GregUr -> RE: Oktobrke 2012 (20.3.2012 12:32:54)
|
hvala punce za pestke [sm=bravo.gif] no, poročilo današnjega pregleda: gestacijska starost 10t 5d (po koledarju pa je 11t 0d) velikost ploda 3,76cm, ko ga je drugače obrnila, je zmerila 4,00cm dobila sem dve slikici, kjer se super vidi glavica, ušesek, rokici v boksarskem položaju [sm=jezicek.gif] in pa nogice [sm=smiley36.gif] tudi v kartoteko je napisala da so vidni dve rokiici in dve nogici [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif] pa nosek oziroma oblikica obrazeka se tudi lepo vidi [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=9nebesa.gif] neprecenljivo, res... se je pa odloču/odločila da bo visel na glavi [sm=jezicek.gif] ginekologinja je rekla: pa naj zdej dela kar hoče, itak mu bo kmal prostora primankovalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] je pa res, da ne vem ali je vsepovsod pri vaginalnih UZ tako, al samo pri meni, da konkretnih hitrih gibov se ne vidi razločno, ker je ful občutljiva sonda - po moje... ko nekatere pravite kolk je brcal pa tako... razn če je moj spal [sm=smiley36.gif] z mano je drugače vse ok, samo pritisk sem mela nabit - prejšnjič normalno 120/70, zdej pa 160/80! [sm=zmeden.gif] in to po moje samo zarad tega ker me je blo strah ko psa [sm=zmeden.gif] naslednji pregled za seznam 17.4. darchy82 ja do zdej me je naročevala na 3t, zdej mam pa 4t vmes, pa v ponedeljek mam NS, tko da bo kr za zdržat [sm=smiley1.gif] itak pol bo pa že trebuh rastu, bo pa sploh pomirjujoče [sm=smiley36.gif] nekatere imate res smolo da vas v začetku tko na redko naročijo... sonček33 u potem si pa expert pri iskanju srčka [sm=smiley36.gif] jst bom mela zdej spet enmal pavzice od AS, pol pa spet probam... pač sem štor, kaj naj [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] princess13 upam da boš kmalu boljše... če pa ne, pa ne tuhtaj, ampak samo bejži na pregled... lulu_la in aninne dobrodošli! [sm=smiley1.gif] želim vama lepo in zdravo nosečnost [sm=smiley1.gif] A. [sm=miska.gif] mmmm mcdonalds... hmmm zame predeleč na srečo, drugače bi bla verjetno tam inventar [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] abrakadabra kje so superfinofajneduper novičke iz ns?? [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|