Medved Pu -> RE: Oktobrke 2012 (15.3.2012 16:59:56)
|
Oh, anckica! Mi je tako zelo zelo žal za vas! Je tudi mene ta novica prestresla.[sm=smiley19.gif] Ti pošiljam en močen [sm=smiley31.gif] ! Nimam pametnih besed v tolažbo, a vedi, da smo s tabo! Korajžno! strije: jst jih na žalost prav dobro poznam od mojega 14. leta - dobila sem jih zaradi bolezni in posledilno zmanjšane elastičnosti kože. Imam jih po prsih, na trebuhu (grozljivo velike), med stegni in po nogah... v glavnem sem se z njimi nekoliko že sprijaznila, le poleti je na morju včasih spet malo krize.. pa še niti malčka nimam s sabo kot tolažbo [sm=smiley2.gif]. Čiba, si pa res fajn napisala! Sem se morala prav nasmejati! Imam pa tudi jst isto srečo kot ti, da me ima moj mož tudi s strijami enako rad [sm=smiley27.gif] Vem, da se bom morala zdaj še bolj mazati - sem že sporočila dragemu, da ima delo [sm=jezicek.gif]. folna itd: jst sem v začetku, še pred zanositvijo, jedla tifol in so mi ble ok. Ko so mi pa zmanjkale, mi je prijateljica (ki sicer še ne ve, da čakamo) dala svoje tablete, ki so ji ostale - kupljene v Italiji (Multiactivity vitamine za nosečnost in dojenje). Sestavine imajo iste kot elevit, tako, da bom kar tiste do konca ponucala, potem pa vprašala G, kaj naj jemljem naprej. Železo pa itak tako al tako žrem že par let zaradi slabokrvnosti. Pa še nekaj - ker sem brala, da so Omega3 zelo pomembne za otrokov razvoj, sem si kupla še tiste ribje kapsule od Fidimeda. Upam, da ne pretiravam, a res ne bi rada, da bi pikici kaj manjkalo. Jih katera jemlje? sanje: jst že od začetka nosečnosti sanjam kot nora...in zelo žive sanje. Naj bi to blo normalno zaradi vseh sprememb v telesu in na psihi, pa tud, ker večkrat vstajamo ponoči in si jih lahko tako bolje spomnimo [sm=smiley2.gif] počitnice: juh.. tudi midva bova verjetno kam šla al julija al avgusta, ker ima takrat moj dopust, a še ne veva kam. Bo pa verjetno vsaj kak dan morja, ker ga že res pogrešam. Lani sva bla le 4 dni v Bovcu s prijatli - je blo fajn, a zdaj si prav želim en ležeren dopust na toplem [sm=morje.gif][sm=smiley12.gif] Tolko za danes - grem ulovit kak sončni žarek, da se mi napolni zaloga vitamina D [sm=smiley17.gif]. Bodte fajn in čimmanj nevšečnosti!
|
|
|
|