astrid1 -> RE: Oktobrke 2012 (20.7.2012 6:58:00)
|
Naj bi se kar dobro obnesli pri tistih dojenčkih, ki so nemirni in nočejo lažat v vozičku. Sama imam tudi v načrtu kakšnega nabavit, bomo videli. Ali pa sling. Sedaj se dobijo takšni kengurujčki, ki so tudi za čisto majhne dojenčke, novorojenčke. http://nakup.pikapolonica.com/zabava/nasveti-strokovnjakov/kenguru-3-v-1-odlicen-za-sprehode Midva tudi imava že voziček doma. Najprej sem hotela še enkrat uporabiti 17 let starega Cam-a, vendar moj ni bil za to. Preko bolhe je kupil pol leta star trikolesnik, ki je bil v uporabi zgolj 4 mesece. Malo mi je bilo tesno pri srcu. Potem pa mi je mama rekla, da naj ga pustim, da nabavlja, kar mu srce poželi, ker pač čuti potrebo, da poskrbi za svojega otroka, kot se mu zdi. Stari voziček je pa lahko pri starših doma, da ne bom vlekla tega s sabo, ko bomo prišli na obisk. Joj, imela sem takšno slabo noč. Trebuh mi je noro otrdeval, tako da sem se zbudila pred 3. uro. [sm=smiley13.gif] Potem pa sem skušala čim bolj predihat krče. Hvala bogu, da je magnezij prijel in da se je do 6. zjutraj umirilo.
|
|
|
|