chungalunga
|
Po krajši odsotnosti se ponovno malo javljam. Sem imela kar pestro tale teden. Punce, hvala vam za vse spodbudne besede, to mi res zelo veliko pomeni, čeprav se ne poznamo. Tako luštno mi je tule z vami, prav res. Zlate ste. Čestitke tudi vsem na novo pridruženim tukaj, verjamem, da se nas bo do konca meseca še precej nabralo. Danes sva povedala babicam in dedkom. Mojima se je dobesedno "utrgalo" , tako sta bila vesela. Jok, pa objemanje, pa spet jok pa... Saj si lahko predstavljate. Podarila sem vsakemu knjigico Rad te imam, dedek in Rad te imam, babica. Notri pa je bilo posvetilo: "Ta knjigica pripada moji babici/dedku, da mi jo bo prebral/a, ko pridem k njej/njemu na obisk. Se vidiva oktobra!" Sem jima rekla, da jima moj tast pošilja dve knjigici (dela namreč v založbi otroških knjigic). In seveda se jima ni sanjalo, dokler nista prebrala sporočila. Super presenečenje je bilo res, še zdaj sem polna vtisov. Njegovim sva podarila leseno gugalnico in rekla, da jo bo potrebno montirat še letos, za otroke. Pa sta rekla, zakaj - a bomo kej naročili? In ko sem povedala, da smo že naročili, sta bila precej v šoku, tašča mi je rekla: A res? Gimmie five. Hahaha . Sploh ni ničesar dojemala. Tako da zdaj počasi, res počasi prihaja za njima. Zelo sta vesela in mi že pošiljata maile, kako sta presrečna. Tudi moja sestra me je vsa cmerasta objemala. Ve, kakšna je najina zgodba in kako dolgo sva se trudila, tako da je bila res vesela in zdaj me stalno kliče, če sem ok. V službi bom povedala po prvem pregledu (ali po NS - kaj predlagate?). Upam, da se mi ne bo prej zelo poznalo. Imam namreč šefico, ki stalno čekira, če je "kaj novega" in tudi s svojimi direktnimi vprašanji ne špara. Zelooo je firbčna in zeloooo nadležna. Hvalabogu je vsaj tak čas, da lahko trebušček skrijem pod kakim debelejšim puloverjem. Aha, vidim, da objavljate porodnišnice, kjer naj bi povile svoje štručke. Jaz sicer še nisem veliko razmišljala o tem, sem pa ravno danes mami omenila, da ne vem, če ne bi šla kar v Kranj, ker jo zelo hvalijo, slišim pa tudi, da imajo možnost epiduralne (no, saj v Lj tudi, ampak menda ni ves čas na voljo). Tako, da mogoče za 1x lahko pripišete kar Kranj. Kako pa ste ostale? Vidim, da so znakci kar podobni. No, jaz sem dva dni nazaj opazila, da je ena bradavica večja od druge (tega prej ni bilo). Pa ne vem, zakaj, ampak ful mi ni do seksa odkar sem zvedela za , kar neki mislim, da bo narobe, čeprav vem, da zaradi tega že ne more biti, ampak si ne morem pomagat. Se bom mogla čim prej k sebi spravit in se "usmilit" mojega, drugače me bo še pred vrata postavil.
|