregled v petek v Ljubljano v ambulanto za pataloško nosočnost. Zdravnik me bo od sedaj naprej spremljal glede tokse in dobila bom tablete, ki jih bom mogla jemat celo nosečnost. Prav tako me v 16 tednu čaka Amniocinteza. Ker imam sedaj kao kritično nosečnost, mi pripadajo ful več ultrazvokov in redne kontrole. aj vse me pa čaka, vam poročam sproti.

Skratka preživela sem peklensko noč in me je danes G lepo pomirila in sem ji hvaležna za to. Naredila je še en ultrazvok, da me je še dodatno pomirila.[sm=smiley1.gif]

Ne razumem pa teh sester, da si upajo kar same nekaj napovedovat in širit napačne podatke...[sm=hudicek1.gif]

olimia -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 10:42:37)

IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce hvala za lepe želje[sm=smiley1.gif]

Skratka bila sva danes na posvetu in res ni vse tako črno kot je izgledalo...pa še tista sestra je vse dodala in poslabšala. Skartka, danes se je gospodična vadila ven, da je sam rekla, da so slabi rezultati, pa je bila G zelo očitno jezna nanjo...Skatka, naju je G pomirila in razložila vso zadevo. Dobila napotnico in morem it na pregled v petek v Ljubljano v ambulanto za pataloško nosočnost. Zdravnik me bo od sedaj naprej spremljal glede tokse in dobila bom tablete, ki jih bom mogla jemat celo nosečnost. Prav tako me v 16 tednu čaka Amniocinteza. Ker imam sedaj kao kritično nosečnost, mi pripadajo ful več ultrazvokov in redne kontrole. aj vse me pa čaka, vam poročam sproti.

Skratka preživela sem peklensko noč in me je danes G lepo pomirila in sem ji hvaležna za to. Naredila je še en ultrazvok, da me je še dodatno pomirila.[sm=smiley1.gif]

Ne razumem pa teh sester, da si upajo kar same nekaj napovedovat in širit napačne podatke...[sm=hudicek1.gif]

pikica 28

No, nekaj podobnega sem ti hotela jaz napisat, da bi te pomirila glede te tokse in nesramne sestre. Seveda ti v pripada AC in spremljanje nosečnosti v patološki ambulanti in pogosteje pri svojem G. Primer mojega soseda je bil eden izmed mnogih, znanka se je okužila s tokso po 20. tednu nosečnosti in ima doma tudi živahno deklico... je pa res, da je imela anormno število pregledov, UZ ipd., ampak to je le plus, da si lahko bolj mirna. Samo pogumno naprej in držim pestek, da se tudi pri tebi vse super konča[sm=pikapoka2.gif]

[sm=bravo.gif] vsem za lepe novičke na pregledih in dobrodošle vse nosečke
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vsem, ki z nami ne boste peljale do konca. Želim vam vsem, da čimprej ponovno zagledate [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

Nezy 1
- jaz grem na BHR, ker mi pripada zaradi hčerke; kolegica, ki pa spada med novembrke (je mlajša od 30), se pa tudi odloča za samoplačniško AC. Če bi se jaz zanjo odločala, bi šla v Medgen, kjer jo dela Pušenjak in še rezultati so hitri

Sem pa danes zjutraj tudi jaz prijela AS in poslušala srček svoje pikice... tako kot je ena napisala, res je tik nad sramno kostjo in precej levo, nedvomno pa ga ne moreš zgrešit, ploh ko enkrat veš, kako bije mao srčece

Bloocek -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 11:19:05)

Ok,jaz (površna kot vedno) se spet nisem javila takoj po pregledu [sm=hudicek1.gif].
Prejšnji teden sem imela pregled in je vse suuuper. Veliki smo že 3 cm in na slikici se že lepo vidi.
Naročila sem se tudi na NS in sicer 4.4. Komaj čakam,ker bo to tudi prvi pregled,ko gre lahko moj zraven. [sm=bravo.gif]

greTEJ moja ginekologinja je tudi Levak-Hozjanova tako da bom tudi pri njej opravila NS. Superski sta obe-G in sestra. [sm=bravo.gif]
Tak da če ne prej (upam pa da prej) se zagotovo javim po NS.
Lep dan vsem jaz pa šibam delat naprej.

olimia -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 11:56:23)

hej
zanima me, kje je kaj suzy85 - me zanima, kako je sedaj s temi prihodki na tekoči račun, ali se res šteje kot dohodek, če ti partner prenakaže denar na tvoj račun; ali pa mami - men bi ammi sedaj nakazala nekaj denarja, ko sem rahlo v škripcih, po plači bi ji nakazala pa nazaj, pa se bojim, kako zdej na CSD res to gledajo (sploh, ker sedaj izračunavajo še višono OD in plačila vrtca)
a morda še katera kaj ve o tem?

Aninchy -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 12:17:52)

IZVIRNO SPOROČILO: olimia

hej
zanima me, kje je kaj suzy85 - me zanima, kako je sedaj s temi prihodki na tekoči račun, ali se res šteje kot dohodek, če ti partner prenakaže denar na tvoj račun; ali pa mami - men bi ammi sedaj nakazala nekaj denarja, ko sem rahlo v škripcih, po plači bi ji nakazala pa nazaj, pa se bojim, kako zdej na CSD res to gledajo (sploh, ker sedaj izračunavajo še višono OD in plačila vrtca)
a morda še katera kaj ve o tem?

Kolegica je imela "podoben" primer... Ker je s starši v skupnem gospodinjstvu so gledali tudi mamin dohodek in prišli do neki enormnic cifer. In pol so se šli tja bunit kaj je zdaj to, in res so vse šteli kot dohodek!! njena mama ima namreč nekaj kartic (magna in te...) in si je prenakazovala denar iz enga računa na drugega in to, pa so vse skupi šteli pod prihodke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] To pa je blo 2 leti nazaj.

Punce, čist offtopic - a ktere zbirate safari manio?? Men manjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 106 in je nikjer ne dobim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

racka8 -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 12:29:38)

Helo. Najprej en [sm=pikapoka1.gif] za tiste, ki imajo SS. Sama sem ga imela pred kratkim, pa sem hiter spet zanosila. Najboljš biti optimističen, saj narava naredi selekcijo. Bolj, če je kej narobe tkoj naredi narava svoje, kot prepozno.
Drgač je pa pr menj stanje non stop slabo, samo ne bruham. plus tega pa še glavoboli. Samo ležala bi, sm kot cunja. Komaj čakam, da bo konc vsega tega. Prvič v nosečnosti imam take siptome, si v šali pravim da bo fant. Verjetn je tudi to krivo, da imam vse na kupu in imam stisko s časom. Pa še tavečja je spet doma, ker je bolna. Oh te viroze.
Mene pa zanima, ker nas ima NS kar nekaj 10.4., a gre kera v ZD Dravlje? Aboste poleg NS še vzele dvojni hormonski test? Jst 2x nisem, ampak se mi zdi, da bom zdej pa še to vzela.

lp

GreTEJ -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 12:51:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Punce, čist offtopic - a ktere zbirate safari manio?? Men manjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] 106 in je nikjer ne dobim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Zbiramo, ampak žal nimam 106.

Olimia, tudi mene zanima kje je Suzy85, že dolgo se ni javila. Žal ti jaz o teh prihodkih ne znam nič pomagati.

olimia -> RE: Oktobrke 2012 (21.3.2012 13:42:57)

aninchy mi nismo v skupnem gospodinjstvu, ampak vseeno. ker midva sva si tudi s partnerjem prenakazovala denar...
upam, da tega res ne bodo šteli kot dohodek, ker to je pol že... ne vemen prihodek v družini se potem šteje dvakratno - tle pa [sm=hudicek1.gif] menda ja ni logike...

GreTEJ - ne vem, kje je suzy, morda ne javi kaj jutri, ko ima pregled... jaz ga imam tudi jutri popoldne, tako da spoorčim zvečer ali pa bolje verjetno v petek zjutraj. je pa res, da že komaj čakam, da vidim malčka

Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>