čiba -> RE: Oktobrke 2012 (15.3.2012 9:44:55)
|
pikica: saj tudi konec avgusta je super na morju, če že drugače ne boš mogla it[sm=smiley31.gif] aninchy: potem midve nisva bili skupaj na morju, ker potem bi si verjetno oddahnila, ko bi tebe videla. Sorry, brez zamere! Imam strije po celem trebuhu, popokala sem na koncu nosečnosti, kljub rednemu mazanju!! Strije po prsih in tudi po notranji strani beder in zadnjici. Zelo, zelo grdo. Ampak na srečo niso več tako zelo vidne, le te po trebuhu me izdajajo, ker je koža kar grdo popokala in je skupaj s špehom smrtonosna kombinacija. Ampaaaak: moj fantek je zdrav, moj fantek je lep, moj fantek je moj in so what. Imam strije. Mož me ima rad tako kot sem, shujšala sem nazaj (ne vse, itak[sm=smiley36.gif]), to pa je spominek, ki bo pač ostal na meni vse življenje. cebelica: [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za hribe v maju[sm=bravo.gif] Tudi pri nas je oblačno, depresivno vreme. Ni mi všeč. Aja, sanje: joj, groza[sm=hudicek1.gif] Kak teden nazaj se mi je sanjalo, da je imel moj [sm=duda.gif] na nuhalni 2 obraza. Zbudila sem se čisto paf, zmešana do konca in baje naj bi bile sanje odraz naših strahov, pričakovanj,...
|
|
|
|